تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 388

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

اگه قسمت روسی همون سایت یعنی cop.stalker-game.ru رو نگاه کنین میبینین که انتشار بازی برای روسیه اعلام شده.
    آدرس زیر رو نگاه کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست من
    شاید حق با شما باشه
    ولی هنوز سایت رسمی بازی و یگم اسپات چیزی اعلام نکردن ....
    من هنوز نقد بررسی بازی رو روی سایتی ندیدم!!!!!!
    احتمالان نسخه اصلی به زبان روسی هستش
    فقط امکان داره در ایند یا همون تاریخی که گیم اسپات زده نسخه انگلیسی بازی همرا با اخرین پچ بازی بیاید بیرون ..( البته شاید )

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از بس که دوستان گفتن این بازی اومده نیومده من یکی جرا ت نکردم این نسخه فعلی رو بگیرم...
    ترسیدم نسخه ناقص باشه و اخرش یک ضدحالی بخوریم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    در مورد اصل یا غیر اصل بودن بازی نمی دونم . فقط این فایلی که من دانلود کردم حدود سه گیگ به صورت فشرده است که بعد از نصب حجم دایرکتوری بازی یه خورده کمتر از 4.5 گیگه . فکر نکنم بازی که بعد از نصب 4.5 گیگ فضا اشغال کنه دمو باشه . وقتی هم به بازی و گرافیک نگاه می کنی این حجم منطقی به نظر میاد.

4. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    در مورد اصل یا غیر اصل بودن بازی نمی دونم . فقط این فایلی که من دانلود کردم حدود سه گیگ به صورت فشرده است که بعد از نصب حجم دایرکتوری بازی یه خورده کمتر از 4.5 گیگه . فکر نکنم بازی که بعد از نصب 4.5 گیگ فضا اشغال کنه دمو باشه . وقتی هم به بازی و گرافیک نگاه می کنی این حجم منطقی به نظر میاد.
    سلام
    ببخشید می تونید به من بگیید که ایا اون نسخه که شما دانلود کردید دمو و یا موزیک زیر صدا بازی داشته ؟
    قطع و وصلی صدا داشت یا اینکه صدا پخش می شه ؟؟؟؟
    به نظر شما کامل بود همه چیز ؟؟
    به احتمال 99% نسخه اصلی بازی هستش
    احتمال داره بعدان نسخه انگلیسی بازی رو بدن بیرون
    با تشکر

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    ببخشید می تونید به من بگیید که ایا اون نسخه که شما دانلود کردید دمو و یا موزیک زیر صدا بازی داشته ؟
    قطع و وصلی صدا داشت یا اینکه صدا پخش می شه ؟؟؟؟
    به نظر شما کامل بود همه چیز ؟؟
    به احتمال 99% نسخه اصلی بازی هستش
    احتمال داره بعدان نسخه انگلیسی بازی رو بدن بیرون
    با تشکر
    سلام
    دمو که داره البته نه به اون شکل قبل از شروع بازی جدید یه تصاویری به صورت اسلاید مانند نشون میده و روی اونها توضیحات میده که فکر کنم مربوط به قسمت های قبل بازیه . صدای پس زمینه در حین بازی نداره ولی در تو منو صدا داره و منظورم از وسط بازی صدا نداره موزیک نداره ولی صدای صاعقه یا راه رفتن وجود داره.
    فکر می کنم کامل باشه چون که همه چی تو منو وجود داره و تمامی تنظیمات گرافیک و صدا و کنترول کامله .

7. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    دمو که داره البته نه به اون شکل قبل از شروع بازی جدید یه تصاویری به صورت اسلاید مانند نشون میده و روی اونها توضیحات میده که فکر کنم مربوط به قسمت های قبل بازیه . صدای پس زمینه در حین بازی نداره ولی در تو منو صدا داره و منظورم از وسط بازی صدا نداره موزیک نداره ولی صدای صاعقه یا راه رفتن وجود داره.
    فکر می کنم کامل باشه چون که همه چی تو منو وجود داره و تمامی تنظیمات گرافیک و صدا و کنترول کامله .
    سلام
    ببخشید نسخه های قبلی هم در حین بازی اهنگ پخش می کرد
    منتها صداش زیادی پایین بود و کمتر شنیده بود
    شما اگر بردی توی تنظیمات صدا موزیک رو زیاد کنید و صدا بازی رو کم کنید
    فکر کنم اونجوری متوجه می شید
    اگر یک تست بزنید ممنون می شم
    با تشکر

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت همه استالکر بازهای جوان ...
    حاجی های گرامی بنده نیز دیشب 3 گیگ شارژ ای دی اس ال خود را به F*CK دادم بخاطر این بازیه دیوانه وار !!!!!!!!!!!
    من که همینطور میخکوب شدم پاش !!!! البته یه نا مردی هم شد مثل اینکه افکتهای کامل Dx11 در زمان ریلیز بازی خواهد بود ! چون من با اینکه 4850 دارم و مشخصا tesselation رو ساپورت می کنه نتونستم این افکت رو داشته باشم ... دوستان هر کسی عکس با بالاترین کیفیت خواست بگه براش بزاریم خیلی عالیه رو یه سیستم 3 هسته ای و یه گرافیک 4850 که ای روزا مفته واقعا شما در بهترین حالت می تونید بازی کنید من الان تو 900*1440 راحت 40 FPS به بالا اجرا می کنم .. خوش بختانه بازی باگهای خیلی کمتری داره و خیلی از ویژگی های اون MOD معروف oblivion lost رو در خودش جا داده ! گرافیک واقعا عالی و چشم نواز ایشاا... سال دیگه با یه GTX380 بازی Dx11 یه بار دیگه تموم می کنیم و حالشو خواهیم برد ! دوستان مشهد بهم PM بدن اگر بازی رو می خوان !
    بازی دارای یه setup فشرده به حجم 2800mb هست که وقتی کامل نصب میشه 4400mb میشه ! ممکنه نقشه خیلی خیلی بزرگ نباشه و کلا شاید 3 تا 4 منطقه رو نشون بده و شهر پریپیات آنقدر جزئیات داره که باورتون نمیشه ... در ضمن محیط های اصطلاحا indoor هم در بازی خیلی بیشتر شده و محیط های سرپوشیده هم بسیار زیبا طراحی شدن !

10. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    من می تونید در رابطه با شخصت ها و داستان پردازی و نوع روند بازی کسترش ماموریت و تعداد گروه ها یک توضیحی مختصر بدید
    باتشکر
    Last edited by sinaset; 16-10-2009 at 14:09.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من می تونید در رابطه با شخصت ها و داستان پردازی و نوع روند بازی کسترش ماموریت و تعداد گروه ها یک توضیحی مختصر بدید
    باتشکر
    خوب من هنوز خیلی جلو نرفتم تا اینجا که رفتم ...
    ممکنه در بین راه همچون استالکرهای قدیمی با چند تن از استالکرها مواجه بشین ولی چیزه جدیدی که دیده میشه اینه که حتی اونها هم با گرفتن مبلغی تو رو به جای مشخصی می رسونن ... پناهگاههای مختلف تقریبا بیشتر شخصیت های اصلی رو دارند مثل تعمیر کار و فروشنده و ... موجودات زیاد جدیدی تا اینجا رویت نشده ولی خوب احتمال حضور 2 3 موجود جدید میره ...
    یه مشکلی که ممکنه بهش برخورد اینه که نور آفتاب اثرش دقیقا از 4 متر جلوتر شما مشخص میشه که اونو می تونین با یه دستور کوچیک حل کنین ....
    فقط یه مسئله ای که اولین لود کردن بازی یعنی برای اولین بار که می خواد مپی رو لود کنه خیلی بیشتر از نسخه های قبلی طول می کشه فکر می کنم برای اینه که جزئیات هر منطقه خیلی بیشتر شده ...
    البته ما در شخصیت الکساندر دگتیارو(اگر درست گفته باشم) هستیم و اول بازی هم یه گذری از داستان نسخه های قبلی می گه .... هنوز خیلی به بازی مسلط نشدم و داستانش هم که خیلی سخته معمولا فهمیدن کاملش ! ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا لعنتش کنه عجب دروغ گویی بود طرف !!!
    آقا ما یه ماموریت گرفتیم تو همون منطقه ای که چندتا کشتی و قایق و اینهاست یارو بهمون گفت برو جایه فلان قایق یه نور عجیبی از طبقه بالا قایق می تابه ... ببین جریانش چیه .. هیچی ما هم رفتیم و خلاصه قایق رو پیدا کردیم به هر فیلمی بود رفتیم طبقه بالا دیدم به به بله ! یه آرتیفکت باعث ایجاد این نور بود هیچی دیگه شاد و خوشحال , اومدیم بیرون دیدیم یکی دم در وایستاده بدین صورت یا خدا تا 2 دقیقه پیش مگس پر نمیزد اینجا این از کجا پیداش شد ...
    هیچی دیگه خلاصه گفتیم چیه چی کار شده و اینها یارو گفت : آره دادشم مریض هست و نمی دونم دارو و دوا فایده نداره و اینها (ننه من غریبم بازی ) فقط با همین آرتیفکته کارش راه میوفته ما هم دلمون سوخت ! آرتیفکتو دادیم بهش دیدم یه هو سرشو انداخته پایین مثله چی داره می دوئه ! هیچی دیگه کنجکاو شدیم افتادیم دنبالش همینطور داش می رفت دیدم داره می ره سمت یکی از پایگاهها که من چند لحظه پیش اونجا بودم !!! دیدم رفت تو منم رفتم تو ... ا ا ا ا مرتیکه رو نگاه !! جلو چشمهای من آرتیفکت رو داد به اون یارو که ازش ماموریت گرفته بودم که پیدا کنم .. بله پولو گرفت و رفت اونور حالا من هرچه به یارو می گم اینو من پیدا کردم ... حالا یارو مسئول بار می گم ما این حرفا حالمون نیس اینجا تو zone قانون یه جور دیگس ! هر کی بیاره , پولو به همون میدیم ! هیچی دیگه بعد از یه ساعت ازین حرکتا و بی خیال شدیم رفتیم اونور دیدم مرتیکه دزد داره بهمون اینطوری می کنه
    ما هم هیچی دیگه دست از پا درازتر اومدیم بیرون رفتیم سراغ یه ماموریت دیگه ! خوب بچه ها غصه ما به سر رسید استالکره به ویش مستر نرسید .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین ....

14. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •