تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 61 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 601

نام تاپيک: سریال رستگاران

داره خودمونی میشه N.E.G.A.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Whenever Wherever

پيش فرض

سلام

حالا واقعا همه این مشکلات کار کیه؟؟؟؟؟؟؟

اقا کاوه که می خواد از شایسته انتقام بگیره اونم با ازدواج با رؤیاخانوم....... این وسط هم که شوهر پاک خجسته خانوم از برداشتن پول ها از طرف خیلی ها بی گناه شناخته شده که از جمله این افراد:زنش،سروان صادقی و خیلی های دیگه.......حالا این وسط کی پول ها رو(شمش ها) را برداشته؟

راستی تو یکی از قسمت ها که کاوه اون پسره تو مرغداریو با همون یارو که کلیدشو تو ماشین پونه جا گذاشته بود رو دید لبخندی زد ،این یعنی سرو سری با هم دارند؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره دیشب کاوه خوب بازی کرد

راستی تو یکی از قسمت ها که کاوه اون پسره تو مرغداریو با همون یارو که کلیدشو تو ماشین پونه جا گذاشته بود رو دید لبخندی زد ،این یعنی سرو سری با هم دارند؟
    نمیدونم
    حالا کلید کجا بود اونم معلوم نیس
    این پونه هم مشکوکه

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام

حالا واقعا همه این مشکلات کار کیه؟؟؟؟؟؟؟

اقا کاوه که می خواد از شایسته انتقام بگیره اونم با ازدواج با رؤیاخانوم....... این وسط هم که شوهر پاک خجسته خانوم از برداشتن پول ها از طرف خیلی ها بی گناه شناخته شده که از جمله این افراد:زنش،سروان صادقی و خیلی های دیگه.......حالا این وسط کی پول ها رو(شمش ها) را برداشته؟

به نظر من پولا کار پسرعمه شونه

آره دیشب کاوه خوب بازی کرد
    کاوه جدیدا فیلم هاش رو خوب بازی می کنه فیلم روز سوم رو عالی بازی کرده بود فیلم ماه رمضان هم خوب بود

4. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

تازه داره گره های سریال وا میشه

1 . پرده یاقوت یه موبایل به پونه داد چون میدونست پونه هم همکارشه تا با هم ارتباط برقرار کنن
    2 . کاوه توی چندین قسمت قبل از توی ماشین یه لبخد به پرده یاقوت زد و این همه چیو اثبات میکنه که پرده یاقوت و کاوه دستشوت توی یه کاسه هست
    3 . کاوه توی یه دیالوگ گفته بود که شایسته بدبختش کرده ، حالا همه ی پولاشو از دست داده و فقط یه چی براش مونده و اون فقط دخترشه که اونم ازش میگیرم

از نظر من دیشب کاوه خیلی قشنگ بازی کرد .... واقعا آدم لذت میبرد

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره به نظره منم کاوه ديشب خيلی خوب نقشو بازی کرد.
    Last edited by h_starboy; 30-07-2009 at 10:27.

در آغاز فعالیت nazanin aslani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سريال نرگس قوي تر بود كاش اين همه شخصيت تو فيلم نبودن و حول يك موضوع مي چرخيد.

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

1 . پرده یاقوت یه موبایل به پونه داد چون میدونست پونه هم همکارشه تا با هم ارتباط برقرار کنن
    2 . کاوه توی چندین قسمت قبل از توی ماشین یه لبخد به پرده یاقوت زد و این همه چیو اثبات میکنه که پرده یاقوت و کاوه دستشوت توی یه کاسه هست
    3 . کاوه توی یه دیالوگ گفته بود که شایسته بدبختش کرده ، حالا همه ی پولاشو از دست داده و فقط یه چی براش مونده و اون فقط دخترشه که اونم ازش میگیرم

بعضی چیزاش تایید میشه...
    من اون نظریمو رد میکنم...پونه تاحالا دستی تو کار نداشته ولی وقتی میفهمه شمش ها دست اوناس به فکرش زده همدست اونا بشه برای همین واسه اینکه حسن نیتشو نشون بده کلیدرو گذاشت رو ماشین
    کاوه هم الکی لبخند زد به پرده یاقوت و به نظرم چیزی جز رد گم کنی نبوده
    به نظر من دیشب دیالوگ های کاوه همه ی اتهامارو ازش رد کرد...چون خیلی عاطفی حرف میزد...من میگم اون از اول هم به رویا علاقه داشته ولی چون کینه داشته حس میکرده که باید از رویا هم انتقام بگیره ولی پشیمون شده و همه چیو لو داده...چون اگه چیزی زیر سرش بود همه چیو لو نمیداد و بیشتر شایسته رو میچزوند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

بعضی چیزاش تایید میشه...
    من اون نظریمو رد میکنم...پونه تاحالا دستی تو کار نداشته ولی وقتی میفهمه شمش ها دست اوناس به فکرش زده همدست اونا بشه برای همین واسه اینکه حسن نیتشو نشون بده کلیدرو گذاشت رو ماشین
    کاوه هم الکی لبخند زد به پرده یاقوت و به نظرم چیزی جز رد گم کنی نبوده
    به نظر من دیشب دیالوگ های کاوه همه ی اتهامارو ازش رد کرد...چون خیلی عاطفی حرف میزد...من میگم اون از اول هم به رویا علاقه داشته ولی چون کینه داشته حس میکرده که باید از رویا هم انتقام بگیره ولی پشیمون شده و همه چیو لو داده...چون اگه چیزی زیر سرش بود همه چیو لو نمیداد و بیشتر شایسته رو میچزوند
    کی میگه یه لبخند ساده بوده !!! سرشون رو به حالت اوکی تکون دادن ... خوب یادت نیست

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سزيال ديشب حداقل از شب هاي ديگه اش قشنگ تر بود.يكم مقدم مغزشو به كار انداخته بود.

11. این کاربر از khashi87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

کی میگه یه لبخند ساده بوده !!! سرشون رو به حالت اوکی تکون دادن ... خوب یادت نیست
    اتفاقا خوب یادمه که میگم رد گم کنی بوده...اگه توجه کرده باشید پیچیدن جلوی همدیگه و سرشونو تکون دادن...یعنی مثلا شما بفرمایید...بعد یه چیز دیگه هم هست که کاوه شخصیت مظلوم هست و نمیشه آدم بده بشه که یا آرخش بمیره یا بره زندان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •