نه داداش اگه DVD-ROM ات مثل ماله من یادگار عهد بوغ باشه نمی خونه!
نه داداش اگه DVD-ROM ات مثل ماله من یادگار عهد بوغ باشه نمی خونه!
عزیز جان شما در مورد GTA IV صحبت می کنید این تاپیک بازی GTA EFLC هست ربطی به بازی GTA IV نداره کاملا مجزا هست... جدا نصب میشه اصلا ربطی به GTA IV و پچ و کرکش نداره
-این عکس ها کاملا مشخص بود با کیفیت پایین هستند و تقریبا سخت میکنه قضاوت رو !سلام
کسی بازیو انجام داد روی pc؟
من یه سایتیو دیدم داشت نسخه ی pc -ps3-x360و با هم مقایسه میکرد .نسخه ی pc و ps3نسبت به x360 از نظر گرافیک
واقعا افتضاح بودند.حالم گرفته شد.من فکر کردم نسخه ی pc گرافیکش از همه بیشتر باشه آخه برای IVهمین طور شده بود
-اگر دقت کرده باشی اولش راکستار تمرکز زیادی روی نسخه 360 کرده بود و میخواست انحصاری براش بده !
- باهات شرط میبندم نسخه پی سی خیلی بد پورت شده که مثل GTA IV باید با پچ درست شه ( و 100% از نسخه کنسولی بهتر خواهد شد) !
- GTA IV اصلا رو PS3 خوب نبود و میشد حدس زد که روی PS3 نسبت به x360 ضعیف تر ساخته شده باشه.
کلا میشه نتیجه گرفت نسخه پی سی خیلی بصرفه تر و بهتر از کنسولی باشه به خاطر اینکه پچ های خوبی براش عرضه میشه (به صورت رسمی)
+ ادیت که به راحتی روش انجام میشه !
اما در مورد X360 باید بگم بهترین و رون ترین حالتی که بازی خواهید کرد رو داریم ! و PS3 که در مقابل X360 زیاد جالب نیست (به خاطر کم کاری کردن راکستار روی این کنسول!!!) !
اینم مقایسه GTA IV (البته این نسخه GTA Episodes From liberty city نیست ) ولی مطمئنم سر آخر همین میشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Khashayar King; 17-04-2010 at 14:19.
خوب Gamespot نسخه های pc و ps3 رو هم Review کرد و به ترتیب 8.5 و 9 داد !
ممنونم خشایار جان بابت اطلاعات
ممنونم پدرام جان بابت خبر دسته اولت
من امروز رفتم هیچ جا نداشت بازی رو بعضی ها هم روحشون خبر نداشت که این بازی قراره بیاد یکیشونم که قمپوز در می کرد می گفت انحصاری برای PS3 , XBOX360 هست و عمرا برای PC نمیاد (طفلکی نداشت نمی دونست چی به چیه ما رو سیاه می کرد) یکیشونم که آخر شنگولینگ بود می گفت ان شالله آخر خرداد ماه میاد (یه جوری می گفت آخر خرداد ماه هر کی نمی دونست فکر می کرد طرف مدیر تولید بازیه) خلاصه سیاه بازی خیلی زیاده بین این گیم فروش های ما. کاش هر چه زودتر بیاد من که تریلر رو دیدم جیگرم حال اومد.
دوستانی که دنبال لینک سالم می گردند لینکایی که من تو این پست دادم همه سالمندا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا به بازی GTA IV حد اقل 1 ربط داره این بازی EFLC رو که روی کامپیوتر نصب میکنید
1- همه ی تنظیمات از جمله handling.dat و یا vehicles.ide تبدیل میشن به فرمت های عجیب که با text نمیشه تغییرشون داد
و چنانچه بالا گفته شده میتونی از همون 2 دیویدی 9 گیگی سفارش بدی
تخصص من تو مدنیگ این بازی هست چنانچه شما اگه اندکی زمان بگذرد متوجه میشید که این بازی کم کم واستون خسته کننده تر میشه به همون خاطره که مد نصب میکنید
1 سوال بچه ها من تو فروم های خارجی خوندم که مردم حتی با کارت های گرافیکی 295GTX و 5970 با مشکلات زیادی رو به رو هستند و خیلی هاشون میگن قبلا 60 تا فرم داشتند ولی الان 20 تا بالا تر نمیره
به نظرتون تو این کارت 5850/5870 که اکثرا استفاده میکنیم چه گندی میشه
بزرگترین چیزی که از دست میدم مد enbseries و simple native trainer هست
البته به زودی همه ی مد ها رو آپدیت میکنن ولی سازنده ی ENBSERIES کفته که آپدیت نمیتونه بکنه چون خسته شده
در هر صورت من عاشق این بازی هستم
به یکیشون گفتم GTA EFLC رو بده گفت اون دیگه چیه؟!!!!
دیدی گفتم افتضاحه.گیم اسپات هم بهش نمره ی 8.5 داد
شما میدونی 8.5 از گیم اسپات یعنی چی؟دیدی گفتم افتضاحه.گیم اسپات هم بهش نمره ی 8.5 داد
این خیلی بالاست.
درسته. امسال گیم اسپات به شاهکارهایی مثل Heavy rain حتی همین امتیاز 8.5 داده. این امتیاز یعنی که بازی خیلی عالی هستش.دیدی گفتم افتضاحه.گیم اسپات هم بهش نمره ی 8.5 داد
شما میدونی 8.5 از گیم اسپات یعنی چی؟
این خیلی بالاست.
تازه IGN هم امتیاز 9.2 به این بازی داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)