تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 326 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک PLZ!! من یه هفته پیش علاالدین + پایتخت رو واسه این زیرو رو کردم خبری نبود
    براتون پیغام خصوصی کردم . چون فکر کنم اینجا لینک به انجمن دیگه خلاف قوانیه .

2. این کاربر از pouya_99999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من یه سوال پیش و پا افتاده داشتم.
    نوع صفحه نمایش این گوشی چیه؟؟؟و اینکه قضیه چیه که این گوشی با اینکه 65000 رنگ رو نمایش میده،کیفیت تصویر بالایی داره؟؟؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

amoled

هستش

65000 رنگ به خاطر ویندوز موبایل هستش یعنی به خاطر سیستم عاملش هستش که اینقدر ساپورت میکنه

در ضمن کیفیتش خیلی بالاست با اینکه اینقدر ساپورت میکنه

کیفیتش اونقدر هستش که کفت ببره

5. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا تو سایت gsm نوشته بود 16 میلیون رنگ ولی الان نوشته 65000 هزار چند تا سایت دیگه هم که رفتم همینجوری شده .. منبعی ندارید که نوشته باشه 16 میلیون رو جواب میده اما بخاطر ویندوز هستش که 65 نوشتن

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

با اينكه 65 هزار تاست...ولي كيفيتش واقعا بالاست...توي اين لينكم صفحش با اچ دي مقايسه شده...چيزي كم نداره...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من واست 10 تا نوکیای 16 میلیون و 10 تا 65 هزار رنگ 800 در 480 میارم ببین کدوم بهتره !

معلومه به خاطر رزولوشن بالا اینا بهترن

یه نکته دیگه : تفاوت 16 میلیون و 65 هزر رنگ رو بدون چشم مسلح نمیشه تشخیص داد

در ضمن همین کلی در مصرف باتری صرفه جوییه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه ببین چشم انسان 7 میلیون رنگو نشون میده منم قبلا فک رمیکردم 65 هزارتاست ولی 7 میلیون سلول تشخیص رنگ رنگ داره .. و تاثیر داره مخصوصا زیر نور افتاب ... حالا امنیا 2 65000 هزار تاست یا 16 میلیون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بعید می دونم ویندوز 6.1 بیشتر از 65000 تا ساپورت کنه.به نظرم هر جا نوشته 16 میلیون اشتباه نوشته.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه رایان ... 65000 هزار وین 6 ساپورت میکنه ولی انگاری مثل امنی پرو قابلیت اینو داره به 16 میلیون برسه ... و این خوشدو زمانی که اپدیت بشه به وین 7 نشون میده ... حالا میخوام مطمئن بشم ایا این گوشی این قابلیت رو مثل پرو داره یا نه

13. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت urban_design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض سلام

سلام عزیزان من همین الان عضو شدم و این اولین پستمه .یک خبر خوشحال کننده دارم و اون اینکه امنیا 2 هم مثل امنیا پرو قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو داره که فعلا به علت محدودیت های ویندوز موبایل قابل استفاده نیست اما آینده نگری سامسونگ در ورژن های بعدی ویندوز معلوم خواهد شد .
    راستی عزیزان من بدجور در انتخاب بین امنیا اچ دی و امنیا 2 موندم.همه چیز امنیا اچ دی فوق العاده است اما چرا ویندوز موبایل نیست!!! صفحه نمایششم gsm arena صراحتا اعلام کرده که scartch residant ولی تو امنیا 2 نگفته
    راستی از دوستانی که امنیا 2 دارن آیا دوربینش به انداز ه ی 5 پیکسلی های عالی بازار هست ؟ مثل n85 ؟
    یه چیز دیگه هر دو گوشی قابلیت نشون دادن زیر نویس های فیلم رو دارند ؟چون امنیا اچ دی win mob نیست برا همین می پرسم که میشه ؟ و آیا صدای head set یا headphone های این دو تا گوشی مناسب هست ؟
    و اینکه کیفیت ضیط صدای کدام خیلی خوبه ؟ یا هیچ کدام ؟ آیا از 8510i بهتر هستد یا بدتر ؟ چون شنیدم که امنیا اچ دی انگاری اصلا خوب نه ضبط صدا می کنه نه صدای فیلم برداریش چنگی به دل می زنه.این وین دوز موبایل نبودن 8910i بدجوری داره رای منو میزنه اما بازم نمی تونم ازش دل بکنم و به خاطر همین می خوام امنیا 2 رو انتخاب کنم اما از کیفیت دوربینش خبر ندارم.ضمنا من تا حالا win mob نداشتم اما از اونجایی که می گن برنامه هاش خیلی زیاده و تنوع قابل توجه زیادی داره نسبت به سیمبین انعطافش بیشتره و گستره ی بیشتریو شامل میشه
    سرتون رو حسابی بدرد آوردم همگی خوش باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •