تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 35 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا دوست من موتور TU5 روی سمند و 405 و پارس به خوبی جواب داده و الان خودروهای با این موتور دارای عملکرد خیلی خوبی هستن و طرفداران دوچندانی پیدا کردن.
    هدف از نصب موتور TU5 بر روی انواع خودروها صرفا شتاب نبوده هدف اصلی بهینه شدن بوده چون واقعا محصولات با موتور XU7 خسته کننده شده بودن.
    البته شتاب هم مهم هست و تا جایی که من میدونم 405 و پارس با موتور TU5 دارای شتاب قابل قبولی هستن.
    سمند هم که یک سری در سال 88 تولید شد و دیگه خبری ازش نشد.
    در مورد موتور ملی هم موافقم.
    نمی دونم حق با شما شاید باشه ولی من از اونجایی که کارشناس نیستم نظر کارشناسی نمی دم. تو ایران هم نظرات کارشناسی با اونچه در واقعیت اتفاق میوفته خیلی فرق می کنه. من مشاهدات عینی رو گفتم. شاید از لحاظ تئوریک شما درست بگید. یه خاطره بگم: روزی که رفتم سورنمو تحویل بگیرم یه بابایی ماشینش جلوی ماشین من بود می خواستن بهش تحویل بدن. پارس TU5 اتومات بود. ماشین روشن که شد طرف گفت چرا موتورش اینقدر صدا می ده. بعدش کلی با اون تکنیسینی که ماشینو تحویل میده باهاش ور رفتن. آخرش یارو با کلی عصبانیت و نارضایتی ماشینو برد هنوز از در انبار بیرون نرفته بود ماشین خاموش شد. پیاده شد کلی دعوا. هر کاری هم کردن دیگه روشن نشد. بیچاره همون دم کلی پشیمون شده بود از اینکه پارس TU5 خریده. می گفت این ماشین اصلا جون نداره... والا چی بگم. حق با شماست.

2. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نمی دونم حق با شما شاید باشه ولی من از اونجایی که کارشناس نیستم نظر کارشناسی نمی دم. تو ایران هم نظرات کارشناسی با اونچه در واقعیت اتفاق میوفته خیلی فرق می کنه. من مشاهدات عینی رو گفتم. شاید از لحاظ تئوریک شما درست بگید. یه خاطره بگم: روزی که رفتم سورنمو تحویل بگیرم یه بابایی ماشینش جلوی ماشین من بود می خواستن بهش تحویل بدن. پارس TU5 اتومات بود. ماشین روشن که شد طرف گفت چرا موتورش اینقدر صدا می ده. بعدش کلی با اون تکنیسینی که ماشینو تحویل میده باهاش ور رفتن. آخرش یارو با کلی عصبانیت و نارضایتی ماشینو برد هنوز از در انبار بیرون نرفته بود ماشین خاموش شد. پیاده شد کلی دعوا. هر کاری هم کردن دیگه روشن نشد. بیچاره همون دم کلی پشیمون شده بود از اینکه پارس TU5 خریده. می گفت این ماشین اصلا جون نداره... والا چی بگم. حق با شماست.
    اینکه میگن ماشین جون نداره رو باید ببینیم اون شخص از خودرو چقدر اطلاعات داره .
    شاید اون فرد برای بار اول بوده که ماشین اتوماتیک داشته و لابد انتظار شتاب در حد تیپ 5 رو داشته که با پارس اتومات میسر نیست.
    به هر حال در مورد خاموش شدنش هم درست میگین هیچ خودرویی بی عیب نیست حتی برندهای معروف هم گاهی اوقات تعداد زیادی خودرو فراخوان میزنن جهت تعمیر.

4. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز که میگن پارس tu5 اتومات جون نداره - خو طبیعت اتومات اینه که اروم شتابگیری میکنه و شما حس پر گاز رفتن باش روخیلی کم میتونی حس کنی
    اما در اینکه گفتین tu5 جون نداره خیلی در اشتباه هستید
    همین موتور ef7 که اینقدر ازش تعریف میکنید برید تحقیق کنید میبینید که بیس اصلی موتور ef7 همین tu5 هست که با کمی تغییرات جزیی و بالابردن حجمش از 1600 به 1700 تحویل ملت دادن که اوایل واقعا عالی بود
    اما در حال حاضر هیچ حرفی جلو tu5 نداره - چون ادم همش میترسه که یه وقت موتور خراب بشه اما موتور tu5 خرابی هاش خیلی کمن در حد خیلی کم
    اگه ef7 رو مثل اول کنن خیلی موتور خوبی هست ولی الان موتور قابل اطمینانی نیست -
    مطمین باش اگه ef7 مشکلاتش رفع شده بود الان تیراژ تولیدش خیلی بیشتر از حالا بود و ایران خودرو دیگه طرف xu7 نمیرفت و ef7 و tu5 رو فقط رو محصولاتش میزاشت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز که میگن پارس tu5 اتومات جون نداره - خو طبیعت اتومات اینه که اروم شتابگیری میکنه و شما حس پر گاز رفتن باش روخیلی کم میتونی حس کنی
    اما در اینکه گفتین tu5 جون نداره خیلی در اشتباه هستید
    همین موتور ef7 که اینقدر ازش تعریف میکنید برید تحقیق کنید میبینید که بیس اصلی موتور ef7 همین tu5 هست که با کمی تغییرات جزیی و بالابردن حجمش از 1600 به 1700 تحویل ملت دادن که اوایل واقعا عالی بود
    اما در حال حاضر هیچ حرفی جلو tu5 نداره - چون ادم همش میترسه که یه وقت موتور خراب بشه اما موتور tu5 خرابی هاش خیلی کمن در حد خیلی کم
    اگه ef7 رو مثل اول کنن خیلی موتور خوبی هست ولی الان موتور قابل اطمینانی نیست -
    مطمین باش اگه ef7 مشکلاتش رفع شده بود الان تیراژ تولیدش خیلی بیشتر از حالا بود و ایران خودرو دیگه طرف xu7 نمیرفت و ef7 و tu5 رو فقط رو محصولاتش میزاشت
    خیلی عجیبه برام که این حرف رو میزنید. TU5 بیس EF7 هستش؟!!! وا عجبا!!! عجب شایعاتی بین مردم رواج داره... از دوستان نزدیک من که دکترای مکانیک از دانشگاه شریف داره جزء معدود مهندسینی بودن که فرستادن المان برای طراحی موتور ملی. TU5 موتور فرانسوی هست اما EF7 تو آلمان تولید شده. این دو موتور هم هیچ ربطی به هم ندارن. شما اگه از مکانیک موتور (علمی) سر در میارید برید نقشه و برش TU5 و EF7 روببینید بعد بگید این بر بیس اون بوده.
    ef7 هم مشکلش فقط اینه که الان دارن واشر سر سیلندر رو از چین وارد می کنن و روش میذارن .و الا تو خود آلمان به عنوان یکی از غولهای طراحی موتور شناخته شده اما وقتی میاد تو ایران اینطوری تو مونتاژ گند می خوره بهش. البته ربطی هم به Ef7 نداره همه موتورها همینه. فقط مشکل ef7 اینه که خیلی ایرانی ها ازش سر در نمیارن (مثلا موتور ملی هستش)
    این حرفی هم که میزنید ایران خودرو نمی رفت سمت XU7 و TU5 واقعا مسخرس. مگه پیکان یادتون رفته؟ با اون همه مشکلات و ... تا ایرانخودرو رو مجبور نکردن و کلی مسائل براش پیش نیاوردن ولش نکرد. تازه بعدش هم روا رو رو کرد. هنوز هم داره پیکان وانت تولید می کنه. اونم با قدرت. پس این یادتون باشه: ایران خودرو هیچ وقت موتور ارزون و بی کیفیتی مثل XU7 رو ول نمی کنه. از طرفی همین الان هم که 206 فروش نمیره . اونایی هم که تولید میشه تیپ 2 هستش که همه اونایی که موتور تیپ 2 رو (که خود ایران داره تولید می کنه) با تیپ های دیگه مقایسه می کنن می دونن که هم مصرفش بالاتره هم کیفیتش پایین تره هم قدرتش کمتره....
    در مورد خودرو اتومات هم گرچه در کل این حرف شما درست نیست ولی بله در خودروهای ایرانی اینطوری هستش. اما این بابا خودش کارش خرید و فروش ماشین بود و واقعا اون ماشین صفری که من دیدم کشش نداشت... (با در نظر گرفتن اتومات بودنش می گم)
    اصلی ترین موتور ایران خودرو XU7 هستش چون خیلی ارزون تر از TU5 و موتور ملی براش در میاد ، بعدش TU5 بعدش EF7 برای همین و مسئله تحریم تیتراژ این موتورها به نسبت پایین تره. گرچه همون زمانی که میگفتن موتورهای ملی دچار مشکل هستش من یه خبر تو ایکو پرس خوندم اونم این بود که تیتراژ تولید موتور ملی خیلی بالاتر بقیه موتورها شده بود. ولی خوب خیلی نمی شه به حرف اینا اعتماد کرد.
    در مورد این سه موتوری هم که فرمودید بنده همشون رو سوار شدم. تجربه من این بود:
    Xu7 آشغال و پردردسر و هزینه بر و پر مصرف
    TU5 برای تیپ 5- واقعا عالی و کم مصرف
    TU5 (برای 206 تیپ 2) بدک نبود ولی نسبت به تیپ 5 که داشتم واقعا از لحاظ موتوری ضعیف بود.. قطعات گرون و وقتی هم اولین بار بردم برای تعمیر موتور کلا گند خورد بهش و دیگه ماشین ماشین بشو نشد.
    EF7 بنزینی خیلی نرم، کم مصرف، بی صدا تر از تیپ 2 و پرشتاب و پرقدرت. تا حالا هم هیچ هزینه ای برام نداشته. 30000 تا هم باهاش روندم اونم توشرایط وحشتناک. (اصولا فشار زیادی به ماشین میارم) ولی راضی راضی هستم.
    اینم بگم من نگفتم پارس اتومات جون نداره یا جون داره. مشاهدات عینی خودمو گفتم. گرچه رفیقم یه 405 با موتور Tu5 داشت که اوایل خوب بود اما کم کم اونم دیگه جون نداشت راه بره. اخرش هم دزد ماشینشو زد از شرش راحت شد...
    Last edited by shadows_funeral; 07-08-2012 at 14:48.

7. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

TU5 برای تیپ 5- واقعا عالی و کم مصرف
    TU5 (برای 206 تیپ 2) بدک نبود ولی نسبت به تیپ 5 که داشتم واقعا از لحاظ موتوری ضعیف بود.. قطعات گرون و وقتی هم اولین بار بردم برای تعمیر موتور کلا گند خورد بهش و دیگه ماشین ماشین بشو نشد.
    موتور 206تیپ 2و3
    tu3 هست

9. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون به این موضوع دقت نکرده بودم تا حالا. پس مشکل مشخص شد.

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما یه درصد فکر کن که ایرانخودرو بودجه اختصاص بده واسه ساختن یه موتور ---من صد در صد مطمئنم که ef7 از روی tu5 ساخته شده ---یکم سرچ کنی همه چی دستت میاد حتی میتونی بری تو همون سایت اون تیم طراحی آلمانی تا بفهمی که از رو tu5 ساختن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک بالا هم واسه نمونه گذاشتم تا بدونی از رو tu5 ساخته شده --
    کلا ایرانخودرو کار اشتباهی کرد لا اقل اگه تصمیم به طراحی ef7 داشت لااقل یکم از tu5 قویترش میکرد یا کم مصرف تر --چون الان تو قدرت که 3یا 4 اسب بخار بیشتر فرق ندارن تو گشتاور هم فوقش 10 نیوتون بر متر
    خوبی ef7 فقط در اینه که واقعا با گاز عالی کار میکنه و الا با وجود مشکلاتی که الان تو مونتاژش به وجود اومده خریدن بنزینی اون اشتباه محضه باز پایه گازسوز یکم جای توجیه داره ----
    کلا در اینکه تو ایران ماشین شانسی هست هیچ بحثی نیست
    اما داری شما میگی 405 tu5 بعد از یه مدت دیگه را نمیره واقعا عجیبه - چون من خودم همین ماشین رو دارم 35000 تا هم کارکرده و هیچ فرقی تو شتاب وکشش اون ایجاد نشده
    تنها چیزی که مشخصه الان اینه که کسایی که بخوان ماشین بخرن خیلی هاشون اصلا در بند موتور نیستن اگر نه هنوزم xu7 فروش نداشت رو 405 وسمند ---واونایی که از موتور سرشون میشه دنبال یه چیز کم مصرف پرقدرت و کم دردسر هستن که اگه گازسوز بودن براشون مهم باشه ef7 رو انتخاب میکنن در غیر اینصورت حتما tu5

12. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یه درصد فکر کن که ایرانخودرو بودجه اختصاص بده واسه ساختن یه موتور ---من صد در صد مطمئنم که ef7 از روی tu5 ساخته شده ---یکم سرچ کنی همه چی دستت میاد حتی میتونی بری تو همون سایت اون تیم طراحی آلمانی تا بفهمی که از رو tu5 ساختن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک بالا هم واسه نمونه گذاشتم تا بدونی از رو tu5 ساخته شده --
    کلا ایرانخودرو کار اشتباهی کرد لا اقل اگه تصمیم به طراحی ef7 داشت لااقل یکم از tu5 قویترش میکرد یا کم مصرف تر --چون الان تو قدرت که 3یا 4 اسب بخار بیشتر فرق ندارن تو گشتاور هم فوقش 10 نیوتون بر متر
    خوبی ef7 فقط در اینه که واقعا با گاز عالی کار میکنه و الا با وجود مشکلاتی که الان تو مونتاژش به وجود اومده خریدن بنزینی اون اشتباه محضه باز پایه گازسوز یکم جای توجیه داره ----
    کلا در اینکه تو ایران ماشین شانسی هست هیچ بحثی نیست
    اما داری شما میگی 405 tu5 بعد از یه مدت دیگه را نمیره واقعا عجیبه - چون من خودم همین ماشین رو دارم 35000 تا هم کارکرده و هیچ فرقی تو شتاب وکشش اون ایجاد نشده
    تنها چیزی که مشخصه الان اینه که کسایی که بخوان ماشین بخرن خیلی هاشون اصلا در بند موتور نیستن اگر نه هنوزم xu7 فروش نداشت رو 405 وسمند ---واونایی که از موتور سرشون میشه دنبال یه چیز کم مصرف پرقدرت و کم دردسر هستن که اگه گازسوز بودن براشون مهم باشه ef7 رو انتخاب میکنن در غیر اینصورت حتما tu5
    همونطور که گفتم دوست بنده جزء تیم طراحی بوده و دوباره ازش این موضوع رو سوال کردم. اون کاملا تکذیب کرد. ببینید اگه یه موتور بر پایه ی موتور دیگه ساخته بشه حداقل خصوصیات اونو به ارث می بره. ولی ماهیت TU5 و EF7 کاملا متفاوته. من خیلی گشتم که برشی از این دو. موتور گیر بیارم تا ببینید چقدر متفاوتن ولی متاسفانه پیدا نکردم. از نظر ظاهر که کاملا متفائتن این دو موتور. اگه دقت کنید حتی از نظر محل قرار گرفتن تو کاپوت هم متفاوتن. نکته قابل توجه دیگه که مارو قانع می کنه هیچ ربطی این دو موتور باه هم ندارن تو سیستم انتقال قدرتشونه: 1- اینکه موتور TU5 کاملا با گیربکس اتوماتیک همخانی داره. سیستمهایی مثل کروز و کوییک شیفت راحت روش نصب می شه ولی EF7 اصلا اینطور نیست. موتور EF7 اصلا با گیربکس اتومات همخونی نداره. همین نشون میده که خصوصیات پایه TU5 تو این موتور نیست. سیستم پخش روغن EF7 با TU5 کاملا متفاوته. و هزار و یک تفاوت ظاهری و علمی دیگه که من خیلی سر در نمیارم....
    در مورد مواردی هم که گفتم دوست عزیز اگه عجله به خرج نمی دادی و دقت می کردی گفتم مشاهداتمو بیان کردم. من تمام موتورهای ایران خودرو رو زیر پام داشتم. فقط مشاهدات تجربیات خودمو گفتم.
    در ضمن: تا اونجایی که یادمه زمانی که ما دانشجو بودیم ویکی پدیا یه منبع علمی محصوب نمی شد. چون خود شما خیلی راحت می تونید یک اکانت توش بسازید و هرپیز درست و نادرستی رو توش بنویسید. نمی خوام بگم این لینکی که ایشون آوردن درسته یا نه . چون خیلی مطالعش نکردم (منبع موثق تری داشت: خود تیم طراحی) فقط می خواستم بگم ویکی پدیا موثق نیست...
    Last edited by shadows_funeral; 11-08-2012 at 14:14.

14. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    برای سورن چه دزدگیری پیشنهاد می کنید؟
    سورن خودش دزدگیر داره. موقع تحویل اجازه ندارید بهش دزدگیر اضافه کنید (دزدگیرو عوض کنید). چون دزدگیرها با سیستم مالتی پلکسرش همخونی نداره. البته اینو خود ایرانخودرو میگه...!!!

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world
    Last edited by hossein.az; 11-08-2012 at 23:50.

17. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •