Restart حذف شده ولی مخفی ها رو نشون میده...
شاد باشی![]()
Restart حذف شده ولی مخفی ها رو نشون میده...
شاد باشی![]()
اگه منظورت ورژن 1.43 است، نه در این ورژن Restart وجود نداره و اگه Show System files/folders رو بزنی بله مثل حالت حک نشون میده ولی برای تغییر در اون پوشه ها قبلش باید گوشیت رو در حالت حک قرار بدی.
من نمیدونم چرا شما انقدر با این برنامه مشکل دارین
اصلا پایتون و این حرفا چیه؟(من که نمیدونم یعنی چی)
من با همین ایرانسل هر چند وقتی آپدیت میکنم و نسخه جدیدش رو میگیرم.و همونطور که گفتید ریستارت حذف شده.
من تو دومین پست همین تاپیک پرسیدم فرق کرک نشده این نرم افزار با کرک شده اش فقط تو 3 ثانیه مکث اولش هست ؟ یا نه؟
اما تا الان فکر نکنم کسی جوابشو داده باشهحالا فرقش چیه؟
سلام آره عزيـــز فرقشون همينه كه سه ثانيه اول نداره و راحتتره و اعصاب خورد كن نيســت براي بعضــي هامن تو دومین پست همین تاپیک پرسیدم فرق کرک نشده این نرم افزار با کرک شده اش فقط تو 3 ثانیه مکث اولش هست ؟ یا نه؟
اما تا الان فکر نکنم کسی جوابشو داده باشهحالا فرقش چیه؟
موفق باشيد!![]()
من که جدیدا اعصاب این نسخه های کرک شده رو ندارم و دوباره کوچ کردم به همون نسخه 1.33 رسمی و بیخیال اون 3 ثانیه شدم.
3 ثانیه که چیزی نیست، خدا رو شکر کنید که 30 ثانیه نیست.
در ضمن کسی نسخه 1.43 رسمی رو نداره؟!!
موفق باشید![]()
نه. من از 1.42 کرک شده دارم استفاده میکنم. کرکش هم سالمه و هیچوقت هم از کار نمیفته. الان تقریبا 1 ماهه که من فقط دارم مرتب از اکسپلور استفاده میکنم اما از کار نیفتاده. اون سه ثانیه هم که میگین تو این کرک نداره......
بابا با ایرانسل عین آب خوردن میشه نسخه جدیدشو گرفت.
نسخه رسمی یعنی چی؟ خوب اگه آپدیت کنی همون نسخه رسمی رو میگیری دیگه.
یعنی موبایل شما اینترنت نداره؟؟
فقط اون سه ثانیش میمونه که اصلا چیز مهمی نیست.اگه مدت داشت خوب بود(مثلا 5 روز)
یا اینکه به جای 3 ثانیه 30 ثانیه بود
شما اون 1.42 که استفاده می کنی اگه میتونی لینکش رو بذار.
در ضمن من 1.34 به بالا با hidden مشکل دارم. البته یه بار 1.43 برام hidden می کرد و مشکلی نداشت که من فکر می کردم به خاطر پایتون هست که با تست نسخه های دیگر 1.43 متوجه شدم که ربطی به پایتون نداره.
موفق باشید![]()
ببخشید از نسخه 1.40 دارم استفاده میکنم. فکر میکردم 1.42 هست...
دو آیکونه هم هست که بعد از از کار افتادنش روی اون یکی آیکونش یه بار کلیک میکنم و دوباره فعال میشه....
اینم لینکش ( فکر کنم بچه ها گذاشته بودن اینو ):
برای من به خوبی داره کار میکنه هیدن ها. اینم اسکرین شات از فایل های هیدن مموری گوشی ام...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)