علاوه بر كچ به طور كلی هم كارایی باید خیلی متفاوت باشه كه كمتره
این خیلی عجیبه
به نظر من یك برنامه داره در پس زمینه كار می كنه
البته این علی اقای ما هم از عوامل كاهش كارایی كچ هست
ما دوست داریم علی اقا![]()
علاوه بر كچ به طور كلی هم كارایی باید خیلی متفاوت باشه كه كمتره
این خیلی عجیبه
به نظر من یك برنامه داره در پس زمینه كار می كنه
البته این علی اقای ما هم از عوامل كاهش كارایی كچ هست
ما دوست داریم علی اقا![]()
ما بیشتر حمید خان !!
والا در مورد کارایی مال من که خدایی عالیه !!
با یه برند معروف (حالا اسم نمیارم غیبت شه !!) تو لود گیم و کیفیت تصویر و صدا و .. کل انداختیم ! سوسک که چه عرض کنم ، ازین پشه پا بلندا شد !!!
طفلک 1200 هم مایه داده بود !!
بگو حداقل بقیه بدونن
اشكالی نداره
اقلا یكی نمیخره كمتر ضرر می كنه![]()
به نظرم این کار درست نیست،چون ممکنه یکی با دیدن این، از خریدنش پشیمون بشه در حالی که ما همه چیزوبه قول خودمون کل ننداختیم !!
طرف خودش یه پیشنهاد داد ،خودشم پشیمون شد !!
اگه از همه لحاظ با هم مقاسه میکردیم و 5738g برنده میشد ،شاید میشد اسم آورد اماالان زوده
اگه جرات کرددوباره بیارش دعوا !! یه 2-3 ساعتی میدیمیشون تو کت هم !!![]()
سلام رفقا.منم احتمالا میخوام بخرم فقط بین G و ZG موندم کدومو انتخاب کنم! اینا رو ببینین مال بنچ مارک CPU هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفقا این آخرین درخواستمه!!! یه زحمتی بکشین با این بنچ مارک آخری که گزاشتم یه تست بگیرین تفاوتو بهتر حس کنم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سندرا را تصبیدم
بخش گرافیك خاموشه و میگه مدول با سیستم شما سازگار نیست!!!
ببین اختلاف دوال كور با كورتودو بیشتر در مورد حجم كچ و مصرف انرژی كمتر هست.![]()
سلام فدا
والا من امشب اومدم خونه مادر بزرگم،اینترنتم زغالیه!!،اگه عجله نداری بذار فردا میگیرم مینصبم ،جوابشو میذارم
موفق باشی
حمید جان خواستی روشن کنی با اون دکمه بزرگ بالاییه (بالامنتها الیه سمت چپ !!) روشن کن !!!
راستی امروز رفتم به اون بابایی که مال دوستمو ازش خریدیم(مال خدمم از همین گرفته بودم) گفتم: بی تربیت! چرا مال دوستم 2 تاDVD داره ،اما مال من یکی داشت؟،پس اون DVDکه مال خود شرکت سازگاره و ویندوز XP , درایوراش توشه رو مال من نبود؟!!
خدمتمان عرض کرد !! : بخشید قربان !
مال شما هم داشت جا مونده ،دست کرد تو کشو و بهم دادش !
بی ادب !
سلام.خیلی ممنون.هیچ عجله ای هم ندارم!
با تشکر
سلام
من هم مدل Z رو گرفتم
البته داداشم از تهران گرفته قراره بیاره .
659 تومن .... 30 تومن کیف .... 12 تومن موس تخت farasoo mof-800 .....
با گارانتی سازگار
دوستان دو تا سوال
1 _ داداشم میگه روش نوشته بلوری , اخرش نفهمیدم داره یا نداره شما میگین نداره اگه نداره پس چرا زدن داره ؟
2 _ این قضیه تاچ اسکرین چیه داداشم میگه ؟ ( البته یکی فک کنم اشاره کرده بود ولی کسی جواب نداده بود . )
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)