تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 91 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در ابتدا از توضیحات Alucard عزیز تشکر می کنم و خوشحالم که ایشون تا این حد بر جزئیات تخصصی موضوع اشراف دارند

اما برای کامل شدن اطلاعات سایردوستان بد نیست سایر موارد موجود در review پلاسمای G10 در سایت HDGuru بیشتر بررسی گردد.

1 -
    In the THX mode with the user controls (including contrast) optimized, the TCP50G10 measured a very bright and comfortable 31 ft. lamberts.

در حالت THX ( در مدل های خاورمیانه حذف شده است ) در حالت بهینه کنترلهای کاربر ( شامل کنتراست ) درخشندگی در TCP50G10 بسیار درخشنده و مناسب به میزان 31 FL اندازه گیری شده است.

( تقریبا تمامی کارشناسان این مقدار درخشندگی را برای Plasma بسیار درخشنده و مناسب می دانند)

2-
    With the contrast control set to 100% and the picture control set to Vivid, the G10 produced a retina searing maximum brightness of 92.2 ft lamberts (using the same window pattern). This is the highest level we’ve measured on any plasma and is comparable to many LCD models. Viewing HD content with the contrast control maxed out confirmed the G10 is capable of producing an image so intense, it’s uncomfortably bright.

دو نکته در متن فوق قابل نوجه می باشد

این مقدار بسیار زیاد درخشندگی برای یک پلاسما مشابه تعداد زیادی از LCD ها می باشد
    ( برای من هم این مقدار بسیار زیاد درخشندگی بیش از حد انتظار بود و آنرا می بایست به حساب موفقیت پلاسماهای Panasonic گذاشت )

این مقدار بسیار زیاد درخشندگی برای دیدن مناسب نیست ( آخرین جمله متن )

در نهایت در صورتی که از آن حالت خاص که کلیه کنترل ها در Max قرار دارند خارج شویم باز هم تصویر G10 بسیار عالی و درخشنده و مناسب می باشد

2. 3 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در ابتدای مرداد ماه سایت پاناسونیک در خاورمیانه اقدام به معرفی مدل های جدید خود نمود در ابتدا مدل V10 نیز جزو مدل های ارائه شده بود اما به فاصله یک روز مدل فوق حذف گردید و دیگر از داخل سایت قابل دسترسی نمی باشد

اما اگر دوستان بخواهند می توانند مستقیما از ادرس زیر به آن دسترسی پیدا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان منم بلاخره دیروز رفتم و از نمایندگی پاناسونیک پلاسما مدل 42g10 رو گرفتم

فقط به چند تا نکته برخوردم که کمی منو به شک انداخته...ممنون میشم راهنماییم کنید:

اولآ اینکه در جعبه و همچنین پشت دستگاه نوشته 42G10R یعنی آخر مدل یه حرف R هم داره...

بعدش اینکه پشت دستگاه نوشته made in singapour ...دوستان ایا همشون اینطوریه و آخر مدل حرف R دارن و پشتشون نوشته ساخت سنگاپور یا اینکه خدایی نکرده اینی که من خریدم اینطوریه؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان منم بلاخره دیروز رفتم و از نمایندگی پاناسونیک پلاسما مدل 42g10 رو گرفتم

فقط به چند تا نکته برخوردم که کمی منو به شک انداخته...ممنون میشم راهنماییم کنید:

اولآ اینکه در جعبه و همچنین پشت دستگاه نوشته 42G10R یعنی آخر مدل یه حرف R هم داره...

بعدش اینکه پشت دستگاه نوشته made in singapour ...دوستان ایا همشون اینطوریه و آخر مدل حرف R دارن و پشتشون نوشته ساخت سنگاپور یا اینکه خدایی نکرده اینی که من خریدم اینطوریه؟
    دوست عزیز من دقیقا نمیدونم که قضیه این حرف R چی هست ولی اگر شما این پنل رو با گارانتی معتبر تهیه کردی و از نمایندگی خریدی سریعا زنگ بزن و پیگیری کن.

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون...الان زنگ زدم خود شرکت بانیان میگن که کل مدلهایی که وارد ایران شده آخرش حرف R رو داره و نوشته made in singapore

چند تا فروشگاه دیگه هم زنگ زدم همشون همینو گفتن

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا من نمیتونم پست ارسال کنم؟!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در ابتدا از توضیحات Alucard عزیز تشکر می کنم و خوشحالم که ایشون تا این حد بر جزئیات تخصصی موضوع اشراف دارند

اما برای کامل شدن اطلاعات سایردوستان بد نیست سایر موارد موجود در review پلاسمای G10 در سایت HDGuru بیشتر بررسی گردد.

1 -
    In the THX mode with the user controls (including contrast) optimized, the TCP50G10 measured a very bright and comfortable 31 ft. lamberts.

در حالت THX ( در مدل های خاورمیانه حذف شده است ) در حالت بهینه کنترلهای کاربر ( شامل کنتراست ) درخشندگی در TCP50G10 بسیار درخشنده و مناسب به میزان 31 FL اندازه گیری شده است.

( تقریبا تمامی کارشناسان این مقدار درخشندگی را برای Plasma بسیار درخشنده و مناسب می دانند)

2-
    With the contrast control set to 100% and the picture control set to Vivid, the G10 produced a retina searing maximum brightness of 92.2 ft lamberts (using the same window pattern). This is the highest level we’ve measured on any plasma and is comparable to many LCD models. Viewing HD content with the contrast control maxed out confirmed the G10 is capable of producing an image so intense, it’s uncomfortably bright.

دو نکته در متن فوق قابل نوجه می باشد

این مقدار بسیار زیاد درخشندگی برای یک پلاسما مشابه تعداد زیادی از LCD ها می باشد
    ( برای من هم این مقدار بسیار زیاد درخشندگی بیش از حد انتظار بود و آنرا می بایست به حساب موفقیت پلاسماهای Panasonic گذاشت )

این مقدار بسیار زیاد درخشندگی برای دیدن مناسب نیست ( آخرین جمله متن )

در نهایت در صورتی که از آن حالت خاص که کلیه کنترل ها در Max قرار دارند خارج شویم باز هم تصویر G10 بسیار عالی و درخشنده و مناسب می باشد
    در ابتدای مرداد ماه سایت پاناسونیک در خاورمیانه اقدام به معرفی مدل های جدید خود نمود در ابتدا مدل V10 نیز جزو مدل های ارائه شده بود اما به فاصله یک روز مدل فوق حذف گردید و دیگر از داخل سایت قابل دسترسی نمی باشد

اما اگر دوستان بخواهند می توانند مستقیما از ادرس زیر به آن دسترسی پیدا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا این صفحه رو آماده کردن تا موقع معرفی رسمی این مدل تو سایت قرار بدن.

در مورد میزان درخشش پنل G10 هم به خاطر استفاده از تکنولوژی NeoPDP که ترکیب جدیدی از گاز و فسفر و بهینه کردن ساختار سلولهای ساب پیکسل هست مقدار زیادی از انرژی که قبلا به صورت حرارت هدر میرفت برای ایجاد درخشش بالاتر هزینه میشه که در نسل بعدی NeoPDP ها هم قرار هست این درخشش تا سه برابر نسبت به مدل مرجع بیشتر بشه که فکر میکنم مقدار درخششی در حدود 137 فوت لامبرت تولید کنه!!

11. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فلقصثسلثصاغبثصاخهباغصثهخب اغهخصثغبلفهعثصلبهعثصسلبلب صثبق

تهثصلاقبعصثلابهعصثلبنتضصث رلیضصهبقیضصلیبنعصضلب

ابصثلبعثصضلبعصثلبلثصضعبلص ثضلیبثصضلبهعخصثلبنتعصثلبع خمصثلابهصثابلها

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جالبه من هر پستی رو میتونم ارسال کنم جز اون پستی رو که میخوام.....چرا اینجوریه؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی...الان زنگ زدم خود شرکت بانیان میگن که کل مدلهایی که وارد ایران شده آخرش حرف R رو داره و نوشته made in singapore

چند تا فروشگاه دیگه هم زنگ زدم همشون همینو گفتن

حالا نظر شما چیه؟

15. این کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •