با تشکر از همه دوستان من هم از همین راه تونستم مشکل هاردم رو حل کنم
با تشکر از همه دوستان من هم از همین راه تونستم مشکل هاردم رو حل کنم
سلام بچه ها
من هم هاردم Maxtor Diamond Max 22 STM3500320AS با firmware MX15 هست و متاسفانه بعد از اینکه مشکل نشناختن واسم پیش آومد و تو نت گشتم دیدم چه شاهکاری زده این سیگیت!!!!
اونجوری که فهمیدم دوست ما 125 و iran_javidaan موفق شدن و چندین بار حال اساسی به دوستان دیگر دادن و مشکل هارد شون رو حل کردن! من شهرستان هستم و این ابزار ها اینجا معمولا اصلا نمی دونن چی هست و از طرفی اطلاعات روی این هارد واسم مهم هست . می خواستم ببینم می تونم مزاحم 125 در وحله اول ( چون تهران واسم راحتر هست بیام ) و در وحله دوم iran_javidaan بشم؟ از خجالتشون هم در میام . متاسفانه امکان فرستاندن پیغام خصوصی هم چون تازه کارم فرووم به من نداد!!
بدادم برسید دوستان...
ممنون بخاطر همه چیز....
شما در کدام شهر هستید؟
سلام ممنون بخاطر سرعت در جواب گویی.
من بندر انزلی هستم . که 30 کیلومتری رشت هست در استان گیلان . البته بخاطر حل شدن مشکلم یه روزه تا تهران میام. ولی خوب اگه این ترفا کسیو می شناسد که دیگه عالی میشه به من معرفی کنید.
ممنونم
سلام عزیز،
من یاهو آی دی میزارم برات چون نمیتونی پیغام بدی،
برای فردا ساعت 13 آنلاین شو صحبت کنیم
Yahoo ID : skenas007
بسیار ممنون ...بخاطر پاسخگویی سریع...
----------------------------------------------
Last edited by armin_mehrara; 19-10-2009 at 14:23.
----------------------------------------------
Last edited by armin_mehrara; 19-10-2009 at 14:23.
سلام عزیز،
امروز به خاطر مشکلات مسنجر و اینترنت نتونستم کانکت بشم.
پی امتون رو چک کنید.![]()
برو بچز شمالی در استان گیلان : " گشتم نبود ، نگرد نیست " کل پاساژ بزگمهر و بیستون رو گز کردم و یکی یکی پرسیدم .کلا فروشنده ها و تعمیر کار ها اصلا نمی دونستند چی هست و چی می خوام!! جز یکی که دقیقا هم می دونست چه هست و هم می دونست واسه هارد می خوام و توصیه که کرد که یا بسازم خودم یا از تهران تهیه کنم و گفت اینجا اصلا نمی دونند تو چی می خوای !!!! خلاصه گفتم که مثه من ،وقتتون رو الکی پرت نکنین!!!
به گارانتی هم زنگیدم ( دیجیتال ) گفتند عوض میکنیم با یه نو !! گفتم خوب بابا اینکه ...واسه شما با صرفه تر می شه که اکی ثانیه درستش کنین بجا اینکه یه هارد ن. بدین ...گفت نه نمی کنیم اینکار رو!!!البته واسه اونایی که اطلاهات مهمی ندارند خب این گزینه بهتر و هادشون نو می شه دیگه!!! ولی ایکاش خوشون اینکار رو می کردن!!!
راستی کسی شماره تلفن فرشگاه های پاساژ امجد یا جای دیگه رو که این USB-TTL رو بفروشند در تهران رو نداره به ما شهرستانی ها بده که تلفنی سفارش بدیم؟ اگه کسی داره یا می تونه راحت پیدا کنه ممنون می شم به ما ها که در روستا زندگی می کنیم ( تو ایران فقط تهران شهر حساب می شه فک کنم!!!)بده!!!
خلاصه اینکه ما باید یواش یواش آماده شیم بریم تهران مزاحم آقای 125 بشیم...
با تشکر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)