امشب نسبت به شبهای پیش ترکونده بود!مخصوصا جایی که هواپیما رو میخواست بلند کنه و چند جای دیگه در حال پرواز! تو پشت صحنه هم همون قسمت مثلا خارجی صحبت کردن، خیلی خنده دار شده بود![]()
امشب نسبت به شبهای پیش ترکونده بود!مخصوصا جایی که هواپیما رو میخواست بلند کنه و چند جای دیگه در حال پرواز! تو پشت صحنه هم همون قسمت مثلا خارجی صحبت کردن، خیلی خنده دار شده بود![]()
امروز هم عالی بود فقط تنها فرقی که با قسمت های قبل داشت این بود که قسمت های خنده دارش بیشتر از قسمت های قبل بود .
مثلاً تو قسمت های قبل اونجا که ماره به گردنش آویز شده بود بعد زد کشتش خیلی باحال بود من که کلّی خندیدم .
ولی مدیری از نظر من خسته شده و باید یا کار رو ول کنه یا به خودشو مخش استراحت بده .
اینجوری خودش هم نمی فهمه داره چی کار می کنه .
بعد از یه مدّت مثلاً بعد از تابستون شروع کنه به فکر کردن و چند تا کار خنده دار از خودش تو فکرش بسازه و بنویسه .
بعد که بنظرش زیاد شد دیگه کارو شروع کنه و با یه موضوع خوب شروع کنه .
اون موقع واقعاً فیلمش عالی می شه .
به امید بهتر شدن این فیلم .
یا حق .
من که اصلا قیافه ی این مدیری رو میبینم خندم میگیره!!!!!!!!!!
اونجایی که داره اعتراف میکنه یقه ی پیراهنش چقد سفتهههههههههه!!!!!!!!!!!!!
بهتر شده بود
حد اقل از نظر لحظه های خنده دار
امیدوارم هم ادامه این نقش و هم موقعیت های بعدی که توش قرار میگیره از این هم بهتر باشه
این قسمت خیلی خنده دار بود.خوشم اومد.امیدوارم تو قسمت فوتبال هم مثل این خنده دار بشه.قسمت مهران مدیریش چنگی به دل نزد.ولی خلبانیش باحاله.به سر مربی بودنش هم امیدوارم
خلاصه اين قسمت:
كاپتان ساجدي دستش از مستراح فرنگي خارج شد!
شصتچي پرواز كرد!
ملت خنديد!
Last edited by ragbar12; 28-03-2009 at 03:56.
موسيقي اين قسمتش ، جايي كه بين كابين خلبان و برج مراقبت كات ميخورد ؛
مربوط به مرحله اول بازي محبوب igi 2 بود !
فرهاد مديري كار انتخاب موسيقي (!) سريال رو بر عهده داشته و اگر اشتباه نكنم پسر مديري هست ...
خيلي حال كردم ، باز نوستالژي تركيد
اين آهنگ بود :
اتفاقا من با قسمت مدیری بیشتر حال کردم تا قسمت خلبانی
ولی یک بدی که داره یک تکه کلام یا واژه رو بیش از حد استفاده می کنه
همین واژه بفرمائین بفرمائین
فکر کنم توی هر قسمت بیش از 20 بار گفته بشه
درسته كه نسبت به سريال پارسال (مرد هزار چهره) زياد اون طنز واقعي رو نداره ولي بازم امسال بهترين سريال تلويزيون بوده تا اينجا.
يكي از خوبيهاي مهران مديري اينكه تو كارهاش لوده بازي از خودش در نمياره تا مردم رو به زور بخندونه. مثل جواد رضويان كه فقط كارش شده لوده بازي و لوس بازي تا مردم رو شده به زور بخندونه!
تازه داره جالب می شه
طنز یعنی چی ؟
انتقاد و یا همون خنده ی تلخ و البته بهتره گفت خنده
که این سریال هم داره خوب انتقاد می کنه هم می خندونه
به نظر من که سریال خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)