سلام
بازی تموم شد. در نهایت زیبایی. واقعا حال داد. حالا باید تمام وقت خودمو بزارم برا انلاین ماشینای خفینیم گیرم اومد. پایان بازی واقعا جالب بود. نمیگم خودتون ببینید. فقط این جمله خیلی با حال بود.
To Be Continued
سلام
بازی تموم شد. در نهایت زیبایی. واقعا حال داد. حالا باید تمام وقت خودمو بزارم برا انلاین ماشینای خفینیم گیرم اومد. پایان بازی واقعا جالب بود. نمیگم خودتون ببینید. فقط این جمله خیلی با حال بود.
To Be Continued
دوستان من با یوزر alireza آنلاین بازی میکنم و رتبه ام هم 1 هست.هرکی خواست منو اد کنه
دوست عزیز بحث انلاین به این تاپیک منتقل شده. مسائل رو اینجا پیگیری کن. ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جالب :
At the "Press Start" screen, press <Up>, <Left>, <Right> two times, <Left> two times, <Right> two times to unlock the Disney Ryback Mohawk XDX car in your garage in Quick Play mode. -From: Destin Harris
مرسی ببخشید
دوستان من تو تنظیمات گرافیکی اون قسمتی که مربوط به سینک میشه را on میکنم تصویر سیاه میشه
تو بازی هم که میخوام برم یهو میپره بیرون ارور میده کسی از دوستان میدونه چه جوری بازی کنم
ویندوزم هم 7 است
سلام...
دوستان من اپيزود يك رو تموم كردم...بعد يه سري صحنه نشون داد كه يه هلي كوپتر توش بود....اين چي بود؟؟؟
چه جوري برم اپيزود دو؟؟؟
راستي كي از شيفت استفاده كنم؟؟؟
تو هر اپیزود 4 تا یا 5 تا ریس میرید بعد یه مسابقه به نام elite race باز میشه. اونو که انجام بدید در صورتی که امتیاز لازم رو کسب کنید گزینه ای برای شما فعال میشه که میتونید انتخاب کنید این گزینه همون اپیزوده بعده.
برای استفاده از شیفت نیاز هست که هر سه انرژی دریفت رو پر کنید یعنی اینقدر دریفت بزنی که سه تا حلقه ی زیر ماشین پر بشه و به رنگ قرمز دربیاد اون موقع علامت بالا سر ماشین های جلویی وقتی قرمز شد می تونی شیفت رو بزنی تا داغون بشن.
همین موفق باشی.
دوستان ...اين پولهايي كه ميده واسه چيه ؟؟؟؟
بعد هم يه جاهايي كه برنده ميشي يه سري گزينه مياد كه يكيشون رو ميتوني انتخاب كني....اينا چين؟؟؟
این امتیاز برای ماشینهای جدیده هر چند صد امتیاز یک ماشین برات وا میشه . به همین خاطر بهتره همه اپیزودها رو با رتبه اول تموم کنی .
ممکنه که شما تو مسابقه ای مدالی برنده شید که اونو بعد از مسابقه نشون میده و علت بردنش رو هم می نویسه و عکساشون رو می تونی رو ماشینت ببینی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)