دوستان عزيز من ميخواستم براي دوستاني كه از گوشي ويوتي بد ميگويند و يا تازه با ويوتي آشنا شده اند و يا هنوز نخريده اند بگويم
اينجانب تعريف از خود نباشه يك متخصص ناچيز درالكترونيك و كامپيوتر و جلوه هاي ويژه كامپيوتري هستم و در مورد خريد هر دستگاه
الكترونيكي بسيار وسواس به خرج ميدهم كه از هر نظر با توجه به بودجه ام بهترين باشد مثلا وقتي گوشي k750سوني اريكسون آمد
من جزو اولين كساني بودم كه اين گوشي را خريدم البته بعد از يكماه تحقيق مخصوصا از اينترنت كه ديگر همه ميدانند با توجه به قيمتش در آن موقع چه كيفيت عكس و صدايي داشت و سوني اريكسون چه منوي خوش دستي دارد ولي فيلو برداري در آن موقع هنوز 3gp بود كه اصلا بدرد نميخورد.
من هميشه بدنبال يك گوشي بودم كه فيلمبرداري البته نه در حد هندي كم ولي لااقل قابل قبول داشته باشدو اصلا ال جي را هم به عنوان گوشي خوب قبول نداشتم تا اينكه با ويوتي آشنا شدم و ديدم با توجه به قيمت فوق العاده مناسبش فيلمبرداري بالا تر از
گوشي هندي كم سامسونگ داخل شركتم داشت با آنهمه دنگ و فنگ فرستادن فيلمهايش داخل كامپيوتر با فاير واير و...
عكاسيش دهان همه عكاسان شركت ما را باز گذاشته بود و در چاپ با دوربين ديجيتال 12 مگا پيكسلي سوني برابر بود
تمها را به گوشيتان اضافه كنيد تا باباي آيفون هم به زيبايي منوهاي گوشيتان نرسد تازه كاملا فارسي فقط امكاناتي كه در ايران اصلا
زياد كاربردي ندارند را كم كرده مثل دوربين دوم يا gpsكه به جايش بهتر از آن يعني گوگل مپ را دارد و....
صدايش بسيار در حد مناسب است بجز براي كساني كه بخواهند جواد بازي درآورند و در مترو با صداي اسپيكر زياد آهنگ گوش بدهند كه براي آنها همان گوشي هاي چيني خوب است
خلاصه در يك كلام براي كساني كه از اين گوشي بدشان مي آيد در يك كلام بايد بگويم بسيار متاسفم.