سلام آقا مهدی
خسته نباشید
من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
متاسفانه فقط 4 روز فرصت مونده
1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
خیلی لطف می کنید اگه نظرتون را صریح بگید
با تشکر
هل من ناصر ینصرنی . رامین جان اگه آنلاینی یه نظر بنداز