نه دوست عزیز این یکی از عناوین مهم و کاملا انحصاری ps3 هستش که خیلی روش
سرمایه گذاری شد در ضمن یکی از دلایلی که باعث شد من ps3 بخرم همین بازی بود
نه دوست عزیز این یکی از عناوین مهم و کاملا انحصاری ps3 هستش که خیلی روش
سرمایه گذاری شد در ضمن یکی از دلایلی که باعث شد من ps3 بخرم همین بازی بود
یعنی اینقدر بازیش خفنهنه دوست عزیز این یکی از عناوین مهم و کاملا انحصاری ps3 هستش که خیلی روش
سرمایه گذاری شد در ضمن یکی از دلایلی که باعث شد من ps3 بخرم همین بازی بود![]()
خوش به حالتون![]()
بحمدالله امروزه پلی 3 هم -- شده اگر هم حال نمیکنی یه دونه بخری از یکی قرض بگیر بازی کن بهش بده
راسته ميگن اين بازي 10--15 تا انتها داره؟؟ بچه هاي اين تاپيك چند تاشو ديدن؟؟؟
چرا واسه 360 نمياد :(
نمیشه با یه نرم افزار شبیه ساز بازی رو روی PC اجرا کرد مثل PS1 البته من همون PS1 رو هم امتحان نکردم که میشه یا نه
نه دوست عزيز اين هم نميشه....نمیشه با یه نرم افزار شبیه ساز بازی رو روی PC اجرا کرد مثل PS1 البته من همون PS1 رو هم امتحان نکردم که میشه یا نه
كلا براي بازي كردن اين بازي بايد يك ps3 تهيه كنيد....تمام.
كسي ريجن 1 هيوي راين رو بازي كرده؟؟؟يه سوال دارم!!!برام خيلي مهمه!!!ديوونم كرده!!!جوابشو ميخوام---هر كي ميدونه واقعا ثواب كرده و منو از سردرگمي نجات داده-----tanks
Last edited by BATMAN-LOVE; 03-01-2011 at 04:00.
چه مشكليث هستش كه اين طور شما رو مشغول كرده..؟
من نژريج 3 بازي كردم ولي خب هستند از دوستاني كه ريج 1 بازي كردن سوالتو بگو بينيم داستان چيه..؟
نكنه بابت اون سكانس هاي حذف شده هستش سوالت.؟
امشب يه پايان جديد رفتم---شايد هم ديده باشين!!!اما واسه ديدنش بايد سخترين راهها رو با شخصت اصلي (ايتن) انتخاب كرد!!!و مراحل رو با موفقيت رد كرد---
به نظر من احساسيترين و غم انگيزترين پايان بازي همين بود!!!
ايتن پسرش رو نجات ميده به تنهايي--بعدش كارگاه خصوصي (قاتل) ميرسه و همه ماجرا رو تعذيف ميكنه!!!و صحنه تصادف ايتن و جيسون رو كه اول بازي كامل نشون نميده مشخص ميشه و قاتل هم شاهد ماجرا بوده و از اينكه اونطور پدري جونشرو واسه فرزندش به خطر ميندازه تعجب ميكنه و از اون لحظه نقشه دزديدن شان رو ميكشه--
بعد از اون صحنه ايتن دو تا انتخاب داره يا بايد قاتل رو بكشه يا رهاش كنه---در هر صورت قاتل ديگه كاري باهاش نداره---
بعد از اين صحنه هم ايتن پسرشرو بغل ميكنه و ميخواد كه از اونجا خارج كنه---ميره در رو باز كنه كه پليس محاصرش ميكنه و مامور خشن (كاپس) دستور شليك ميده و ايتن كشته ميشه و شان مياد بالاي سره پدرش و گريه ميكنه!!!(خيلي احساسيه)!!!
و آخر سر هم شان كنار سنگ قبر پدرش نشسته و مادرش مياد و ميبردش---و قاتل رو هم (اگه نكشيد) نشون ميده كه ناراحت و غمگين داره اون صحنرو ميبينه------------
به هر حال كسايي كه اين پايانرو نديدن حتما حتما بازي كنن چون خيلي با احساس بود!!!
اوه اوه پايان بسيار احساسي بود ..اي بي انصاف ها چرا بعد اين كه در رو باز ميكنن
شلكيك كردن اي بابا..اين پليسه هم مرد نا حسابي بودش..
اون كاراگاه چطور شده بود ؟؟ زنده بود ..؟
راستي داداش من در مورد اون سوالت پرسيدم ريج يك هم بازي كرده بودن اون واردي كه مد نظرت بود نبودن توش
يا نديده بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)