شما یه درصد فکر کن که ایرانخودرو بودجه اختصاص بده واسه ساختن یه موتور ---من صد در صد مطمئنم که ef7 از روی tu5 ساخته شده ---یکم سرچ کنی همه چی دستت میاد حتی میتونی بری تو همون سایت اون تیم طراحی آلمانی تا بفهمی که از رو tu5 ساختن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک بالا هم واسه نمونه گذاشتم تا بدونی از رو tu5 ساخته شده --
کلا ایرانخودرو کار اشتباهی کرد لا اقل اگه تصمیم به طراحی ef7 داشت لااقل یکم از tu5 قویترش میکرد یا کم مصرف تر --چون الان تو قدرت که 3یا 4 اسب بخار بیشتر فرق ندارن تو گشتاور هم فوقش 10 نیوتون بر متر
خوبی ef7 فقط در اینه که واقعا با گاز عالی کار میکنه و الا با وجود مشکلاتی که الان تو مونتاژش به وجود اومده خریدن بنزینی اون اشتباه محضه باز پایه گازسوز یکم جای توجیه داره ----
کلا در اینکه تو ایران ماشین شانسی هست هیچ بحثی نیست
اما داری شما میگی 405 tu5 بعد از یه مدت دیگه را نمیره واقعا عجیبه - چون من خودم همین ماشین رو دارم 35000 تا هم کارکرده و هیچ فرقی تو شتاب وکشش اون ایجاد نشده
تنها چیزی که مشخصه الان اینه که کسایی که بخوان ماشین بخرن خیلی هاشون اصلا در بند موتور نیستن اگر نه هنوزم xu7 فروش نداشت رو 405 وسمند ---واونایی که از موتور سرشون میشه دنبال یه چیز کم مصرف پرقدرت و کم دردسر هستن که اگه گازسوز بودن براشون مهم باشه ef7 رو انتخاب میکنن در غیر اینصورت حتما tu5