تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 773 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

آقا مهدی لطفا به مدلهای پائین تر هم توجه کنید !این راهنمایی ها برای قشر متوسط مهمتره تا کسایی که3 میلیون میدن و یه tv برای چند ماه میگیرن و بعد هم که دلشون رو زد عوضش میکنن ! توی سایتهای خارجی هم که وضع همینطوره برای همین هم منبع برای مطالعه اظهار نظر اساتید بیشتره! پس ما باید چکار کنیم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم خواهش کنم برای خرید LCD منو راهنمایی کنین
    یه 46 اینچ سونی میخوام تا 2500000
    حالا به نظر شما 46w550 گزینه مناسبی هست ؟ یا با همون قیمت 40x450 یا 40z450
    40x450 که100HZ هست مثل 46w550 و بعضی ها میگن که w مشکل جا موندن تصویر داره آیا x450 هم همین مشکل رو داره ؟ اصلا این مشکل تو W وجود داره ؟
    در مجموع بین این 3 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
    46W550a = 2450000
    40X450 = 2450000
    40Z450 = 2400000
    آیا تفاوت تصویر سری w با X و Z اونقدر هست که ارزش گذشتن از 6 اینچ رو داشته باشه ؟
    لطفا منو راهنمایی کنین که از خریدم پشیمون نشم و بعدا نگم ای کاش اون یکی رو میخریدم
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

معمولا چون حسابی تحقیق میکنم اینو نمیگم
    امیدوارم ایندفه هم نگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید
    من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
    g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
    اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
    متاسفانه فقط 4 روز فرصت مونده
    1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
    2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
    یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
    خیلی لطف می کنید اگه نظرتون را صریح بگید
    با تشکر
    Last edited by dada_zebel; 15-03-2010 at 08:49. دليل: افزودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    بالاخره بعد از کلی بالا و پایین کردن و چرخیدن در فروم های داخلی و خارجی و خواندن کاتالوگ دستگاه های مختلف بنده تلویزیون پلاسما 42pq10r ال جی را خریدم به قیمت 850 تومن. روی کارتنش با خط جلی چاپ کرده اند حمل و نصب رایگان !!!! اما موقعی که خواستم ببرمش فروشنده گفت که خودتون میبرید یا اینکه ما بیاریمش؟ منم پرسیدم مگه رایگان نیست که فرمودند خیر و خودمون زحمت کشیدیم و آوردیمش تا خونه. و اما برسیم به نصب رایگان!! از اون بابت هم فرمودند 5 هزار تومان هزینه نصبش هست که پرسیدم مگه چیکار میخان بکنن؟ و کلا از خیرش گذشتم و قرار شد خودم نصبش کنم.
    راستی برچسبش روش هم سفید رنگه و made by lg electronic داره روش و بارکدش هم 626 هست. با افتخار ساخت ایران

6. این کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من حدودا 6 ماه میشه که جی 10 دارم...تا به الان افت رنگ مشکی رو ندیدم!!!

داره خودمونی میشه mforce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان کسی جایی سراغ نداره g10 بدون گارانتی بفروشه؟ مثله اینکه تو بانه هم نایاب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید

من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
    g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
    اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
    1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
    2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
    یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
    با تشکر

هل من ناصر ینصرنی . رامین جان اگه آنلاینی یه نظر بنداز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید

با تشکر

سلام دوست عزيز راستش يه مشكلي برام پيش اومده فقط ميتونم سر بزنم بعد باز بايد برم
    دادا جان راستش من به گفته امير كه پلاسما سامسونگو داشته اونو ضعيف تر از برادرخونده lcd b690 ميدونه.ايشون هر دوتاي اين پنل هارو داشتن و در المان هاي كيفيت تصوير b690 بهتردونستن من امير رو براي اناليز كيفيت پنل ها بخاطر تجربش و اشنايي باهاش حتي از اديتور cnet بيشتر قبول دارم ميدونم از lcd بدت مياد اما من تازگي به ريويو هاي cnet بدبين شدم راستشو بخواي خيلي غلو توشه.جايگاه پلاسما سامسونگ از نظر من پايين تر از اون چيزيه كه اديتور سايت سنت گفتن.

راستش ريسكه افت بلك لول زياده يعني خيلي زياد بنابراين من همون پلاسماي سامسونگو باتوجه به برتري قاطع g10 ترجيح ميدم(حتي با افت بلك لول بازهم از لحاظ كيفي خيلي بهتر از b650 هستش.پنل سامسونگ پنل شيكيه و چون 50" واقعا از نظر اندازه ادمو راضي ميكنه.

lcd هاي panasonic از پنل هاي ips تشكيل شدن كه زاويه ديد بسيار بالا-رنگهاي خيلي واقعي-سرعت پاسخگويي پايين-مشكي عميقتر نسبت به پنل هاي ديگه مثل tf-7 و.. كه از مزيتها و معايب lcd هاي اين برندن هستن.

براي خريد از بانه هم والا من تجربه نداشتم نميتونم نظر بدم دادا جان از افراد باتجربه بپرسي بهتره(راستش براي من تو اين چند روز اخير يه اتفاقي افتاده كه اصلا نميتونم اعتماد كنم پول واريز كنم به حساب كسي)

11. 4 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید

با تشکر

1- این جوابش سخته چون هنوز کسی تو ایران بررسی صد در صد نکرده ببینه براش رخ داده یا نه.( تست عکسی منم اول عید تو بازه زمانی بین 100 ساعت و 200 ساعت هست....)
    ولی یک چیزی مشخصه اگر تولید 2010 رو بتونی بگیری این مشکل رو نداره چون تا الان تمام گزارش مشکل های سیاهی مال 2009 بوده تا جایی که خبر دارم.
    بعد هم اگر مدل های ایران مشکل رو نداشته باشن قطعا سیاهی پاناسونیک بهتر از سامسونگ خواهد بود.( و برعکس اگر مشکل رخ بده سامسونگ بهتر میشه).( گرچه مدل پلاسما سامسونگ رو نگفتی که بتونم دقیقتر بررسی کنم گرچه همین سایز هاشون هم فاصله نشستن و فضای گذاشتنش متفاوت میشه )
    ( دو راهی هم بد دردی است )

2- اینو من نظری ندارم
    چون به شرایط خانوادگی و مهارت خودت در کار با تلویزیون و مسائل فنی اش و ..... بستگی داره که ببینی ارزش داره 700 تومن ندی یا نه ( قیمت بهت بدون گارانتی چند دادن؟؟؟؟)

13. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •