ممنون از عکساتون
راستش من چند جا گشتم همین قیافه رو با نام D150 میفروشن اما اینجا میگن D250 میشه بگید فرقشون چیه؟
ممنون از عکساتون
راستش من چند جا گشتم همین قیافه رو با نام D150 میفروشن اما اینجا میگن D250 میشه بگید فرقشون چیه؟
D150 با پردازنده N280 و فركانس 1.66 و گرافيك ولي تفاوت اصلي در صفحه نمايش هست كه D250 از نوع LED هست ولي D150 از نوع LCD. نظر ظاهري هم خيلي به هم شبيه هستند اما چون جنس بدنه فرق داره قابل تشخيص هستند. قبلا مدل D150 رو ديده بودم اما الان فقط D250 ميبينم كه با گارانتي سازگار هستش.
ما كه 24 ساعت بنده خدا رو حمل ميكنيم اينور اونور و استفاده ميكنيم ولي هنوز شل نشدهخيالت راحت كاراي ايسر درسته كمي ظريف هستن ولي كيفيت بالايي دارن
شما بهتره مدل D250 بگيري كه صفحه نمايش LED داره.
شما چون قصد نصب ويندوز 7 رو داريد پيشنهاد ميكنم حتما همون اول رم رو به 2 گيگ ارتقا بديد تا مشكلي نداشته باشيد. معمولا با حدود 15 تومن ميشه رم رو به 2 گيگ ارتقا بديد.
saadi126 عزیز میشه قیمت d250 رو بگیری توی ایران مدل D150 هست ولی D250 رو پیدا نکردم
در ضمن من میخام دوبی بگیرم چقدر اختلاف قیمت داره نسبت به ایران؟
قيمت D250 با گارانتي سازگار حدود 350 هست (البته اگه كمتر نشده باشه). مدل D150 رو هم خيلي وقته ديگه نميبينم بيشتر همين D250 هست. قيمت دوبي رو ندارم.
من یه acer zg5 aoa دارم ، رم 1 گیگ و vga 256
میتونم آپگرید کنم رم یا گرافیک یا هاردشو ؟
در ضمن ssd داره ؟ باید بخرم ؟ چند درمیاد؟
اون محفظه پشت نت بوک که 2 تا پیچ داره چیه؟
من اسپیکر راستم کار نمیکنه گارانتی میشه ؟
این تاپیک محل مشاوره خرید برای این مدل و سری هست نه بررسی مشکلات و تبادل نظر
در اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تاپیک جدا بسازید اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . درسته به درد بازی نمیخوره ولی وزن و عمر باطری این مدل عالیه .
بله باطری 9 سل هست ولی طرح هست و قیمت هم 80 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)