والا تا الان هرچی به ذهنم میرسید گفتم !
میخوای شما مرحله به مرحله کارایی که میکنی رو بنویس بلکه شاید فهمیدیم مشکل کجاس !
والا تا الان هرچی به ذهنم میرسید گفتم !
میخوای شما مرحله به مرحله کارایی که میکنی رو بنویس بلکه شاید فهمیدیم مشکل کجاس !
دقیقا همین کارهای که گفتید رو انجام میدم نه بیشتر نه کمتر !
ممکن هست مشکل از خود بازی باشه؟
نمیدونم !!
کسی هست یه کرک یا پچ سالم از بازی رو برام بذاره؟
ممکنه ایراد از کرک باشه
بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بدون آنالوگ دار هم میشه ultra بزنی ، من هر کاری کردم نشد ، میشه یکی مفصل توضیح بده
شدنش که میشه ! فقط بستگی به خود دکمه هایت داره ، اگه دکمه های Gamepadت جدا از هم هست و نمیشه خوب پایین و جلو یا دو دکمه مجاور رو باهم راحت زد خوب خیلی سخته اما اگه از هم جدا نباشه دکمه هاش برای زدن مایل ( فشردن 2 دکمه مجاور به صورت همزمان ) باید دستت رو بچرخونی
مثلاً برای مایل جلو باید دستت رو بزاری رو قسمت پایین و بکشی به سمت جلو اما خوب خیلی سختتر از آنالوگ و کیبورده
بروبچ این ضربه های قدرتی که یهو عالم و آدم رنگی میشن طرف میزنه نصف عمرمون میره رو چه جوری باید انجام داد؟
باقر جان لینکی که دادی پاک شده جدید نداری؟
دوستان منم بازی رو گرفتم...کمبو زدن باهاش واقعا سخته.مثلا من هرکاری میکنم نمیتونم کمبوی الترای ریو رو بزنم...(یادمم رفت عکس بگیرم بذارم)و کلا هر کمبویی که شانسی زدم از نوار ابیم کم شده نمیتون از نوار انتقامم استفاده کنم یک راهنمایی اگر ممکنه بفرمایید.
اینو خودم همون موقع که پست دادم آپلود کردم !!! الان که زدم کار کرد!!! پاک نشده !
اون قدرتی هام برو تو Command List دو تا ضربه آخر که نوشته به نامهای Super Combo و Ultra Combo این دوتا از اون قدرتی خفناس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)