f2 ها مثل سری گرین وسترن کم صداتر کم مصرفتر خنکتر و دور کمتر دارند . برای ارشیو خوبه.
f3 سریعتره.هردو خوبند. ولی من سام رو ترجیح میدم. 2 ساله یکی دارم.چنده قیمتشون؟
![]()
f2 ها مثل سری گرین وسترن کم صداتر کم مصرفتر خنکتر و دور کمتر دارند . برای ارشیو خوبه.
f3 سریعتره.هردو خوبند. ولی من سام رو ترجیح میدم. 2 ساله یکی دارم.چنده قیمتشون؟
![]()
Last edited by symbian-freak; 02-05-2010 at 18:52.
مرسی
خب دو ترابایت f3 هم Ecogreen هستش! یعنی همین کم مصرف و اینا.
میخواستم ببینم فرقی دارن یا نه.
اون عدده برا چی قرمز کرده؟
حالا سرعت و اینا خیلی مهم نیست برا من ...بیشتر امنیت اطلاعات و خراب شدن مهمه.
وسترن سبز دو ترا چه طوره ؟
اره جالبه .f3eg میشه ولی 5400 دور هم هست
اون عکس بنچ مارک هاردهای کم مصرف بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر من هردوشون خوبن قیمت هم که یکی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من زنگ زدم سام سرویس از شانس خوب ما دو هفته دیگه سامسونگ دو ترا F3 Ecogreen رو وارد میکنن !
حالا تو این سایت هم که شما معرفی کردی حدود 80% درصد کاربران بهش نمره کامل دادند.
این سایت قابل اطمینان هست ؟
من دیگه با خیال راحت اینو بگیرم؟
ولی خیلی باحاله تا من میخواستم میخوان وارد کنن![]()
دوست عزیز میشه یه تماس بگیری ببینی این هارد 500 گیگ f3 ( که تو بازار نیست ) رو کی قراره بیارن ؟
اگه شماره این سام سرویس رو هم به ما بدی ممنون میشم چون تو سایتش نتونستم یه شماره درست و حسابی پیدا کنم
شماره سام سرویس 8255 هست
من که زنگ زدم گفت با این شماره تماس بگیر : 84648101
لطفا توضیح دهید که MAXTOR HDD EXTERNAL 3.5" ONE TOUCH 4(USB)1TBمکستور هارداکسترنال 3.5 وان تاچ 4 یو اس بی آیا پرتابله یا دسکتاپ؟
کلا نظرتون در مورد هاردهای اکسترنال مکستور از نظر کیفیت (سرعت، حرارت، دوام مکانیکی و قیمت) چیه؟
خودم جواب سوالهامو گرفتم.
عمرا اینقدر نمیتونستم صبر کنم
میتونی جواب سوالهایی که رو گرفتی اینجا بنویسی تا چند نفر دیگه هم مطلبی بیاموزند
با سلام
دنبال یه هارد یک ترا هستم که سرعت عالی باشه (هارد اصلی قراره باشه) صدا هم کم داشته باشه
قیمت هم یذره مهمه برام
دوستان چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)