سلام دوستان
من خیلی تو کف این تریلرها و ... موندم ولی ای دی اس ال ندارم که ببینم . اگه میشه یکی یه سایتی معرفی کنه که بعد از E3 تمام تریلرها و ... توی DVD بفروشه . ممنون (PM(
سلام دوستان
من خیلی تو کف این تریلرها و ... موندم ولی ای دی اس ال ندارم که ببینم . اگه میشه یکی یه سایتی معرفی کنه که بعد از E3 تمام تریلرها و ... توی DVD بفروشه . ممنون (PM(
اقا یکی از بکس گفت metal gear جدید رو کوجیما گفت برای 360 هم میده ازه ؟؟
دوست عزیز هنوز هیچی معلوم نیست
متال گیر جدید 100 درصد انحصاری نخواهد بود وگرنه XBOX خودش رو پ ا ر ه میکرد اینقدر میگفت اختصاصی
دوست عزیز به کسی چه ربطی داره دیگران از چی خوششون میاد من به شخصه خیلی از Natal خوشم اومد ولی مگه شما رو مجبور کردم از Natal خوشت بیاد؟ هرکسی علایق شخصی خودش رو داره و شما بخاطر اینکه من اینو دوست دارم شما دوست نداری نمیتونی کسی رو سرزنش کنی. منم از دوستدارن سونی هستن البته Fan نیستم ولی همیشه از محصولات سونی استفاده کردم از PS1، PS2، PSP شاید در آینده PS3 ولی Project Natal ماکروسافت همونطوری هم خودشون گفتم و اسپیلبرگم آوردن و به موضوع اشاره کرد خیلی فراتر از یک Motion Control هست، شما دید خودت رو داری من از دید خودم به قضیه نگاه میکنم، مثلا Milo در اصل میشه گفت یکی از قویترین Virtual Human هایی که تا الان ساخته شد و یک چیز رویایی در حوزه هوش مصنوعیه، که خودش چندین حوزه مختلف هوش مصنوعی و NLP رو شامل میشه مثل Sound Recognition، QA، Speech recognition و... بدون شک ساخت این چنینی بدون ساختار پایه ایه Natal ممکن نیست.
نه ظاهرا برای پی اس 3 یه دستگاه جداگانه خواهد بود!!!!!!!!!!!
فردا مثل اینکه قرار تو کنفرانس Konami یک MGS برای PS3 معرفی بشه شایدم همین Rising باشه که اونوقت مالتی پلتفرم شده.
خبر: E3 2009: Konami To Confirm Metal Gear Solid: Rising PS3 Tomorrow?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دوستانی که کنفرانس سونی رو ندیدم، فیلمی از Motion Control جدید سونی جالبه ببنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GOW 3 کی برای XBOX میاد که حالا بخواد برای PC هم بیاد؟؟؟؟؟
اره محمد جان
این بازی فعلا Exclusive برای leader صنعت بازی یعنی xbox 360 اعلام شده
و به گفته همون مسول ms تو کنفرانس تنها تکه باقی مانده پازل دنیای game بوده
که 360 رو تکمیل تکمیل کنه
که همین طور هم شد
سونی نمایش خوبی داشت
تقریبا PSP رو از مرگ نجات داد
بازی های خوبی هم نشون داد
ولی مسئله این بود که برای PS3 بازی جدید نداشت رو کنه ...
ولی برای PSP بازی های خیلی خوبی نشون داد ..
نیتندو هم به نظر تونست به خوبی نظر فن های خودش رو جلب کنه و باز هم به فروش خوبش ادامه بده .. بازی های اصلی خودش رو معرفی کرد .. ماریو .. زلدا .. متروید و...
در کل E3 امسال تا حالا رویایی بوده .. امیدوارم خبری از انتشار استارکرفت 2 هم بشه
اگه امروز حال داشته باشم Hand-on بازی های جدید رو ترجمه می کنم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)