تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 1211 اولاول ... 1420212223242526272834741245241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خبر جدیدی نیومده؟؟؟؟؟؟ همین یه عکس بود؟؟ من که شک دارم این عکس واقعی باشه.
    شک نکن این عکس درسته ................

کف کردم ...........کی این عکسهای جدید بازی منتشر میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض PES Team Blog Coming Soon

Something I have already mentioned on the forums earlier, today was supposed be the day Konami launched their new dedicated blog based on the PES series.

Part of their new community initiative, the blog will be written by the team developing the games and hopefully will give us insight and news in the coming months. Like I said it should have been revealed today, but it has been delayed for unknown reasons. Fingers crossed it will be live soon, we’ll keep you informed. When it’s appears, it will be announced here.[/LEFT]
    Last edited by google_boy07; 24-04-2009 at 23:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سام علیک بر دوستان گل:
    هنوز خبر زیادی منتشر نشده ولی ما شا الله که تاپیک با سرعت صوت حرکت میکنه ایول ایول.
    یه سوال داشتم خدمت منورتون:
    بازی ساکر روی کنسولهای برتر با کامپیوتر تفاوت داره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سام علیک بر دوستان گل:
    هنوز خبر زیادی منتشر نشده ولی ما شا الله که تاپیک با سرعت صوت حرکت میکنه ایول ایول.
    یه سوال داشتم خدمت منورتون:
    بازی ساکر روی کنسولهای برتر با کامپیوتر تفاوت داره ؟
    نه خیر .........
    3تاش 1 کیه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکی از خوبی های کونامی همینه که همه نسخه ها رو نکست میزنه و فرقی بین کنسول و pc نذاشته
    جا داره یک تشکر حسابی ازشون بکنیم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تائئيد ميشه حرف دوست خوبم فاشيست... كونامي فكر پيشرفت هست و الكي سياسيت به خرج نميده و دمش گرم كه به فكر PC گيمر ها هست. تازه قبول كنيد بازي كردن يه بازي نكست رو PC با كيفيت تر از بازي روي كنسول هست. دليل : اولا مانيتور با تلوزيون يكي نيست خروجي كه از يه مانيتور LCD Wide 19 مي گيريد خيلي بهتر از يه تلوزيون رنگي هست كه به كنسول اختصاص مي دين دوما شما روي PC كلي پارامتر مي تونيد تاغيير بديد دسترسي به همه امكانات نظير ويرايش بازي و استفاده از كلي محسنات بازي رو داريد. به اميد روزي كه همه گيم هاي PC نكست عرضه بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

something i have already mentioned on the forums earlier, today was supposed be the day konami launched their new dedicated blog based on the pes series.

Part of their new community initiative, the blog will be written by the team developing the games and hopefully will give us insight and news in the coming months. Like i said it should have been revealed today, but it has been delayed for unknown reasons. Fingers crossed it will be live soon, we’ll keep you informed. When it’s appears, it will be announced here.[/left]
    این یارو شکل پسر بزرگه ی امپراتوره ....
    من فقط امید وارم این قضیه ی این موتور انیمیشنا واقعیت داشته باشه که بچه ها چند صفحه پیش گفتن..

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این یارو شکل پسر بزرگه ی امپراتوره ....
    من فقط امید وارم این قضیه ی این موتور انیمیشنا واقعیت داشته باشه که بچه ها چند صفحه پیش گفتن..
    ماکسی جان بر اساس اطلاعات موجود احتمال این اتفاق ضعیفه و به احتمال زیاد امسال هم کونامی از موتور 2009 خودش اما به شکل بهینه تر استفاده خواهد کرد .
    شما چه pes بازی هستی که صاحب این عکسو نمیشناسی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماکسی جان بر اساس اطلاعات موجود احتمال این اتفاق ضعیفه و به احتمال زیاد امسال هم کونامی از موتور 2009 خودش اما به شکل بهینه تر استفاده خواهد کرد .
    شما چه pes بازی هستی که صاحب این عکسو نمیشناسی ؟
    من با تمام وجود امید وارم حقیقت داشته باشه وگرنه با موتور قدیمیش فکر نکنم پیشرفت آنچنانی داشته باشه پیشرفت در حد همون پیشرفت هر سالشه ....
    البته با توجه به صحبتای صفحه ی اول اگه حقیقت داشته باشه بعیدم نیست چون اشاره شده خیلی از انیمیشنای بازی عوض شده و گفته پیس امسال از حد اکثر توان دستگاه های امروز استفاده خواهد کرد ....
    حالا باید ببینیم چی میشه دیگه اگه چند تا عکس یا تریلر بده کاملا میشه فهمید این قضیه صحت داره یانه...
    این یارو همون کارگردان بازی نیست یه فیلمم ازش دان کردم وقتی پیس 2009 داشت میومد مصاحبشو...
    همین جوری گفتم منو یاد پسر امپراتور میندازه.....

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مانيتور با تلوزيون يكي نيست خروجي كه از يه مانيتور lcd wide 19 مي گيريد خيلي بهتر از يه تلوزيون رنگي هست
    خوب برو يه كابل بخر كنسول رو بزن به مانيتور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •