با سلام خدمت دوست عزیز
الان حدود سه روز هست که تو سایت imobile ثبت نام کردم وسریال گوشی را وارد کردم ولی جوابی نگرفتم و هروقت به قسمت مربوطه سر میزنم میبینم نوشته دوروز دیگه آماده میشه ولی بازخبری نیست .356398024210179 با تشکر
با سلام خدمت دوست عزیز
الان حدود سه روز هست که تو سایت imobile ثبت نام کردم وسریال گوشی را وارد کردم ولی جوابی نگرفتم و هروقت به قسمت مربوطه سر میزنم میبینم نوشته دوروز دیگه آماده میشه ولی بازخبری نیست .356398024210179 با تشکر
دوستان دانلود رایگان از opda .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به آدرس زیر برین.آموزش +عکس+نرم افزار
حالشو ببر !؟!؟!؟!؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m.ziper4546:pasword
منم الان چند روزي ميشه كه يه imei را داده ام
ولي خبري نشده
بايستي چيكار كنيم؟
من برای دو گوشی امتحان کردم با دو پروفیال.یکیش 12 ساعته اومد.یکیش 4 روزه!!! عجله نکن.میاد
اوووووووو
چي گفتي؟![]()
من قبلا كه ثبت كرده بودم يكي دو روزه اومده بود
پس راهي هست
چون ديگه فكر ميكردم نمياد
اي بابا اين s60 عجب چيزيه روش هك هم جواب نداد نميدونم چرا
فعلا چاره نيست منتظر ميمونيم
سلام دوستان
این imobile چه جالبه! زمان تحویل فایل که نزدیک می شه، 1 روز تاریخ تحویل رو می اندازه عقب! اول قرار بود 19 july آماده کنه مال من رو. بعد شد 20 الان هم 21 ... تا کی سر کاریم خدا می دونه!
اینا فایل ها رو بر چه اساسی می سازند؟ مگه بر حسب الگوریتم خاصی نیست؟ چطوریه که برنامه ای برای درست کردن این 2 تا فایل موجود نیست؟ یعنی این سایت ها چه اطلاعات خاصی نسبت به بقیه دارند که فقط اینا می تونند این فایل ها رو درست کنند؟
ممنون
سلام من دوستان من مثل شماها زیاد از اینترنت حالیم نیست من نمی دونم چه طوری با عدد 18 رو وارد کنم یعنی 1809173826788رو روارد کنم
دوستان من در iMobilE درخواست دادم ... آماده هم شده دانلود هم میشه .... ولی هر کاری میکنم از حالت فشرده خارج نمیشه :( ............. کسی هست که من یوز و پسوردمو بهش بدم برام دانلودش کنه و در یک جای ئیگه آپلودش کنه ؟
در opda هم درخواست دادم این رو میگه :
每次下载 cer 和 key
分別收取 1 个OP币
您的OP币不足
کسی میفهمه ؟ ..............
سلام دوست عزیز
لطفا imei گوشیتون رو بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)