تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 28 اولاول ... 14202122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در مورد تاچ فلو توي امنيا شما ميتونيد با ورود به today screen فعالش كنيد
    منم قبول دارم كه ال سي دي x1 كيفيت بالاتري داره و پيكسلهاشم 4 برابره ولي گفتم چشم محدوديت داره و نبايد انتظار داشته باشيم چشم هم كيفيت رو 4 برابر ببينه
    ببينيد نوكيا الان همه گوشي هايي كه ميزنه حتي 6220 كه انقدر ارزونه تا ان 96 128 مگ رم دارن يعني اينكه همه دستگاهاش به 128 مگ رم احتياج دارن ولي به گوشي هاي htc دقت كنيد بعضي هاشون 128رم و 256 رام هستن و بعضي ها 256رم و 512 مگ رام يعني اينكه 128 مگ رم و 256 مگ رام كافيه و بيشتر شدنش فقط جنبه تبليغاتي داره.اون كسايي كه الان x1 دارن هم ميگن كه استفاده از رم به سختي حتي به 50% هم نميرسه. تازه برنامه هاي x1 به دليل رزولوشن بالاتر رم بيشتري استفاده ميكنن. در مورد رام من كاري به x1 ندارم ولي براي امنيا كافيه
    اون كسايي كه با هر دو كار كردن ميگن حساسيت تاچ امنيا بالاتره و با تغيير در رجيستري ميشه اونو بالاتر هم برد
    من خودم ميدونم cpu مشخصات زيادي داره و فقط فركانس نيست ولي همه ميدونن كه سرعت امنيا بالاتره
    امنيا مثل همه ppc هاي ديگست يعني همه dead ميشن ولي چون براي امنيا تعداد زيادي رام و آپديت اومده آمار dead شدنش بالا رفته. در حالي كه واسه x1 يه آپديت اومده اونم خيلي كم آپديت كردن
    اون كسي كه هر دوتا رو داره ميگه باتري i900 هم خوبه و با x1 خيلي فرقي نميكنه و خيلي به اعداد توجه نكنيد
    دوست عزیز در مورد رنگ شاید این حرفه شما در مورد چشم درست در بیاد ولی در مورد پیکسل بحث فرق میکنه و پیکسل بالاتر دقت ال سی دی را بالاتر میبره و چشم هم از دیدن ال سی دی با پیکسل بالاتر لذت میبره.......

من عرض کردم با هر دوتا به مدت دو روز کار کردم.گوشی خودم P990 هست. حساسیت امنیا نسبت به گوشی من کمتره و این کاملا محسوسه.
    امکانات سخت افزاری بالا تبلیغه؟؟؟؟؟!!!!!
    پس بهتره بگیم سی پی یو 200 هم کافیه و 628 یک مانور تبلیغاتیه!!!!!!!!!
    من نگفتم باطریش تعطیله. گفتم با توجه به 1440میلی امپر بودن رضایت بخش نیست. من به اعداد توجه نمی کنم تجربه استفادشو دارم.
    در مورد محدودیت چشم انسان و این حرفا درسته ولی وقتی هر دوتا گوشی رو بغل هم بذارید متوجه تفاوتشون میشد. تصاویر در اکسپریا فوق العاده هستند با جزییات بسیار دقیق. امنیا به تنهایی تصاویر خوبی داره ولی وقتی کنار یه گوشی با رزولیشن بالاتر قرار می گیره تفاوت احساس میشه.

در مورد تاچ فلو که گفتین این امکان بصورت Default در Today Screen وجود نداره و می بایست با کلی دردسر نصبش کرد.

در مورد Dead شدن هم تقریبا فقط امنیا اینجوریه. به خاطر باگی که داره که متاسفانه هنوز نتونستن این باگ رو برطرف کنند.(البته دقیقا نمیدونم باگ مربوط به چیه ولی فکر کنم مربوط به سی پی یو بود)

مرسی
    دوست عزیز در مورد Dead چیزه زیادی نمیدونم ولی در باقیه موارد حرفه شما را قبول دارم و خودمم در موردشون تحقیق کردم و به همین نتیجه ای که شما میگید رسیدم....

دوست عزیز اولاً از نظر سرعت همه دارندگان اکسپریا و htc که با امنیا کار کردن ، اذعان کردن که سرعت امنیا بیشتره و بالاتر بودن سی پیوش فقط شماره نیست ، بلکه حقیقیه... همه برنامه ها سریعتر اجرا می شن و سرعت کار توی محیط هم بیشتره. این که به شماره سی پی امنیا توجه نکنید حرفیه که طرفداران اکسپریا در آوردن و هرگز هم نتونستن اثباتش کنن.
    در مورد touch flo هم این مخصوص htc هست و انگار شما تاحالا x1 دستت نگرفتی ، چون اون هم نیاز داره که روش نصب بشه و بصورت defalt روش موجود نیست ، نصبش هم هیچ دردسری نداره و فقط کافیه فایل .cab رو مثل یک برنامه نصب کنی ، تمام شد...
    در مورد death شدن ، تاحالا چند تا رام برای x1 عوض شده ؟ پس وقتی رامی براش عوض نشده از کجا می گید death نمی شه ؟ در حالی که دهها رام رسمی و غیر رسمی برای امنیا اومده ، که اینم نشونه توجه بیشتر به امنیاست
    شما مرد باش ، وسط ریختم تنها رام اکسپریا کابلش رو بکش ، اگه گوشی death نشد اونوقت بگو این توی امنیا یک مشکله...
    در مورد رم و رام هم دوست من توی سرعت گوشی آنچنان تاثیری ندارن ، شما x1 و امنیا رو با هم لنداسکیپ کردی ؟ دیدی امنیا بدون کوچکترین مکس و کندی با حالت انیمیشن لند اسکیپ می شه ، اما اکسپریا... ، بعید می دونم گوشی دیگه ای مثل امنیا بتونه این کار رو توی محیط کند و سنگین ویندوز انجام بده.
    باطری امنیا هم من با استفاده معمولی بعد از 3 روز شارژش می کنم و با استفاده زیاد و فیلم دیدن بعد از دو روز با استفاده کم هم تا 4 روز می کشه... به نظر شما افتضاحه و بیشتر از این از باتری انتظار می ره ؟
    کسی هم نمی گه تبلیغاته اما قبول کنید که رم و رام بیشتر اکسپریا و گرافیک بالاتر هیچ برتری برای این گوشی به ارمغان نمی آره ، همه برنامه و بازیها رو دقیقاً امنیا با همون قدرت بلکم بهتر اجرا می کنه ، کلیم روش برنامه ریختم تا 7 برنامه همزمان هم توش اجرا می مونه... اکسپریا بیشتر از این عمل می کنه ؟
    همیشم کلی فضا توش خالیه...
    با تشکر...
    در مورد سرعت با شما موافقم اخه گوشی های اچ تی سی و ایکس1 به دلیل گرافیک بالاتری (زیبایی محیط کار)نسبت به امنیا دارن از سرعت پایین تری هم برخوردار هستن ولی نه زیاد به مقدار بسیار کمی......

(دوستان الان که دقت کردم دیدم پست ها را چون جداگانه دادم صفحه را زیادی اشغال کردم.ببخشید....)
    Last edited by Mojtaba N87; 31-03-2009 at 14:54.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان بهتره در مواردی که روش تاکید دارید لینک ویدئو از یویتوب یا جای دیگه بزارید که
    امثال من که امکان دیدن و تست کردن از نزدیک ندارن بتونن متوجه مقایسه بشن!
    اخر من نفهمیدم که زیرویس فارسی رو میشه توی این دو گوشی دید یا نه ؟
    قدرت تاچ اومنیا به اندازه 480 هست ؟
    برای اومنیا هم مثل x1 پنل هست ؟

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

دوست عزیز اولاً از نظر سرعت همه دارندگان اکسپریا و HTC که با امنیا کار کردن ، اذعان کردن که سرعت امنیا بیشتره و بالاتر بودن سی پیوش فقط شماره نیست ، بلکه حقیقیه... همه برنامه ها سریعتر اجرا می شن و سرعت کار توی محیط هم بیشتره. این که به شماره سی پی امنیا توجه نکنید حرفیه که طرفداران اکسپریا در آوردن و هرگز هم نتونستن اثباتش کنن.
    در مورد Touch Flo هم این مخصوص HTC هست و انگار شما تاحالا X1 دستت نگرفتی ، چون اون هم نیاز داره که روش نصب بشه و بصورت defalt روش موجود نیست ، نصبش هم هیچ دردسری نداره و فقط کافیه فایل .cab رو مثل یک برنامه نصب کنی ، تمام شد...
    در مورد Death شدن ، تاحالا چند تا رام برای X1 عوض شده ؟ پس وقتی رامی براش عوض نشده از کجا می گید Death نمی شه ؟ در حالی که دهها رام رسمی و غیر رسمی برای امنیا اومده ، که اینم نشونه توجه بیشتر به امنیاست
    شما مرد باش ، وسط ریختم تنها رام اکسپریا کابلش رو بکش ، اگه گوشی Death نشد اونوقت بگو این توی امنیا یک مشکله...
    در مورد رم و رام هم دوست من توی سرعت گوشی آنچنان تاثیری ندارن ، شما X1 و امنیا رو با هم لنداسکیپ کردی ؟ دیدی امنیا بدون کوچکترین مکس و کندی با حالت انیمیشن لند اسکیپ می شه ، اما اکسپریا... ، بعید می دونم گوشی دیگه ای مثل امنیا بتونه این کار رو توی محیط کند و سنگین ویندوز انجام بده.
    باطری امنیا هم من با استفاده معمولی بعد از 3 روز شارژش می کنم و با استفاده زیاد و فیلم دیدن بعد از دو روز با استفاده کم هم تا 4 روز می کشه... به نظر شما افتضاحه و بیشتر از این از باتری انتظار می ره ؟
    کسی هم نمی گه تبلیغاته اما قبول کنید که رم و رام بیشتر اکسپریا و گرافیک بالاتر هیچ برتری برای این گوشی به ارمغان نمی آره ، همه برنامه و بازیها رو دقیقاً امنیا با همون قدرت بلکم بهتر اجرا می کنه ، کلیم روش برنامه ریختم تا 7 برنامه همزمان هم توش اجرا می مونه... اکسپریا بیشتر از این عمل می کنه ؟
    همیشم کلی فضا توش خالیه...
    با تشکر...
    حالا یا هست یا نیست من تا حالا در مورد Dead شدن گوشی های دیگه نشنیدم.عجب!!!!
    یعنی اگه کابلو بکشی dead میشه؟؟؟!!!! عجب احمق هایی هستند اونایی که وسط کار کابل رو می کشند!!!
    چرا این مشکل dead تا حالا برای گوشی های دیگه پیش نیومده؟؟؟(نه توی این فروم نه جای دیگه ندیدم شاید افتاده باشه.) عزیزم بهتره یه سری به کلوپ اکسپریا بزنی! اونوقت متوجه میشی که واسه این گوشی هم رام های مختلفی اومده .
    نکنه فقط امنیا دهها رام مختلف داره ؟؟؟!!!!بقیه هم بوق

در ضمن من نگفتم تاچ فلو از اول رو اکسپریا هست.
    راستی امنیاهمزمان چند تا دسکتاپ می تونه داشته باشه و بین دسکتاپ ها با یک کلید سوئیچ کنه؟؟؟؟!!!!!!!
    اکسپریا می تونه همزمان 9 دسکتاپ داشته باشه به راحتی بین هر کدام سوئیچ کنه.
    باز هم بگو ROM 512 کارایی نداره.

یه نکته در مورد حساسیت صفحه نمایش : در امنیا یک لایه نسبتا فشرده روی ال سی دی قرار داره که باعث میشه ال سی دی از خش در امان باشه و همین عامل باعث شده که حساسیت اون کمی پایین بیاد.در صورتی که اکسپریا فاقد چنین لایه محافظیه ولی در عوض حساسیت بهتری نسبت به امنیا داره.(البته منظور از لایه محافظ از این چسبها نیست.نوع ال سیدیش همینطوریه)

شما مثل اینکه پست منو کامل نخوندید.نگفتم باطریش افتضاحه. گفتم نسبت به 1440 میلی امپر بودنش ضعیفه.

در ضمن دوست خوب یه سری به کلوپ اکسپریا بزن تا ببینی پنل چیه و چقدر کارایی داره.
    مرسی................

دوستان بهتره در مواردی که روش تاکید دارید لینک ویدئو از یویتوب یا جای دیگه بزارید که
    امثال من که امکان دیدن و تست کردن از نزدیک ندارن بتونن متوجه مقایسه بشن!
    اخر من نفهمیدم که زیرویس فارسی رو میشه توی این دو گوشی دید یا نه ؟
    قدرت تاچ اومنیا به اندازه 480 هست ؟
    برای اومنیا هم مثل x1 پنل هست ؟
    سلام رفیق
    اولا که یو تیوب خدا بیامرز ف.ی.ل.ت.ر گردید
    دوما : می گن که نمیشه دید. حقیقتش من تست نکردم.
    سوما : F480 حساسیت بهتری نسبت به امنیا داره.
    چهارما : منظورت از پنل چیه؟؟ اگه منظورت اینه که همزمان چند تا پنل و دسکتاپ فعال داشته باشی ، نه نمیشه.
    ولی می تونی فرم دسکتاپتو عوض کنی. مثلا تاچ فلو کنی
    Last edited by Mojtaba N87; 31-03-2009 at 14:55.

4. این کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یعنی اگه کابلو بکشی dead میشه؟؟؟!!!! عجب احمق هایی هستند اونایی که وسط کار کابل رو می کشند!!!
    چرا این مشکل dead تا حالا برای گوشی های دیگه پیش نیومده؟؟؟(نه توی این فروم نه جای دیگه ندیدم شاید افتاده باشه.) عزیزم بهتره یه سری به کلوپ اکسپریا بزنی! اونوقت متوجه میشی که واسه این گوشی هم رام های مختلفی اومده .

راستی امنیاهمزمان چند تا دسکتاپ می تونه داشته باشه و بین دسکتاپ ها با یک کلید سوئیچ کنه؟؟؟؟!!!!!!!

یه نکته در مورد حساسیت صفحه نمایش : در امنیا یک لایه نسبتا فشرده روی ال سی دی قرار داره که باعث میشه ال سی دی از خش در امان باشه و همین عامل باعث شده که حساسیت اون کمی پایین بیاد.در صورتی که اکسپریا فاقد چنین لایه محافظیه ولی در عوض حساسیت بهتری نسبت به امنیا داره.(البته منظور از لایه محافظ از این چسبها نیست.نوع ال سیدیش همینطوریه)

شما مثل اینکه پست منو کامل نخوندید.نگفتم باطریش افتضاحه. گفتم نسبت به 1440 میلی امپر بودنش ضعیفه.

مرسی................
    همينه ديگه شما اطلاع نداري.
    براي امنيا خيلي رام اومده ولي خيلي از اونها غير آفيشالن يعني غير رسمي ولي براي x1 يه آپديت اومده كه تعداد خيلي كمي هم آپديت كردن. علت dead شدن امنيا بخاطر تعداد بالاي رامهاي غير آفيشاله
    منظورت از اين جمله چيه:یعنی اگه کابلو بکشی dead میشه؟؟؟!!!! عجب احمق هایی هستند اونایی که وسط کار کابل رو می کشند!!! ؟
    علي آقا نگفت فقط كابل رو بكشي اينجوري ميشه منظورش اينه كه اگه وسطش قطع بشه كه ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه اين اتفاق ميفته. اگه هم اين اتفاق بيفته ميبري مايكروتل برات درست ميكنن

