برادر legend نظرت در مورد سایز عکسات چیه؟
Nokia N86 8MP تو gsmarena هم معرفی شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه کلیپ از یوتیوب.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by M@hdi-B; 16-02-2009 at 21:30.
بابا عطا هنوز تموم نشده که...خیلی داری تند میری...هنوز 3 روز دیگه هم نمایشگاه برپاست...
سلام حاج سعید...منظورت اینه بزرگه؟ یا زیاده؟ بگو ویرایش کنم...
شاد باشید
5800 که تاچه بحثش جداست اصلا
من به seچیکار دارم؟ داری از روی تعصب حرف میزنی خداییش.نوکیا کاره خودش رو درست انجام بده به بقیه هم کاری نداشته باشه
فقط n85؟ کافیه به نظرت؟
توی اینم 3 روز معجره نمی خواد اتفاق بیفته می خواد بیفته؟
3 تا دیگه گوشی نوکیا می خواد معرفی کنه که اوجه اوجش رو هممون می دونم چیه.
نمی دونم والا از دست این نوکیا چی کار باید کرد.
( تو که خبر داری می خوام سامسونگی شم)
خوب تو گفتی اکسپرس موزیک منم مثال نقض آوردم دیگه تاچ و غیر تاچ نداره که!
میشه خیلی دوستانه! بگی رو چی تعصب دارم؟(من از هر برندی یه گوشی دارم رو هیچ کدوم هم تعصب ندارم!)
فقط n85 نیست الان n86هم اضافه شد دیگه! یادمون باشه که 85 جز اولین ها بود که از این نوع ال سی دی استفاده کرد!
حالا همه چی که دوربین نیست شماها عزا گرفتین!!
5800 به جز اسمش که اکسپرس میوزیکه چی داره از اکسپرس بودن؟حالا چون گرد هست عین 5700 این اسم رو روش گذاشتن.بزار راحتتر بگم که با لغات بازی نکنی: گوشی اکسپرس میوزیکه غیر تاچ صفحه هاش بیشتر از 2/2اینچ نیست!!!
هیچکاری هم به سونی اریکسون نداشته باش اصلا.دوربین 5 با فیلمبرداری 15 فریم احمقانه هستش!!! وقتی که میشه 30 زدش.تازه lg که 120 هم داره.پس میشه گذاشت اما نوکیا نمیزاره بخاطر مسخره بازی
چرا اکسپرس میوزیک صفحه OLEDنداره؟چرا گوشی ها چیپ ندارن؟حالا فردا بیاد یه چیپ دار معرفی کنه حرفه منو نبر زیره سوال.این همه گوشی تولید شده بدون چیپ!!! باید قبول کنیم نوکیا داره مسخرشو در میاره.منم خودم 5 ساله نوکیا دارم ولی سونی اریکسون که داشت ورشکست میشد رو نگاه کن کجا رسیده و نوکیا به کجا؟
منم این اعتقادو دارم که همه چی دوربین نیست ( خودم همیشه میگم دوربین 5 برای گوشی کافیه ) ولی طراحی چی؟سیستم عامل چی؟طراحی نوکیا الان چند وقته همینه فقط توی ظاهر منو گوشی تغییرات بوجود اومده همین!!
جالبه همه طرفدارای برندها برخوردشون توی یک مایه هست.
خوب شرکتهای به این بزرگی به خوبی میدونن که دارن چیکار میکنن.
تمام تلاششون هم اینه که گوشی خوب بدن بیرون.
ولی خوب ما طرفدارا همیشه کاملترین رو میخوایم که نشدنی هست.
به نظرم گوشی های خوبی معرفی شدن.تمام برندها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)