تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 305

نام تاپيک: پرسش و پاسخ حقوقی (مشاوره حقوقی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اقيانوس جان

اين مملكت ماست كه اينطوري هست و هميشه ظالم پيروزه

شما بهتر بود مي گفتي چك روز بهم داده يعني همون تاريخ چك به من چك رو داده كه برم پاس كنم اينطوري كيفري مي شد و هيچ كار ديگه اي نمي تونست بكنه البته اينكه شما گفتي امضاش ناقص هست درجه ي اطمينانش از اين كار بيشتره تعجبم چرا اينطوري بهت گفته چون اين يه جور كلاهبرداري محسوب مي شه

شما يه كار ديگه اي هم مي تونيد بكنيد
    ببين الان تهران فكر كنم خيلي خيلي خيلي دادگاه توش باشه و مثل شهرهاي ديگه نيست كه 4 يا 5 دادگاه داشته باشه كه هر كدوم مخصوص يه كاري باشه
    شما مي توني بري يه دادگاه ديگه كه معرفي كنه يه شعبه از همون جا و قبلش هم حتما با وكيل مشورت كن يا اگر تونستي وكيل هم بگير نهايت 1 تومن مي دي ولي به 6 تومن مي رسي و مهم تر از پول حقت رو مي گيري كه طرف فكر نكنه كه كلاه گذاشتم و ببو گلابي بود رفت

2. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

اگه مردی به خاطر نداشتن مهریه به زندان بره زن میتونه موقعی که مرد تو زندان هست ازش غیابی طلاق بگیره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببینید نه اینطوری نمی شه
    غیابی وقتی هست که طرف شما حالا چه توی طلاق و چه توی هر دعوای دیگه نیاد نه اینکه نتونه بیاد
    بارها شده حکم صادر شده ( توی هر مسئله ای چه طلاق و چه ... ) که به صورت غیابی بوده طرف رفته نامه پزشکی یا ... آورده که من نتونستم بیام و تجدید نظر می شه

با تشکر
    Last edited by Sir0c00; 08-12-2011 at 15:19. دليل: حذف دوسطر اول - تاپیک چت روم نیست /

5. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال درباره حضانت کودک دختر داشتم
    حضانت کودک بعد از فوت مادر و عدم صلاحیت پدر و نبودن پدربزرگ پدری آیا به خانواده مادر میرسه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

امروز رفتم ثبت شرکت و اسم شرکت تائید شد ولی متاسفانه یه بخش نامه اومده که باید بری سوء پیشینه کیفری بگیری و نمی دونم اقرار نامه بدی و این چیزا حالا من یه شرکت دیگه دارم می تونم من این شرکت که اسمش تائید شده رو زیر مجموعه اون کنم که این مدارک رو نخواد؟؟؟

با تشکر

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام اقيانوس جان

ببين من نزديك 2 سال گرفتار چك و دادگاه هستم ولي تا حالا همچين چيزي من نشنيدم

شما احتمالا چك رو كيفري كردي نه حقوقي كه در عرض چند هفته واستون اس ام اس اومده
    قرار نهايي فكر كنم مراحل آخر باشه اونم نه واسه مسائلي مانند چك !!!

شما گويا هنوز واسه طرفتون احضاريه نداديد درسته؟؟!!!

شما كه شكايت كرديد احضاريه مي دن واسه طرفت كه بايد با مامور كلانتري اون منطقه بري ابلاغ كني
    بعد از اينكه ابلاغ كردي حالا يا ابلاغ مي شه يا الصاق اگر ظرف مدت 4 روز نياد اون شعبه دادگاه حكم جلبش صادر مي شه اگر هم بياد و نتونه هيچ ادعايي كنه همون جا احتمالا جلبش مي كنن مگر اينكه ضامن با خودش بياره

اگر چكتون حقوقي هست كه واويلا مي شه
    بايد بري شكايت كني و احتمالا نوبت مي دن واسه 3 ماه ديگه و احضاريه مي بري در خونش و اگر اومد كه هيچي راي صادر مي شه ولي اگر نيومد باز يه نوبت مي ده احتمالا واسه 2 ماه ديگه و همين طور كش پيدا مي كنه
    اگر در نهايت اومد دادگاه كه حكم رو صادر مي كنن كه 40 روز وقت داره واسه اعتراض و اين بند و بساط و اگر پول رو نداد حكم توقيف اموال بهت مي دن اول و اگر اموالي نداشت كه حكم جلب بهت مي دن

اين نشون دهنده قانون محكم و قاطع مملكت ما هست كه هميشه مي خواد حق به حق دار برسه و ظلم و ستم برداشته بشه !!!

با تشكر
    مگه احضاریه از طرف دادگاه به یارو ارسال نمیشه؟؟ به من گفتن 3 ماه دیگه نوبتت میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چرا ارسال می شه و می گه در تاریخ فلان بیا فلان شعبه ولی طرف می تونه نیاد و بعدا یه نامه دکتر یا یه چیزی سوری درست کنه بگه من مشکل داشتم اینطوری شما نزدیک چند ماه دیگه می رید تو انتظار

ارسال احضاریه تو شورای حل اختلاف به صورت پستی هست یعنی می دن دست پست و اگر یه خرده پول بیشتر بدی یه خرده سریعتر می ره ولی تو دادگاه احضاریه رو می دن دست خودت که می تونی با مامور کلانتری منطقه ی اون طرف بری ابلاغ کنی

با تشکر

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چرا ارسال می شه و می گه در تاریخ فلان بیا فلان شعبه ولی طرف می تونه نیاد و بعدا یه نامه دکتر یا یه چیزی سوری درست کنه بگه من مشکل داشتم اینطوری شما نزدیک چند ماه دیگه می رید تو انتظار

ارسال احضاریه تو شورای حل اختلاف به صورت پستی هست یعنی می دن دست پست و اگر یه خرده پول بیشتر بدی یه خرده سریعتر می ره ولی تو دادگاه احضاریه رو می دن دست خودت که می تونی با مامور کلانتری منطقه ی اون طرف بری ابلاغ کنی

با تشکر
    از من دادگاه هست.
    آقاهه حدودی گفت برج یازده! دقیق نگفت چه روزی.
    حالا من خودم باید پیگیره احضاریه باشم یا خودشون میفرستند؟؟
    از کجا بدونم چه روزی هست؟ آخه من 800km با اون شهر فاصله دارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

طلاق توافقی حدودا چقدر طول میکشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام اقیانوس جان

شما خودت باید بری سر بزنی نمی دونم دقیقا
    من این تجربیاتی که داشتم رو در اختیار گذاشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •