سلام دوست من
شاید حق با شما باشه
ولی هنوز سایت رسمی بازی و یگم اسپات چیزی اعلام نکردن ....
من هنوز نقد بررسی بازی رو روی سایتی ندیدم!!!!!!
احتمالان نسخه اصلی به زبان روسی هستش
فقط امکان داره در ایند یا همون تاریخی که گیم اسپات زده نسخه انگلیسی بازی همرا با اخرین پچ بازی بیاید بیرون ..( البته شاید )

نوشته شده توسط havas_1980
 نوشته شده توسط havas_1980

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)
 ! یه آرتیفکت باعث ایجاد این نور بود هیچی دیگه شاد و خوشحال
 ! یه آرتیفکت باعث ایجاد این نور بود هیچی دیگه شاد و خوشحال .gif) , اومدیم بیرون دیدیم یکی دم در وایستاده بدین صورت
, اومدیم بیرون دیدیم یکی دم در وایستاده بدین صورت .gif) یا خدا تا 2 دقیقه پیش مگس پر نمیزد  اینجا این از کجا پیداش شد ...
 یا خدا تا 2 دقیقه پیش مگس پر نمیزد  اینجا این از کجا پیداش شد ... .gif)
.gif) ) فقط با همین آرتیفکته کارش راه میوفته ما هم دلمون سوخت ! آرتیفکتو دادیم بهش دیدم یه هو سرشو انداخته پایین مثله چی داره می دوئه  ! هیچی دیگه کنجکاو شدیم افتادیم دنبالش همینطور داش می رفت دیدم داره می ره سمت یکی از پایگاهها که من چند لحظه پیش اونجا بودم !!! دیدم رفت تو منم رفتم تو ... ا ا ا ا مرتیکه رو نگاه !! جلو چشمهای من آرتیفکت رو داد به اون یارو که ازش ماموریت گرفته بودم که پیدا کنم .. بله پولو گرفت و رفت اونور حالا من هرچه به یارو می گم اینو من پیدا کردم ... حالا یارو مسئول بار می گم ما این حرفا حالمون نیس اینجا تو zone قانون یه جور دیگس ! هر کی بیاره , پولو به همون میدیم ! هیچی دیگه بعد از یه ساعت ازین حرکتا
 ) فقط با همین آرتیفکته کارش راه میوفته ما هم دلمون سوخت ! آرتیفکتو دادیم بهش دیدم یه هو سرشو انداخته پایین مثله چی داره می دوئه  ! هیچی دیگه کنجکاو شدیم افتادیم دنبالش همینطور داش می رفت دیدم داره می ره سمت یکی از پایگاهها که من چند لحظه پیش اونجا بودم !!! دیدم رفت تو منم رفتم تو ... ا ا ا ا مرتیکه رو نگاه !! جلو چشمهای من آرتیفکت رو داد به اون یارو که ازش ماموریت گرفته بودم که پیدا کنم .. بله پولو گرفت و رفت اونور حالا من هرچه به یارو می گم اینو من پیدا کردم ... حالا یارو مسئول بار می گم ما این حرفا حالمون نیس اینجا تو zone قانون یه جور دیگس ! هر کی بیاره , پولو به همون میدیم ! هیچی دیگه بعد از یه ساعت ازین حرکتا  .gif) و
و.gif) بی خیال شدیم رفتیم اونور دیدم مرتیکه دزد داره بهمون اینطوری می کنه
  بی خیال شدیم رفتیم اونور دیدم مرتیکه دزد داره بهمون اینطوری می کنه .gif)
.gif) .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین
 .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین .gif) ....
 ....