از کجا میدونید 60 فریم میگیرید؟ اگه 60 فریم میگیرید نباید کند باشه.چرا اینجوریه ؟ با این که 60 فریم ازش میگیرم اما همه چی کنده .
از کجا میدونید 60 فریم میگیرید؟ اگه 60 فریم میگیرید نباید کند باشه.چرا اینجوریه ؟ با این که 60 فریم ازش میگیرم اما همه چی کنده .
خیلی ممنون کار کرد.خدا رو شکر داشتم خسته می شدم از بس از اول می رفتم.
----------------------
طراحی کاراکتر ها به نظر من عالیه و داستان بازی هم عالیه.من که روی رزولیشن بالا تونستم به راحتی اجراش کنم.
موفق باشید.
دوستان توجه کنند
به نظر من پولتون رو برای این بازی هدر ندهيد......... ارزششو نداره
دوست عزیز چرا ذهن مردم رو در مورد این بازی خراب می کنی؟بازی خیلی عالی طراحی شده من نمیدونم شما از یه بازی چی میخوای؟
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 29-01-2010 at 12:59.
این بازی از همین الانش نه تنها حکم بهترین بازی نقش افرینی 2010 رو داره, بلکه خودش رو به عنوان کاندید بهترین بازی سال 2010 هم معرفی میکنه. پس اینطوری صحبت نکنین.![]()
چرا الکی یچیزی میگی، این بازی یکی از بهترین بازیهایه که من تا الان بازی کردم.
دوست گرامی
شاید بازی از لحاظ طراحی و گرافیک خوب طراحی شده باشه.... ولی از لحاظ گیم پلی واقعا ضعیفه.....وه کسایی که call of duty 6 رو بازی کرده باشن اصلا از این بازی لذت نمی برن......ضمنا دیالوگها در بازی خیلی زیاده و یکم اعصاب خورد کن....شاید داستان بازی خوب و گرافیکش خوب باشه ولی ما که نمیخواهیم فیلم ببینیم میخواهیم بازی کنیم.......
بازم این نظر منه.........
اخه این بازی وجه تشابهش با MODERN WARFARE 2 در چیه؟هان؟نه سبکشون بهم میخوره.نه داستانشون.
اون یه تیراندازی اول شخصه ولی این یک بازی نقش آفرینیه.دیالوگ ها هم یکی از فاکتور های جالب و اصلی این بازیه.
شما زبان انگلیسیت حتما خوب نبوده.من خودم خیلی از این دیالوگ ها خوشم میاد.
گیم پلی بازی هم که خوب بود چجوری شما خوشت نیومده.
(متاسفانه یا خوشبختانه) شما RPG بازی نیستید.مثل خیلی ایرانی های دیگه.
موفق باشید.
باز یکی اومد یه نظری داد همه بریزین سرش
اگه هیچکی جواب چنین پستایی رو نده خیلی زود چنین پستایی به خاطرات می پیونده
علی جان من که کشیدم کنار.ولی خیلی منطقی جواب دادم.دعوایی هم که نبود.یه بحث در مورد بازی بود بی ربط هم نبود.ولی نظر هر کس محترمه ولی نظر کارشناسانه و تخصصی اون شخص.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)