سلام
از دوستان کسی نتونسته اینترنت رو تو ویندوز 7 شیر کنه ؟
سلام
از دوستان کسی نتونسته اینترنت رو تو ویندوز 7 شیر کنه ؟
با مراما كمك كن....!!!!help me چطور ي مي شه درايور كارت گرافيك و مدر برد مودم رو تو ويندوز 7 نصب كرد
درایور های قابل استفاده در ویندوز ویستا معمولا روی 7 هم نصب میشن و من تا حالا مشکلی نداشتم
برای درایور کارت خودتون با توجه به نوعش می توانید از سایت سازنده کارت دانلود کنید و اینو می دونم که nvidia واسه کارتاش درایور داده و من استفاده می کنم
برای مادر برد و مودم هم به همین صورت![]()
Hibernate توی ویستا و سون پیش فرض فعال هست و غیر فعال نمیشه مگر اینکه یک نرم افزار این کار رو بکنه و یا فایل مخصوص اون رو پاک کنید.چجوری هایبرنت رو تو سون فعال کنم ؟ هرکاری کردم نشد.
برای فعال کردنش از نرم افزار Tune-Up Utility 2008 یا 2009 استفاده کنید و یا Win Bubble که کم حجم هم هست رو دانلود کنید و استفاده کنید. البته کدهایی هم هستند که اگر در RUN وارد کنید فعال میکنند.
به بخش ویندوز ویستا برید و از راه حلهای اونا استفاده کنید.
مگه فایر وال نداری؟
خوب تو کانکشنهاش ببین کدوم نرم افزاره.
ببخشید درایورهای سخت افزاری مخصوص ویندوز 7 رو از کجا می تونم دانلود کنم.ویرایش ماقبل همین ویرایشی که اخیرا منتشر شده.
Last edited by ارمغان جنون; 22-05-2009 at 15:28.
سلام
من دوتا مشکل با 7 دارم.
1- برنامه Alcohol 120% توش نصب نمی شه.
2-درایور کارت --- توش نصب نمی شه.(مدل SkyStar2)
کسی تونسته این ها رو روی 7 نصب کنه؟ اگه راهنمایی کنید راهی داره یا نه ممنون می شم. البته کارت --- خیلی مهمه.اگه الکل نشد زیاد مهم نیست ولی اگه کارت --- نصب نشه مجبور می شم برگردم به ویستا.
یه مشکل کوچولو هم اینه که پایین سمت راست دسکتاپم نوشته:
Windows 7
Evaluation copy. Build 7127.winmain.090507-1820
اگه بشه این رو هم پاک کرد که دیگه خیلی خوب می شه.
ویرایش:
کل این 24 صفحه رو خوندم.و متوجه شدم که الکل و درایور کارت --- روش نصب نمی شن و این نوشته هم فقط با برنامه پاک میشه. البته این ها رو گفتم که اگه یه نفر هم همچین سوالی داشت تو همین صفحات آخر هم بتونه جوابش رو پیدا کنه. (فعلا با نا امیدی به ویستا بر می گردم تا نسخه فاینال 7 بیاد.)
Last edited by SADEGH 7; 22-05-2009 at 14:58.
دوستان سلام
من یه مشکل عجیبی دارم که خیلی داره اذیت میکنه
نسخه 7100 ویندوزو نصب کردم و مشکلی هم نداشت
ولی هارددیسک من که 3 تا درایو داره 2 تاشو نشون نمیده
اول فکر کردم پاک شده ولی نه پاک نشده.
میشه کاری کرد درایومو بخونه ؟
سلام
1- از Clone Cd virtula Drive استفاده کنید
2- برای --- اول باید از توی Device Manager درایور 4.3.2 رو نصب کنید بعد از اون هر درایوری رو میتونید نصب کنی
3- واسه اون واترمارک هم میتونید از پچ استفاده کنید یا رجیستری رو دستکاری کنید که آموزشش تو همین تاپیک هست
اینم لینک دانلود اون درایور که گفتم ( حجم 260 KB )
سوال دیگه بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمتی که فایلهای Hiddenرو Show میکنید یعنی تو Folder Option گزینهای هست به نام:دوستان سلام
من یه مشکل عجیبی دارم که خیلی داره اذیت میکنه
نسخه 7100 ویندوزو نصب کردم و مشکلی هم نداشت
ولی هارددیسک من که 3 تا درایو داره 2 تاشو نشون نمیده
اول فکر کردم پاک شده ولی نه پاک نشده.
میشه کاری کرد درایومو بخونه ؟
Hide Empty Drive inComputer Folder
ببین کارت رو راه میندازه؟ خاموشش کن.
درایورهای ویستا با سون همخونی داره. و اگر نصب نشه باید Setupاون رو Run as Windows Vista یا SP2 کنید. و باز هم اگر نشد میتونید از Device Manager به صورت دستی یعنی با آپدیت و دادن مسیر CD درایور رو براحتی نصب کنید.ببخشید درایورهای سخت افزاری مخصوص ویندوز 7 رو از کجا می تونم دانلود کنم.ویرایش ماقبل همین ویرایشی که اخیرا منتشر شده.
درایورهای ویستا هم که فراوون هستند.
به سایت سازنده ی قطعه ی مورد نظرت برو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)