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزی منظوره من از گرافیک زیبایی محیط کار در ایکس1 بود که من با این دو گوشی کار کردم نه به طور هم زمن بلکه در موقعیت های مختلف و از کار با ایکس1 به علت زیباتر بودن محیط کار بیشتر لذت بردم.
    در مورد سایز ال سی دی هم همان طور که گفتم من با دو گوشی کار کردم ولی نه به طور هم زمان ولی به نظرم بازم به دلیل دقت بیشتر ال سی دی در ایکس1,ایکس1 بهتر باشه.
    شک ندارم که حداقل یکی از این گوشیا رو تا حالا دستت نگرفتی ، چون اولاً محیط کار هر دو به علت ویندوز موبایل بودن دقیقاً یکیه... مگر اینکه x1 از ویندوز خاص و جدایی استفاده کنه که اینطور نیست... مثل اینه که بگی ویندوز کامپیوتر من قشنگر از ویندوز کامپیوتر دوستمه... همچین چیزی ممکنه ؟ خندت نمی گیره ؟
    در مورد LCD دوست من شما غیر ممکنه بدون اینکه این دو گوشی رو کنار هم بگیری بتونی متوجه تفاوت رزولوشنشون بشی... آخه چیزی نیست که به سادگی بشه با چشم تشخیص داد...
    فقط در صورتی می تونی تشخیص بدی که دو تا عکس با جزئیات زیاد رو روی هر دو اجرا کنی و کنار هم بگیریشون اونم با بک لایت یکسان ، در غیر اینصورت تشخیص دادن تفاوتشون غیر ممکنه ، چه برسه به اینکه در دو زمان هم استفاده کرده باشی .
    خواهشن نگو از برند خاصی طرفداری نمی کنم که خندم می گیره

دوست عزیز درسته که من سونی اریکسون را دوست دارم ولی به هیچ عنوان از برند خاصی دفاع نمیکنم و اچ تی سی و نوکیا و ایمت هم خیلی قبول دارم و البته اینم بگم که از ساسونگ هم خوشم نمیاد....بگذریم.
    اینم میدونم که ایکس1 را اچ تی سی بیشتر کاراشو کرده ولی من کاری به این ندارم و به نظرم امکانات ایکس1 به بهترین نحو در این گوشی قرار گرفتن.....
    دوست من x1 رو اچ تی سی بیشتر کاراشو نکرده ، بلکه کلاً اچ تی سی طراحیش کرده و ساختتش ، و سونی اریکسون فقط سفارش داده ، مثل اینکه شما بری شیرینی فروشی و کیک سفارش بدی ، اونوقت می گی شیرینی پز بیشتر کارای کیک رو انجام داد یا می گی شیرینی پز کیک رو پخت ؟
    شما فقط می گی کیک چه شکلی باشه همین ، بقیش دست شیرینی پزه...
    البته حق دارید از برند خاصی خوشتون نیاد اما بهتره بدونید سامسونگ هم سابقش از سونی اریکسون بیشتره هم پاکت پیسیاشو خودش طراحی می کنه و می سازه هم تجربش توی ساخت پاکت پیسی خیلی بیشتر از سونی اریکسونه ، اما سونی اریکسون هم برند خوبیه و من قبولش دارم و اگه گوشی بزنه که خوشم بیاد حتماً می گیرم ، همونطور که قبلاً هم این کار رو کردم و یک سال و اندی p990 داشتم ، اما دلیل نمی شه بی خودی ازش طرفداری بشه ، الان هم سامسونگ پس از نوکیا پرفروشترین برند دنیاست و سونی اریکسون دو پله پایینتره ، یعنی بعد از موتورولا در رده چهارمه...
    خیلی از نو آوریهای دنیای موبایل هم سامسونگ به اجرا در آورده ، مثلاً اولین گوشی کشویی رو زد (d410)، یا اولین گوشی صفحه رنگی رو زد (t100) ، یا اولین گوشی دوربین دار رو زد (v200) ...
    اما خب آدم مختاره از هر برندی خوشش بیاد ، من به شخصه عادت دارم که به برند خاصی بها نمی دم و بیشتر امکانات زیبایی و قدرت گوشی برام مهمه ، من به شخصه انتخابم توی گوشی x1 بود اما به دلایلی که گفته شده نظرم به امنیا برگشت ، خیلی هم از این تصمیمم خوشحالم...
    درضمن تمام گوشیهای آیمیت رو هم HTC طراحی می کنه و می سازه.

در مورد سرعت با شما موافقم اخه گوشی های اچ تی سی و ایکس1 به دلیل گرافیک بالاتری (زیبایی محیط کار)نسبت به امنیا دارن از سرعت پایین تری هم برخوردار هستن ولی نه زیاد به مقدار بسیار کمی......

(دوستان الان که دقت کردم دیدم پست ها را چون جداگانه دادم صفحه را زیادی اشغال کردم.ببخشید....)
    بارها خواهش کردم که بدون آگاهی حرف نزنید و اطلاعات غلط وارد تاپیک نیکنید...
    اولاً از کدوم گرافیک بالاتر صحبت می کنید ؟ در مورد محیط کار هم که قبلاً توضیح دادم ، اگه منظورتون گرافیک 64 این گوشیاست که به هیچ کاری هم نمیاد ، باید بگم اون از رم کم می شه و هیچ ربطی به سی پی یو و سرعت کار نداره ، دوست من کمتر بودن سرعت گوشیهای x1 و اچ تی سی فقط و فقط بدلیل سی پی یو پایینتره ، چون رم بالاتری دارند و رم هم نمی تونه بهانه خوبی باشه...

مرسی................
    اولاً فقط و فقط برای X1 یک رام اومده که اونم HTC داده براش...
    درضمن من با یک برنامه روزهای اول که گرفته بودم کاری می کردم که برنامه های در حال اجرا بصورت دسکتاپهای جداگانه نمایش داده می شد و بین هر کدوم می تونستین سویچ کنید... وتا 9 دسکتاپ قابل باز کردن بود...
    سویچ کردن بین دسکتاپها بماند ، شما سرعت لند اسکیپ اکسپریا رو نمی گی که در مقابل امنیا بی نهایت کنده ؟ اینجا رم 512 کجاست ؟
    شما یه ماشینو بزار توی خونه ، تکونش هم نده ، 10 سال هم بمونه نه تصادف می کنه نه مشکلی براش پیش میاد ، آخه وقتی رامی روی گوشیهای دیگه ریخته نمی شه چرا باید Death بشن ؟ شما روی امنیا رام نریز اگه تا 100 سال دیگه Death شد .
    دوست من می دونی اصلاً Death شدن یعنی چی ؟ بهتره یه توضیحاتی بدم...
    ببین دوست عزیز هر پاکت پیسی یه قسمت داره به اسم بوت لودر ، همه هم دارن ، مارش هم مثل استارت ماشین عمل می کنه و وضیفش بالا آوردن گوشیه، همه پاکتها هم دارنش وگرنه بالا نمیان (هیچ ماشینی بدون استارت روشن نمی شه) ، حالا گوشی وقتی داره روش رام ریخته می شه ، بوت لودرش هم پاک می شه و از نو نصب می شه ، اگه وسط رام ریختن مشکلی پیش بیاد ، بوت لودر از بین می ره و دیگه گوشی روشن نمی شه که بشه روش رام ریخت...
    حالا به نظر شما X1 یا هر پاکت دیگه بوت لودر ندارن ؟ نمی شه که بوت لودرشن از بین بره ؟چرا دوست من ، هر گوشی ممکنه بوت لودرش از بین بره و Death بشه حتی گوشی بدون نقص اکسپریا
    حالا فرض می کنیم شما داری روی گوشیت رام میریزی و برقای خونتون می ره ، پس کسی که وسط کار قطع بشه آدم احمقی نیست ، بلکه بدشانسه...
    درضمن من توی کلوپ اکسپریا فعالیت دارم ، صفحات قبلی رو ببینی پستهای منو می بینی...
    Last edited by Mojtaba N87; 31-03-2009 at 14:55.

