با تشکر فراوان - من کلي برنامه امتحان کرده بودم , جواب نداده بود ولي برنامه شما جواب داد. باز هم تشکر
با تشکر فراوان - من کلي برنامه امتحان کرده بودم , جواب نداده بود ولي برنامه شما جواب داد. باز هم تشکر
با سلام و خسته نباشید
من یک فلش TDK 8G دارم که Write protected شده است . برنامه های ذکر شده را تست کردم اما فایده ای نداشت در صورت امکان لینک مربوط به این فلش مموری را اگر کسی از دوستان میدونه بگه . راستی ساخت کارخانهTRANS-IT است.
سلام دوستان
من یه فلش مموری HP 8 GIG دارم اولین باری که زدم به کامپیوتر خوب بود اومد بالا بعدش اومدم فرمتش کنم ارور write protect داد و دیگه هر کاریش کردم نشد .
با تمام نرم افزارای این تاپیک هم امتحان کردم نشد که نشدحتی با خود نرم افزار HP هم که میزنم برا فرمت همون ارور را میده
در ضمن کامپیوتر فلش رو میشناسه و وقتی فلش رو وصل میکنم چراغش شروع به خاموش و روشن شدن میکنه دائم
میخواستم ببینم سخت افزاریه اگه آره از کدوم قسمته نمیشه خودم تعمیرش کنم به خاطر ارزش مادیش نیستدوست دارم یاد بگیرم
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
سلام دوستان
من یه فلش مموری HP 8 GIG دارم اولین باری که زدم به کامپیوتر خوب بود اومد بالا بعدش اومدم فرمتش کنم ارور write protect داد و دیگه هر کاریش کردم نشد .
با تمام نرم افزارای این تاپیک هم امتحان کردم نشد که نشدحتی با خود نرم افزار HP هم که میزنم برا فرمت همون ارور را میده
در ضمن کامپیوتر فلش رو میشناسه و وقتی فلش رو وصل میکنم چراغش شروع به خاموش و روشن شدن میکنه دائم
میخواستم ببینم سخت افزاریه اگه آره از کدوم قسمته نمیشه خودم تعمیرش کنم به خاطر ارزش مادیش نیستدوست دارم یاد بگیرم
![]()
ببین چه بلایی سرم اومد.
فلش من مشکلDisk Write Protected داشت. سریال آنرا ندارم و باOnLineRecovery نتوانستم فرمت کنم چون جعبه وهمه چیز آن را گم کرده ام JetFlash را دانلود کردم وفلش را فرمت کردم .فرمت آن از fat 32 بهRAWتغییر کرد ودیگر باز نمی شود وهر بار کلیک می کنم پیغام می دهد the disk is not formated.......do you want to format it now با انتخاب yes باز هم پیغام خطا می دهد ونمی تواند فرمت کند .فایل هی مربوط به ریجستری و usb writ protect هم کارایی نداشتند.حالا چه کار کنم؟ خواهش می کنم کمک کنید .چون این فلش مدتی در پیش من امانت بود. به طوری که اگر ده تا هم جایگزین آن کنم باز هم جبران نمی شود.
درود
من تا اینجا همه فلش ها را با همین باOnLineRecovery درست کردم!!!
در ضمن سریال نیاز نداره!!
سلام.من 4 تا فلش silicon power 32 دارم که روشون نوشته made in taiwan
اما وقتی فلش رو میکشم و دوباره وصل میکنم فایل/فایلهای روی فلش همه خراب هستن(وجود دارن اما کار نمیکنن).
چی کار کنم؟
مرسی.
درود
من Made in USAهم ديدم.
فلش هاي تقلبي Silicon Power , Transcendتو بازار زياد ريخته!!!
برنامه اش رو كه در پست 1 گذاشتم رو اجرا كن. اگه ICشون تقلبي باشه نميشناسه!!!
گارانتي كه ندارن؟!
موفق باشيد.
سلام دوستان .
برای فلش PNY چه راه حلی دارید ؟
سلام
یه فلش silidcon power 32GB داخلش نمیشه.
فرمت هم میکنی میزنه:
windows was unable to complete the format
با همه ی این برنامه انجام دادم نشد.
از ویندوز هم نیست چون با چند تا سیستم دیگه تست کردم.
حالا چیکار کنم|؟
درود
دوست عزیز متاسفانه پیدا نکردم!!!! شرمنده.
می بایست با برنامه utility silicon pwer درست بشه!!!فلش silidcon power 32GB داخلش نمیشه.
فرمت هم میکنی میزنه:
با همه ی این برنامه انجام دادم نشد.
از ویندوز هم نیست چون با چند تا سیستم دیگه تست کردم.
حالا چیکار کنم|؟
این برنامه این Error رو میده؟
گارانتی داره؟ چند خریدی؟
windows was unable to complete the format
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)