مرسی.....حالا به نظر شما من چه دوچرخه ای بگیرم که واسه ی من خوب باشه ؟
19 سال و 179 cm قد و 80 کیلو وزن
از 600 تا 1 ملیون پیشنهاد بدید...مرسی
مرسی.....حالا به نظر شما من چه دوچرخه ای بگیرم که واسه ی من خوب باشه ؟
19 سال و 179 cm قد و 80 کیلو وزن
از 600 تا 1 ملیون پیشنهاد بدید...مرسی
شما مشخص کن برای چه کاری دوچرخه می خواهی برای سواری توی شهر, جنگل یا حتی حرکات نمایشی
اینا یه اختلاف قیمتی حدود 70 تا 80 دارن مثلا جیتانzt حدود 360 باید باشه ولی matts10 حدود 440
ولی از بین این مدل ها جیتان 10 و مریدا متس 10 دارای سیستم دنده یکسان هستند هر دو سیستم دنده سریtourney با شانژمان altus دارن سری tourney پایین ترین سری شیمانو هست و altus سری بعدی
شیمانو یه برند ژاپنی این دو سری هر قطعش توی یه کشور ساخته شده مثلا دسته رکاب ساخت سنگاپوره و چرخ دنده ها چینی
بدنه جیتان آلیاژ 7005 و مریدا 6061 نمی دونم کدوم بهتره ولی رویه اکثر چرخ های بدنه آومینیوم 6061 به کار رفته اگه جیتان 20 بگیری که اون از بدنه با آلیاژ 6061 هست
سیستم ترمز هر دو تا یکی هست
کمک مریدا از مدل های جیتان بهتره
بهترین سری شیمانو سری xtr هست ,و deore xt در رده بعدی هست که روی دوچرخه های 800 به بالا وجود دارن
واسه ی شهر میخوام...میخوام وسیله ی نقلیم باشه دیگه
خسته کننده و سنگین نباشه....باهاش راحت باشم![]()
شما بازه وسیعی از لحاظ قیمت گفتید دوچرخه های زیدی توی این بازه هست
دوچرخه های شهری مارک های معتبر اکثرا ترک و گلگیر دارن که فکر نکم خوشتون بیاد ولی چند مدل که برای شهر مناسب هستن وتا حدوددی کوهستان معرفی میکنم
ولی حدود 850 مدل ایگوانا دیسک جیانت مدل خوبی هست مدل 2010
وحدود 750 مدل بدون ترمز دیسکش که مدل 2009 هست ولی نسبت به مدل قبلی تایر های پهن تری داره این 1.95 هست تایرش ایگوانا مدل 2010 1.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مدل های crossway مریدا هم اگه انتخاب کنید انتخاب خوبیه قیمتاش نمی دونم ولی از 600 به بالا هستن
که ارزون ترین مدلش قطعا اینه
GIANT TALONکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترمز ها شیمانو دیسکی و هیدرولیک هست و شانژمان deor lx داره
واسه ی کراس کانتری و ورزش شهری هم مناسبه
قیمت دقیقش رو الان ندارم ولی باید همین حدود700 باشه
Last edited by aliy2324; 11-07-2011 at 16:43.
البته شما با توجه به کیفیت بالای خیابان های شهرها از مدل های کراس کانتری هم انتخاب کنید ضرر نکریدن
پس با این شرایط می تونین از مدل هی مریدا mattt هم انتخاب کنین مدل های matt دو تا کلاس داره sub و tfs
sub شهری تره و قطعات ارزون تر و قیمت پایین تری داره
tfs تکنولوژِ ساخت بدنه بالاتر قطعات با کیفیت تر و توی کوهستان قوی تر و البته گرون تر
ارزون ترین مدل مریدا mattsub 10 که حدود 450 هست
ارزون ترین مدل کلاس tfs matt tfs 100 که 600 قیمت داره و خیلی هم دوچرخه محبوبیه
البته از مدل های کوهستان جیتان هم می تونین انتخاب کنید مثل جینتان fitzroye 40 باقیمتی حدود 570
دوچرخه های جیتان هم عالی هستن من خودم 20 دارم که هم توی شهر استفاده می کنم هم توی جنگل که واقعا راضی هستم
از قیمت این مدا اطلاعی ندارم
ولی tfs 500 می دونم حدود 1 میلیون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)