8. 3 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان منظور از تاچ فلو و dead چیه ؟
    چرا اومنیا مثل x1 پانل مختلف نداره مگه ویندوز نیست ؟
    اگه میشه یکی از این دوتا گوشی درحال پخش فیلم یه کلیپ بزاره ببینیم چطوره!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تاچ فلو پوسته اي هست كه شركت htc براي گوشيهاش گزاشته و ظاهر ويندوز رو تغيير داده مثل تاچ ويز در امنيا
    dead شدن يعني اينكه هنگام آپديت گوشي اگر قطع بشه بوت لودر گوشي از بين ميره و ديگه نه آپديت ميشه و نه بالا مياد كه البته مايكروتل درستش ميكنه اگه با گارانتي بگيري. البته به اين راحتي dead اتفاق نميوفته
    پنل هاي x1 هم مثل تاچ فلوي htc هست. تاچ فلو رو هم ميشه روي امنيا گذاشت

11. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

شک ندارم که حداقل یکی از این گوشیا رو تا حالا دستت نگرفتی ، چون اولاً محیط کار هر دو به علت ویندوز موبایل بودن دقیقاً یکیه... مگر اینکه x1 از ویندوز خاص و جدایی استفاده کنه که اینطور نیست... مثل اینه که بگی ویندوز کامپیوتر من قشنگر از ویندوز کامپیوتر دوستمه... همچین چیزی ممکنه ؟ خندت نمی گیره ؟
    در مورد lcd دوست من شما غیر ممکنه بدون اینکه این دو گوشی رو کنار هم بگیری بتونی متوجه تفاوت رزولوشنشون بشی... آخه چیزی نیست که به سادگی بشه با چشم تشخیص داد...
    فقط در صورتی می تونی تشخیص بدی که دو تا عکس با جزئیات زیاد رو روی هر دو اجرا کنی و کنار هم بگیریشون اونم با بک لایت یکسان ، در غیر اینصورت تشخیص دادن تفاوتشون غیر ممکنه ، چه برسه به اینکه در دو زمان هم استفاده کرده باشی .
    خواهشن نگو از برند خاصی طرفداری نمی کنم که خندم می گیره
    دوست عزيز من پسر خالم اومنيا داره و با اومنيا خيلي کار کردم ايکس1 هم دوستم داره که باش کار کردم ولي خيلي کم......
    دکستاپ اومنيا به صورت عمودي ميباشد که بايد فايل مورد نظري را که ميخاي باز کني به سمت راست بکشيش تا باز بشه که به نظره من خيلي مضخرفه و بايد با زدن يک کليک روش اون فايل باز بشه تا بخايم فايل مورد نظر را به سمت راست بکشيم........
    در مورد ايکس1 هم که دکستاپش مثل اچ تي سي ميباشد و به نظرم بهتره و زيبايي هم که ميگم محيط کار ايکس1 داره به نظرم به دليل پيکسل بالاتره ال سي دي ميباشد که باعث ميشه منو ها زيباتر جلوه داده باشن البته نظره من اينه.......
    ولي در کل کار کردن با ايکس1 بسيار دل چسب تر بود.
    در مورد منو ها هم اينو بگم که ويندوز موبايل به دليل انعطاف پذيري بالايي که داره امکان نمايش منو هاي مختلفي را هم داره........

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تاچ فلو پوسته اي هست كه شركت htc براي گوشيهاش گزاشته و ظاهر ويندوز رو تغيير داده مثل تاچ ويز در امنيا
    dead شدن يعني اينكه هنگام آپديت گوشي اگر قطع بشه بوت لودر گوشي از بين ميره و ديگه نه آپديت ميشه و نه بالا مياد كه البته مايكروتل درستش ميكنه اگه با گارانتي بگيري. البته به اين راحتي dead اتفاق نميوفته
    پنل هاي x1 هم مثل تاچ فلوي htc هست. تاچ فلو رو هم ميشه روي امنيا گذاشت
    الان یعنی اومنیا هم مثل x1 که 8-9 پانل داره و با یه کلیک عوض میشه پانل مختلف روش هست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نه مثل اون نيست ولي به جاش today screen داره كه مثلاً ميتوني يه دونشو touch flo بزاري و مثل پنل هاي x1 ازش استفاده كني

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •