سلام یعنی بدون دکتر دوا همینجوری حل شد؟چند وقت این مشکلو داشتی؟
بلافاصله مشکل بعدیت شروع شد؟کدوم بیشتر تورواذیت میکنه؟
سلام یعنی بدون دکتر دوا همینجوری حل شد؟چند وقت این مشکلو داشتی؟
بلافاصله مشکل بعدیت شروع شد؟کدوم بیشتر تورواذیت میکنه؟
دوستانی که توی بحث هستند آیا طب سوزنی هم امتحان کردند؟
گاهی می تونین این کارو کنین ذغال بخورین برا نفخ شدید. ذغال گازو جذب میکنه. البته گاهی نه همیشه.
البته نه ذغال چوب.
نون سنگک رو میذارین رو گاز نیم سوز شد میخورین.
این فقط مسکنه نه درمان ریشه ای. درمان ریشه ای : درمان اضطراب، اهسته غذا خوردن .اب نخوردن وسط غذا .نخوردن غذاهای نفاخ
بی خیال بابا..![]()
با سوزن درمانی که بعد یه مدت میشیم آب کش!
به حق چیزای نشنیده!
شما امتحان کردید تأثیر داشت؟
ظاهراً خوردن غذای سوخته خودش کلی ضرر داره
Last edited by hamed29; 04-12-2012 at 23:31.
دوست خوبم این کار بسیار برای سلامتی ضرر داره و باعث سرطان میشه - میگن کوچکترین سوختگی تو نون هست باید کندش و نخوردش
سلام دوستان به نظر من این صداها توی روده بزرگ به وجود میان و ارتباطی با معده و روده کوچیک ندارن چون مشکل من اینطوریه که چند لحظه قبل از دفع گاز این سروصداها توی رودم به وجود میان که خوب مسلما از روده بزرگه. ضمنا بعضی دوستان گفتن که بزاقشون غیرعادیه، بزاق منم یکم زیادتر از حده یعنی بعضی وقتا تو خواب میریزه رو بالشتم و وقتی واسه این مشکلم رفتم دکتر بهم گفت که دریچه اثنی عشر معدم گشاده و باعث میشه که اسید معده برگشت داده بشه به سمت مری و همین عامل ترشح بیش از حد بزاقه و دو نوع قرصم داد(پنتوپرازول نولپازا - دومپریدون) که البته کاملا برطرف نشد ولی بهم گفت که اگه خوب نشدی بیا واسه آندوسکوپی که هنوز نرفتم. ضمنا منم دندون عقلم فقط یکیش دراومده اونم بصورت نصفه ولی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
Last edited by - pegasus -; 25-12-2012 at 00:37.
سلام. كسي راهي چاره اي چيزي پيدا نكرد؟ تا كي بايد حسرت بخوريم؟ سر جلسه امتحان يكي كيك و سانديسشو كامل خورد دريغ از يه صدا! حالا اگه من بودم ديگه نمي تونستم سر جلسه بمونم!:(
بچه ها شماها فقط يه نوع صدا رو داريد؟ براي من چند نوع صداست! وقت گرسنگي صداي مخصوص. وقت نفخ يكي. وقت غذا خوردن يه صداي ديگه. و هر كدوم اين صداها تو يه قسمت مخصوص رخ ميده! يعني دقيقا انگار يه نقطه اي هست كه دچار گرفتگيه با خوردن هر قطره آب، اون نقطه صدا ميده. فكر كنم يكي نفرينمون كرده كه درد بي درمون بگيري .. !
طبق بررسی هایی که من توی نت انجام دادم متوجه شدم که درکل دو نوع نفخ وجود داره: 1-نفخ فوقانی 2-نفخ تحتانی.
نفخ فوقانی همون نفخ معده ست که بیشتر به دلیل نحوه غذاخوردن فرد بوجود میاد،یعنی بلع هوا هنگام غذاخوردن،خوردن آب هنگام غذا خوردن و... که عرقیات گیاهی از قبیل نعناع و چهارگیاه و... فقط برای این نوع نفخ کاربرد دارن.
اما نفخ تحتانی همون نفخ روده ست که مشکل عمده اکثر ماهاست و عرقیات گیاهی هیچ تاثیری روی این مشکل ندارن و دلایل عمده ش اینه :
افزایش باکتری های روده
انگل ژیاردیا
سندرم روده تحریک پذیر
که برای دوتای اول باید زیرنظر پزشک آنتی بیوتیک مصرف کرد ولی سومی تاجایی که من میدونم قابل درمان نیست
اما دوستان مشکل اصلی ما اینه که چرا نفخ ما اینقدر پرسروصداست در صورتی که همه آدما نفخ میکنن!
یک سوال دارم لطفا جواب بدین:
به نظر شما این صداها ناشی از حرکت هوا توی روده ست یا اینکه ناشی از لرزش جدار روده ست؟
كوچكترين حركتي باعث اين صداها ميشه. حركت غذا، هوا و... ميگم من بعضي اوقات با هر قطره آبي كه مي خورم يه صدايي ايجاد ميشه! گاهي هم حتما از لرزش جدار رودس. البته فهميدنش وظيفه پزشكاس ولي خب ..
اونطوري كه من امتحان كردم عرقيات گياهي هم تا حدود كمي تاثير داره.
روده حرکت میکنه تا غذا و گاز رو به سمت پایین حرکت بده پس صدا ناشی از حرکت گاز به علت حرکت رودست که البته بعضی وقتا که گاز داخل روده زیاد میشه ، هوا و گازی که از سمت معده هست به گاز داخل روده فشار وارد میکنه و باعث حرکت سریعتر اون گاز به سمت پایین میشه . کلا عوامل این مشکل در عین ساده بودن پیچیده هستن و فقط خدا کمکمون کنه یه راهی شانسی پیدا کنیم .
من تو این فکرم یه دستگاه اندوسکوپی و کولونوسکپی بخرم و تحقیقاتم در این زمینه رو شروع کنم . انقدر خودمو اندو و کولون بکنم که بالاخره علتش رو بفهمم . اما نه پولشو دارم نه سوادشو دارم نه جاشو دارم نه حالشو دارم ...
Last edited by orp; 23-12-2012 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)