یه قابلیت جالب از رنوار تازه پیدا کردم و اون اینه که بعد از نصب هر نرم افزار تو قسمت بازی ها نصب میشه و در داخل این پوشه زیر آنتن یه "ابزار وظیفه" وجود داره بعد از کلیک و انتخاب گذینه "انتقال"، کنار هر کدوم از برنامه ها یه "جای خالی" برای تیک ظاهر میشه و با "تیک زدن" یکی از برنامه ها و کلیک روی "انتقال" میشه "حافظه خارجی" انتخاب کرد بعد از انتخاب "برنامه ها" و بعد روی "نوشتن" کلیک کنیم و بعد از چند لحظه نرم افزار به حافظه خارجی انتقال میده. که در این حالت نرم افزار در مموری کارت در قسمت "Games & Applications" با 2 فایل شماره ای مثل "020.jar" که دقیقا به اندازه فایل قبل از نصب حجم داره و "020.jad" که فقط 1 کیلوبایت حجم اره کپی میشه و حافظه داخلی به اندازه فایل نصب شده خالی میشه. و به راحتی هم اجرا میشه.
1-نمدونم ولی به احتمال زیاد اجرا نشه ولی امتحانش ضرر نداره.
حالا 3 راه وجود داره که ممکن جواب بده.
خوبه...! باز آفرین به شرف ال جی که انقدر آسون فایل نصب شده برنامه رو در اختیار کاربر ها قرار می ده که هرکاری بخوان باهاش بکنن. برای نوکیا که باید توی پوشه پنهان شده Private دنبالش بگردی که انصافا از 100 تا هزارتو هم بدتره!!!
و یه موضوع دیگه اینکه فایل نصب نشده "jar" میشه تو کامپیوتر با WinRAR باز کرد ولی نصب شده نمیشه.
من امتحان کردم. چه نصبش کنی و فایل نصب شده رو بریزی روی کامپیوترت و چه نکنی و با همون فایل اصلی کار بکنی، باز هم با
وینرار باز می شه. چون در اصل ساختارش که دگرگونی ای پیش نمیاد.
الف) نرم افزاری هست که بشه فایل نصب شده باز کرد. از روش میشه یه نرم افزار ناقص نصب کرد بعد فایل نصب شده باز کرد و نرم افزار کامل کرد.
وینرار بهترین گزینه هست. با
پاور آرشیور هم میشه... ولی این برنامه یه بدی داره و اون هم اینه که فایل ها رو به صورت پوشه پوشه نشون نمی ده. مثلا اگر تصاویر در یک پوشه، صدا ها در پوشه دیگه و فایل های mbm هم در ساختار اصلی باشن، همه رو جوری نشون می ده که انگار توی ساختار اصلی هستن... یعنی انگار اصلا پوشه ای وجود نداره!
.gif)
در مورد اینکه ناقص رو نصب کنی بعدا کاملش کنی... شک دارم اصلا گوشی نصبش کنه!
.gif)
چه برسه به این که بخوای پس از نصب کاملش کنی
ب) نرم افزاری باشه که فایل "jar" در کامپیوتر نصب کنه و فایل نصب شده به گوشی منتقل کنیم.
فکر نکنم...
.gif)
چون برای اجرا به محیط شبیه سازی شده گوشی نیاز هست. اگر دنبال یه همچین چیزی هستی باید بتون شبیه ساز گوشی (امولاتور) رو بدست بیاری و سپس با اون این کارا رو بکنی. به دردسرش نمی ارزه...
ج) نرم افزار بزرگتر از 3 مگابایت تو گوشی دیگه نصب کنیم بعد در رنوار کپی کنیم همرا با فایل "jad".
این کار صد در صد عملیه...! البته چرا لقمه رو دور کلمون بپیچونیم؟!
.gif)
همون فایل نصبی رو مستقیما ( بدون نصب در گوشی دیگر ) بریزیم توی پوشه مورد نظر در رنوار، همون کار رو برامون می کنه. البته من رنوار ندارم، ولی فکر کنم برای این کار نیازمند فایل jad هم باشه. حالا شما امتحان کن.