مردم رو ببین از کوکی به کنسول و ارینا میرسن!
چه دنیایی شده!![]()
مردم رو ببین از کوکی به کنسول و ارینا میرسن!
چه دنیایی شده!![]()
آقا سهيل لطفا تمام معايبش رو ريز و درشت بفرماييد خيلي ممنون ميشم
سلام دوستان
فک کنم اولین باریه که من اینجا پست میذارم
اولا تایپیک خوبی دارین و به امید روزی که همه عزیزانی که دارن اینجا پست میذارن هر کدومشون یه دونه ارنا تو دستشون باشه
من دایل اپ با سرعت پایین دارم به همین خاطر نمی تونم کل صفحاتو ببینم پس اگه تکرراریه(پست ) به خوبی خودتون ببخشید
سوال من اینه که این گوشی با ویوتی چه فرق هایی رو داره تو همه موارد ؟
اگه جز به جز توضیح بدین ممنون میشم
در ضمن اگه دوستان از قیمت این گوشی تو کشور های حوزه خلیج فارس اطلاعی داره ما رو هم خبر دار کنه
با تشکر
1فرستنده اف امسوال من اینه که این گوشی با ویوتی چه فرق هایی رو داره تو همه موارد ؟
2-تاچ خازنی
3-رم بیشتر
4-دوربین بهتر(تا حدودی)
5-شتاب دهنده گرافیکی
6-مالتی تاچ
7-کیفیت رنگ 16 میلیون
و........
8. جک 3.5 و صدای خیلی بهتر
9. وای فای
10. جی پی اس
11. سخت افزار قویتر
12. حافظه بیشتر و ساپورت رم تا 32 گیگ
13. اینترفیس اس کلاس (خودش خیلیه!)
14. سنسور های Accelerometer و Proximity
15. وزن و ضخامت کمتر و قیافه ی شیکتر
16. ......
Last edited by Michael Ropy; 26-08-2009 at 20:18.
... و از همه مهمتر اینترفیس جذاب تر . مال ویوتی واقعا قدیمی و مزخرفه.
فروش جهانی این گوشی از مرز 1 میلیون تا گذشته ، اونوقت هنوز وارد ایران نشده![]()
این گوشی واقعاً تو ایران نیست ؟!
تو شیراز همه مغازه ها ماکتشو گزاشتن تو ویترین ... امروزم میخام برم بخرم اگه خریدم براتون یه ریویو کامل مینویسم
مسیح جان اومدی شیراز ندیدی تو مغازه ها ؟
نه چندتا مغازه رفتم...نداشتن...
از امنيا پرو به اين رو اوردي؟...
اما واقعا خيلي گوشي توپيه...فقط سيستم عامل نداره...
واسه خودم نمیخام که
واسه یه نفر میخام .... دیونم کرد ... میره تو gsmaria عکسارو نگا میکنه میگه این خیلی خشگله
اولش گیر داد به پرادا رفتیم نداشتن ... تو ویترین ویوتی دید گفت این خیلی خوبه ... هی بهش میگم این قدیمیه بیا رنوار بخر میگه نه من همینو میخام .... حالا گیر داده به آرینا ... میگم تو ایران نیست .... میگه خودم دیدم
یه مدت گیر داده بود به x1 ولی خودش گفت ویندوز نمیخام کار باهاش سخته .... بعد من بش دایموند نشون دادم یه دفه دیوونه شد... هی میگفت این مرگه چمیدونم خودشه بریم بخریم
هی بهش میگم این ویندوزه میگه نه اشکالی نداره
فعلاً گیر داده به آرینا و پرادا اگه نبود دیگه s8300 میگیرم
99.9%واسه خودم نمیخام که
واسه یه نفر میخام .... دیونم کرد ... میره تو gsmaria عکسارو نگا میکنه میگه این خیلی خشگله
اولش گیر داد به پرادا رفتیم نداشتن ... تو ویترین ویوتی دید گفت این خیلی خوبه ... هی بهش میگم این قدیمیه بیا رنوار بخر میگه نه من همینو میخام .... حالا گیر داده به آرینا ... میگم تو ایران نیست .... میگه خودم دیدم
یه مدت گیر داده بود به x1 ولی خودش گفت ویندوز نمیخام کار باهاش سخته .... بعد من بش دایموند نشون دادم یه دفه دیوونه شد ... هی میگفت این مرگه چمیدونم خودشه بریم بخریم هی بهش میگم این ویندوزه میگه نه اشکالی نداره
فعلاً گیر داده به آرینا و پرادا اگه نبود دیگه s8300 میگیرم
طرف دختر هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)