منم هر موقع میخوام ویدیو دانلود کنم دقیقا از همین سایت میرم. حالا نگفتی کدوم ویدیو رو ببینم!
منم هر موقع میخوام ویدیو دانلود کنم دقیقا از همین سایت میرم. حالا نگفتی کدوم ویدیو رو ببینم!
از اون 10 دقيقه اي بگومنم هر موقع میخوام ویدیو دانلود کنم دقیقا از همین سایت میرم. حالا نگفتی کدوم ویدیو رو ببینم!
ورود سري جديد گوشي هاي LG 1387/12/14 گوشي KT610 يكي ديگر از گوشي هاي برند LG مي باشد كه بادارا بودن ويژگي هاي خاص با قيمتي مناسب روانه بازار موبايل شده است . اين گوشي از سري گوشي هاي كشويي است كه با دوربين 2 مگاپیکسل و نيز دوربين دوم VGAو رم Micro SD و در رنگ مشگي توليد شده است .
گوشي KM 710 از ديگر گوشيهاي كشويي LG است كه با دوربين 3.15 مگاپیکسل و رم MicroSD و در رنگ سفيد روانه بازار شده است .
احتمال مي رود اين گوشي با دارابودن ويژگي هاي فوق الذكر يكي از پر فروش ترين گوشي هاي برند LG خواهد شد..
گوشي KM380T با دوربين 1.3 مگاپیکسل و در رنگ مشکي در گروه گوشي هاي با وزن سبك قرار خواهد گرفت و نيز از ويژگي هاي اين گوشي دارا بودن رم Microsd مي باشد كه در بازارهاي موبايل قابل تهيه است .
سایت کامتل هیچی از کوکی نگفته.........
kalepoookاومدين بياين تو ياهوmichael ropy
در نبرد سري جديد ال جي كه سري موزيك هستدر برابر سري w سوني اريكسون و اكپريس موزيك نوكيا بايد ببينيم چه خواهند كرد؟گوشي KM 710 از ديگر گوشيهاي كشويي LG است كه با دوربين 3.15 مگاپیکسل و رم MicroSD و در رنگ سفيد روانه بازار شده است .
احتمال مي رود اين گوشي با دارابودن ويژگي هاي فوق الذكر يكي از پر فروش ترين گوشي هاي برند LG خواهد شد..
گوشي KM380T با دوربين 1.3 مگاپیکسل و در رنگ مشکي در گروه گوشي هاي با وزن سبك قرار خواهد گرفت و نيز از ويژگي هاي اين گوشي دارا بودن رم Microsd مي باشد كه در بازارهاي موبايل قابل تهيه است .
من كه مي گم سري w سوني اريكسون يه چيز ديگست
امروز کم کار بودین .
بیخیال کوکی شدین یا دارین روزشماری می کنید تا 15ام .
حالا واقعا 15ام میاد یا نه؟
معلوم نیست ما امید داریم.
اینم ببینین بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .
کی میشه تو قسمت microsite نام ایرانم روشن بشه
من دارم بیخیال میشم .
تا 15 اومد اومد نیومد شما چی پیشنهاد میکنید بخرم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)