تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 47 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 466

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی DJ Tiesto

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کاملا مشخص شد که این رده بندیها کاملا بر اساس اسپانسربازی هست.pvd پنجمهکسی که اصلا فعالیتی نداره.ab مثل همیشه حقشون خورده شده.جالبترین چیز dash berin هست که نامزد بهترین البوم سال شده و نامزدترنسر سا ل شد ه ولی حتی جزو top100 نیست
    atb از pvd پایینتره
    هرجا پول بیشتری باشه رده بندیها جالبتر میشه.tiesto با بدترین البومش دومه اونوقت atb با بهترین البومش یازدهمه.
    دیگه تابلوئه قضیه چیه.
    در مورد atb كاملا موافقم خداييش اين آلبوم future memories خيلي زيباس من كه تا حالا هر تركشو 100 بار گوش دادم و بازم سير نشدم كلا به نظر من فقط آهنگ f m از اين آلبوم مي ارزه به كل آلبوم جديد تيستو........ .

البته يه چيز ديگه هم هست و اون هم اينه كه علاوه بر مساله اسپانسر مساله سابقه هم مطرحه مثلا خود tiesto به خاطر گذشته فوق درخشانش اين رتبه رو مياره يا vandyke و ...... .و بعضي از جووناها هم كه خيلي خوش درخشيدن به خاطر نبود گذشته درخشان و تازه كار بودنشون تو رتبه پايينتري قرار مي گيرن......... .

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد atb كاملا موافقم خداييش اين آلبوم future memories خيلي زيباس من كه تا حالا هر تركشو 100 بار گوش دادم و بازم سير نشدم كلا به نظر من فقط آهنگ f m از اين آلبوم مي ارزه به كل آلبوم جديد تيستو........ .

البته يه چيز ديگه هم هست و اون هم اينه كه علاوه بر مساله اسپانسر مساله سابقه هم مطرحه مثلا خود tiesto به خاطر گذشته فوق درخشانش اين رتبه رو مياره يا vandyke و ...... .و بعضي از جووناها هم كه خيلي خوش درخشيدن به خاطر نبود گذشته درخشان و تازه كار بودنشون تو رتبه پايينتري قرار مي گيرن......... .
    این رده بندیها همش کشکه.اینو مطمئن باش.

4. 2 کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

100% کشکه چون هنوز که هنوزه اسم DJ مورد علاقتون دیده نمی شه , اون کسایی که تصمیم می گیرن کی اول باشه کی دوم خوب میدونن چه کسی رو انتخاب کنن چون سطحی و بر اساس یه البوم فقط تصمیم نمی گیرن و کل اهنگای ساخته شده در طول 2009 رو در نظر می گیرن که فکر نمی کنم از هر 20 اهنگ Tiesto حتی یکیشو گوش کرده باشید در غیر این صورت اینطوری قضاوت نمی کردید !!!!!!!!!!

6. این کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

100% کشکه چون هنوز که هنوزه اسم DJ مورد علاقتون دیده نمی شه , اون کسایی که تصمیم می گیرن کی اول باشه کی دوم خوب میدونن چه کسی رو انتخاب کنن چون سطحی و بر اساس یه البوم فقط تصمیم نمی گیرن و کل اهنگای ساخته شده در طول 2009 رو در نظر می گیرن که فکر نمی کنم از هر 20 اهنگ Tiesto حتی یکیشو گوش کرده باشید در غیر این صورت اینطوری قضاوت نمی کردید !!!!!!!!!!
    نه دوست عزيز............. .
    اولا از وقتي كه آْلبوم 2009 تيستو اومده بيرون چندين و چندين بار آْلبومشو گوش دادم و اگر امضامم رو كه يه هفتس اينجوريه نگاه كني شعرآهنگ here on earth رو ميبيني كه نشون ميده من عاشق اين آهنگم بقيه آهنگاشم خوبن ولي عالي نيستن(به غير از آهنگ اولش كه اونم عاليه).................. .

دوما مسلما اين رتبه بندي كشكه چون ارمين مگه اصلا امثال سينگلي بيرون داده همش كه asot بيرون ميده يا خود همين vandyke كه به نظر من ديگه چند سال دورش به پايان رسيده.......... .ولي خوب هميشه رتبه هاي بالا رو در اختيار دارن اينا.

سوما اگر منظورت از تصميم گيري بر اساس يه آْلبوم atb اينو بدون كه atb طرفداراي زيادي تو خارج داره و اكثر آلبوماشم آلبوماي خيلي خوبين و چند تا هم سينگل معروف داره اين استاد ترنس و تحصيبلات آكادميك هم داره

چهارما من 24 ساعته فقط تيستو گوش نميدم من شايد روزي 6 يا 7 ساعت كارهاي همه بزرگان ترنس و الكترونيك رو گوش ميدم ميام اين نظرو ميدم

پنجما من اومدم نظرمو گفتم و يه حرف حساب زدم ولي شما داري به من تشر ميزني و مسخره مي كني....بهتره يه كم ظرفيت و جنبه بحث رو تو خودت تقويت كني عزيز.

8. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

توروخدا اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نظر بده.من چندین بار در مورد این قضایا گفتم ولی شما همش حرف خودتو میزنی.چرا در سال 2005 atb نباید بهترین میشد؟چرا امسال جزوtop10 نبود؟چرا dash berlin با البوم رویاییه new daylight حتی جزو top100 هم نبود؟اصلا میدونی خود dash berlin که الان به جرات جزوه 10 ترنسر برتر دنیاست و البوم جدیدش نامزد بهترین البوم سال و استقبال از این البوم رویایی بوده چرا باید نفر105 باشه؟من اصلا از تیستو چیزی گفتم؟شما نمیخوای قدرت پول و اسپانسر رو قبول کنی ولی متاسفانه این حقیقته محضه حالا چه قبول کنی چه قبول نکنی.البته این رده بندی یه خوبی داشت و اونم جایگاه gareth emery بود که الان رو دست نداره.
    از این البوم جدیدشم به جز اهنگ اولش باقیه اهنگهاش اصلا در حد تیستو نبود و کاملا متوسط و ضعیف بود.بهتره البومهای دیگه ای که امسال اومده گوش کنی تا متوجه بشی چقدر البوم تیستو در مقابل بقیه ضعیف بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

halflife سوء تفاهم نشه من با شما نبودم !

اتفاقا شما دارین حرف خودتونو میزنید هر وقت اهنگ های 2009ساخته شده ی Tiesto رو گوش دادین بعد بیاید بحث کنید !!!!!

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. منم می خوام بیام تو بحث شما
    اونقدرها هم کشک نیست. آرمین واقعا کارش عالیه و من دیوونه وار آهنگ هاشو دوست دارم. توی سایت دی جی مگ هم خیلی از کاربرا اعتراض کرده بودن که چرا ATB انقدر پایینه ؟ ولی در کل یه نگاه کلی که بکنیم می بینیم مثلا دیوید گتا فعالیتش خیلی زیاد بوده و رتبش هم بهتر شده. تیستو کارهای و میکس های قبلیش اونقدر قوی بوده که نمی تونن رتبشو کمتر بکنن. البته آلبوم جدیدش خیلی چرت بود

12. 2 کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوما مسلما اين رتبه بندي كشكه چون ارمين مگه اصلا امثال سينگلي بيرون داده همش كه asot بيرون ميده يا خود همين vandyke كه به نظر من ديگه چند سال دورش به پايان رسيده.......... .ولي خوب هميشه رتبه هاي بالا رو در اختيار دارن اينا.
    شما تعریفتون از دی جی چیه ؟
    دی‌جی* (کوتاه شده دیسک‌جاکی*) به کسی گفته می‌شود که آهنگ های پیشتر ضبط‌شده روی دیسک را انتخاب کرده و با شکل متفاوتی برای مخاطبان مورد نظر خود پخش کند. دی جی‌ها برای پخش موسیقی از یک ست شامل دو پخش‌کننده دیسک و یک میکسر حداقل دوکاناله استفاده می‌کنند. باشد.
    این از ویکی پدیا. اینم لینک مربوطش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا بنظر شما آرمینی که تا الان 430 هفته از اپیزودهای ASOTش می گذره واقعا نمی تونه بهترین دی جی دنیا باشه ؟ شما گوش دادین ؟ کارش واقعا بی نظیر و خارق العادست. حالا شما بیا کلاب لایف های تیستو رو هم مقایسه کن. واقعا آدم تفاوت رو حس می کنه.
    از اون طرف هم پل ون دایک از کسانیه که یکی از زیرشاخه های ترنس رو بوجود آورده. انتظار ندارید حداقل 5ام باشه ؟ پل کاراش خیلی قشنگه. حقش بیشتر از این هاست.

14. 2 کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

halflife سوء تفاهم نشه من با شما نبودم !

اتفاقا شما دارین حرف خودتونو میزنید هر وقت اهنگ های 2009ساخته شده ی Tiesto رو گوش دادین بعد بیاید بحث کنید !!!!!
    مطمن باشه قبل از اینکه شما خبر دار بشی که تیستو اهنگش ریلیز شده من چندین بار اونو گوش دادم.من بحثی ندارم فقط اگه حرفه غلط و اطلاعات اشتباه و متعصبانه ای زده بشه حتما پست میدم.شما هم اگه جواب پست قبلیه منو داشتی جواب میدادی.البته برای من جواب شما فرقی نداره چون من خیلی بیشتر از شما میدونم چه خبره.
    Last edited by nokia_6253; 09-11-2009 at 21:35.

16. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حالا بنظر شما آرمینی که تا الان 430 هفته از اپیزودهای ASOTش می گذره واقعا نمی تونه بهترین دی جی دنیا باشه ؟ شما گوش دادین ؟ کارش واقعا بی نظیر و خارق العادست. حالا شما بیا کلاب لایف های تیستو رو هم مقایسه کن. واقعا آدم تفاوت رو حس می کنه.
    از اون طرف هم پل ون دایک از کسانیه که یکی از زیرشاخه های ترنس رو بوجود آورده. انتظار ندارید حداقل 5ام باشه ؟ پل کاراش خیلی قشنگه. حقش بیشتر از این هاست.
    بله دو ست عزيز asot هاي آرمين واقعا زيباس و خيلي از راديو شوهاي هفتگي ديگران مخصوصا همين تيستو سرتر هستش ولي ببين بالاخره كسي كه مياد يه آهنگ سينگل درست مي كنه و آلبوم از خودش بيرون ميده (مثلا vandyke كه گفتين با آلبوم بيرون دادن(البته در گذشته) يه نوآوري ايجاد مي كنه و كسي كه فقط ميكس مي كنه بايد تفاوتي باشه...... .

حالا چون يه زماني (مثلا تا 2 يا 3 سال پيش)vandyke يا تيستو اهنگاي بي نظيري ريليز كردن دليل بر اين نميشه كه هميشه اون بالاي جدول باشن خود vandyke سه تا آلبوم آخرش انصافا ضعيف بودن (البته آخري هم كه ريميكس كاراش بود و مال خودش نبود)

شما فك كن مثلا رابرت دونيرو چون يك عمر بازيگر فوق العاده اي بوده و حالا كم كم داره از دور خارج ميشه هر سال بيان بهش اسكار بدن هر سال بهش جايزه بدن چون يه زماني عالي بود اين كه دليل نميشه...
    وقتي ميگه بهترين dj سال بايد با توجه به كارايي كه تو اون سال كرده در موردش قضاوت بشه حالا مثلا آرمين امسال asot ها رو داره بيرون ميده و عاليه خوب اونوقت vandyke داره چيكار مي كنه راديو شوهاي هفتگيش چقدر معروفه؟؟؟
    يا همين تيستو cl هاش در چه حديه ؟؟؟اين آلبومش واسش پيشرفت بود يا پسرفت؟؟؟؟

اگه اينا رو مد نظر بگيرن و واقعا بخوان بر اساس عدالت رتبه بدن نتيجه كلا يه چيز ديگه ميشه........ .
    Last edited by halflife g; 09-11-2009 at 21:52.

18. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •