تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 89 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

داره خودمونی میشه mehranahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزيز من ميخواستم براي دوستاني كه از گوشي ويوتي بد ميگويند و يا تازه با ويوتي آشنا شده اند و يا هنوز نخريده اند بگويم
    اينجانب تعريف از خود نباشه يك متخصص ناچيز درالكترونيك و كامپيوتر و جلوه هاي ويژه كامپيوتري هستم و در مورد خريد هر دستگاه
    الكترونيكي بسيار وسواس به خرج ميدهم كه از هر نظر با توجه به بودجه ام بهترين باشد مثلا وقتي گوشي k750سوني اريكسون آمد
    من جزو اولين كساني بودم كه اين گوشي را خريدم البته بعد از يكماه تحقيق مخصوصا از اينترنت كه ديگر همه ميدانند با توجه به قيمتش در آن موقع چه كيفيت عكس و صدايي داشت و سوني اريكسون چه منوي خوش دستي دارد ولي فيلو برداري در آن موقع هنوز 3gp بود كه اصلا بدرد نميخورد.
    من هميشه بدنبال يك گوشي بودم كه فيلمبرداري البته نه در حد هندي كم ولي لااقل قابل قبول داشته باشدو اصلا ال جي را هم به عنوان گوشي خوب قبول نداشتم تا اينكه با ويوتي آشنا شدم و ديدم با توجه به قيمت فوق العاده مناسبش فيلمبرداري بالا تر از
    گوشي هندي كم سامسونگ داخل شركتم داشت با آنهمه دنگ و فنگ فرستادن فيلمهايش داخل كامپيوتر با فاير واير و...
    عكاسيش دهان همه عكاسان شركت ما را باز گذاشته بود و در چاپ با دوربين ديجيتال 12 مگا پيكسلي سوني برابر بود
    تمها را به گوشيتان اضافه كنيد تا باباي آيفون هم به زيبايي منوهاي گوشيتان نرسد تازه كاملا فارسي فقط امكاناتي كه در ايران اصلا
    زياد كاربردي ندارند را كم كرده مثل دوربين دوم يا gpsكه به جايش بهتر از آن يعني گوگل مپ را دارد و....
    صدايش بسيار در حد مناسب است بجز براي كساني كه بخواهند جواد بازي درآورند و در مترو با صداي اسپيكر زياد آهنگ گوش بدهند كه براي آنها همان گوشي هاي چيني خوب است
    خلاصه در يك كلام براي كساني كه از اين گوشي بدشان مي آيد در يك كلام بايد بگويم بسيار متاسفم.

2. 6 کاربر از mehranahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزيز من ميخواستم براي دوستاني كه از گوشي ويوتي بد ميگويند و يا تازه با ويوتي آشنا شده اند و يا هنوز نخريده اند بگويم
    اينجانب تعريف از خود نباشه يك متخصص ناچيز درالكترونيك و كامپيوتر و جلوه هاي ويژه كامپيوتري هستم و در مورد خريد هر دستگاه
    الكترونيكي بسيار وسواس به خرج ميدهم كه از هر نظر با توجه به بودجه ام بهترين باشد مثلا وقتي گوشي k750سوني اريكسون آمد
    من جزو اولين كساني بودم كه اين گوشي را خريدم البته بعد از يكماه تحقيق مخصوصا از اينترنت كه ديگر همه ميدانند با توجه به قيمتش در آن موقع چه كيفيت عكس و صدايي داشت و سوني اريكسون چه منوي خوش دستي دارد ولي فيلو برداري در آن موقع هنوز 3gp بود كه اصلا بدرد نميخورد.
    من هميشه بدنبال يك گوشي بودم كه فيلمبرداري البته نه در حد هندي كم ولي لااقل قابل قبول داشته باشدو اصلا ال جي را هم به عنوان گوشي خوب قبول نداشتم تا اينكه با ويوتي آشنا شدم و ديدم با توجه به قيمت فوق العاده مناسبش فيلمبرداري بالا تر از
    گوشي هندي كم سامسونگ داخل شركتم داشت با آنهمه دنگ و فنگ فرستادن فيلمهايش داخل كامپيوتر با فاير واير و...
    عكاسيش دهان همه عكاسان شركت ما را باز گذاشته بود و در چاپ با دوربين ديجيتال 12 مگا پيكسلي سوني برابر بود
    تمها را به گوشيتان اضافه كنيد تا باباي آيفون هم به زيبايي منوهاي گوشيتان نرسد تازه كاملا فارسي فقط امكاناتي كه در ايران اصلا
    زياد كاربردي ندارند را كم كرده مثل دوربين دوم يا gpsكه به جايش بهتر از آن يعني گوگل مپ را دارد و....
    صدايش بسيار در حد مناسب است بجز براي كساني كه بخواهند جواد بازي درآورند و در مترو با صداي اسپيكر زياد آهنگ گوش بدهند كه براي آنها همان گوشي هاي چيني خوب است
    خلاصه در يك كلام براي كساني كه از اين گوشي بدشان مي آيد در يك كلام بايد بگويم بسيار متاسفم.
    سلام
    من از این گوشی بدم نمیاد چون نه بری شرکت منه نه برای شرکت کسایی که تو این تاپیک میان پست میزارن.
    فقط من خواستم بدونم چرا کسی از این گوشی چیزی نمیگه تاپیکش ساکت شده.من آگهی داده بودم برای خرید ویوتی خوب تو این چند روزه زنگ زدن و گفتن میفروشن منم پرسیدم چرا میخوای ضرر کنی گفتن میخوان نوکیا بگیرن که این سلیقه ای هست.من خوشحالم که شما اومدین و نظر دادین.به نظر شما این گوشی 160 میرزه با گارانتی اصلی و بدون مشکل؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا چند ماه پیش عشق من نوکیا بود و من n73 رو داشتم گوشی خوبی هم بود از الجی سامسونگ سونی اریکسون و ... بدم میومد.حق داشتم چون دور بر من همه نوکیا دارن و طبق عادت ما ایرانیان هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من بده و همه از این برند تعریف می کردند ولی دیگر برند ها مانند الجی و سامسونگ گوشی هایی رو زدند که بازار دنیا رو ترکوند اما چون بازار عقب مونده ای داریم بعد از چند ماه این گوشی ها وارد بازار شد.هر گوشی عیب های خودش را دارد و ویوتی هم از این مثتثنا نیست اما توی این رنج قیمت واقعا یک اثتثنا است که تعداد فروش این گوشی در سال گذشته خود (بالاتر از 5 میلیون )خود گویای این قضیه است.دوستانی که نسبت به این گوشی کم لطفی دارند یک گوشی رو که از ویوتی بهتره معرفی کنند تا با هم به مقایسه بپردازیم . از روزی که این گوشی رو گرفتم هر کس این گوشی رو دیده کف کرده .اما شاید فردی برحسب تنوع طلبی یا نیاز مالی ویا ... قصد فروش گوشی خود را داشته باشد این گواه بر این امر نیست که گوشی (منظور من ویوتی) او گوشی خوبی نیست بلکه ما در بعضی مواقع مجبوریم از بهترین اموالمان بگذریم.

5. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام
    این سواله منم هست خواهشن جواب بدین؟

من پنجشنبه 27/1/1388 ويوتي نو با گارانتي كامتل خريدم كه فريمورش v10f هست....

مزاياي گوشي:

قيمت 245هزار تومان گارانتي پارس كامتل با رم 4گيگ سيليكون پاور كلاس 6 به قيمت 11هزار تومان

1- كيفيت فيلمبرداري روي حافظه داخلي و خارجي بدون تيك و با كيفيت بسيار بالاست (حداقل درحد دوربين ديجيتال Canon 720 ISاي كه دارم هست (البته از لحاظ فيلمبرداري، ولي از لحاظ صدا از دوربين ديجيتال كمي ضعيفتره))، واقعا سورپرايز شدم چون كيفيت صدايي كه همراه فيلم ضبط ميكنه از گوشي KC910 هم بهتره؛

2- صفحه تاچ بسيار خوب و حساس و با كوچكترين اشاره اي دستوراتو اجرا ميكنه، فقط تشخيص دستنوشته اش كمي با اشكال روبه روست؛

3- مدت زمان كاركرد باتري بعد از شارژ كامل 10 ساعت هست (در حدود 200 مگا بايت از بلوتوث استفاده كردم، بيست دقيقه فيلم در حالت دي وي دي گرفتم، 70 تا عكس گرفتم كه در حدود 20 تا عكسش با فلش بود، نيم ساعت از پليرش استفاده كردم، 5 دقيقه هم فيلم ديدم، 35 تا SMS فرستادم، در باقيمانده ي زمان هم در منوهاش ميچرخيدم، راستي 5 دقيقه هم بازي كردم و 3 دقيقه هم صدا ضبط كردم؛ لازم به ذكره كه روشنايي صفحه را روي 0% گذاشته بودم چون در خانه احتياج به روشنايي نداريد)

4- روشنايي صفحه اش بسيار خوبه حتي در زير نور مستقسم آفتاب، البته در اين حالت بايد روشنايي صفحه را روي 80 يا 100 درصد قرار دهيد و در نورهاي معمولي و در خانه حتي با وجود نور آفتاب با روشنايي صفر درصد هم راحت ميتوان با گوشي كار كرد؛

5- كاركردن با منوهاش بسيار راحته مخصوصا اگر در حالت فارسي بگذاريد، واقعا كامتل خوب گوشي را فارسي كرده هم از نظر فونت و هم از نظر ترجمه؛

6-باتوجه به عكسهايي كه از گوشي هاي K850 و نوكيا N79 ديدم، كيفيت عكسهاش فوق العاده است و حتي در حالت ماكرو از تمام گوشي هاي 5مگاپيكسلي هم قويتره...

7- با رم 4 گيگ هم تابحال هيچگونه هنگ يا مشكلي نداشتم...

و اما معايب گوشي:

3- حرف "دال" و "اينتر" در حالت لنداسكيپ نداره؛

2- گزارش ارسال پيغامها در Inbox ذخيره ميشه؛

3- پيغامهاي EMS دريافت ميكنه و نشون هم ميده ولي نميشه باهاش EMS فرستاد!!!

4- كيفيت صداي هدفونش واقعا نااميدم كرد، البته بلندي صداش خوبه هم در حالت اسپيكر و هم در حالت هندزفري. ولي اصلا انتظار چنين صداي بي كيفيتي را نداشتم، البته آهنگ متن را خوب پخش ميكنه ولي وقتي خواننده شروع به خواندن ميكنه، آدم حس ميكنه خواننده ته چاه بوده!!!

5-كيفيت عكس هايي كه با اين گوشي گرفتم اصلا در حد انتظارم نبود، البته در مقايسه با دوربين Canon 720IS!!!

6- صداهايي كه با گوشي ضبط ميكنيد، در هندزفري پخش نميشه و فقط با اسپيكرش ميتوان گوش داد.

7. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

يكي از نقاط قوت گوشي هاي ال-جي آنتن دهي فوق العاده شون هست، اين سومين گوشي منه با مارك ال-جي

واقعا هم در مكانهاي شلوغ و هم در مناطقي كه هيچ كس آنتن نداره، گوشي هاي ال-جي آنتن داره!!!!

من اين گوشي را هم در دره هاي دربند تست كردم و از گوشي w700، k810، n79، n72 و 3230 و 1100 بهتر آنت ميداد حتي در مكاني از دربند تمامي گوشي ها از شبكه خارج شدند ولي گوشي من آنت داشت و مكالمه هم ميكردم....

9. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بايد به دوست عزيزي كه در تاپيك شماره 232 سوال كرده بود كه اين گوشي 160 هزار تومان مي ارزد يا نه بايد بگويم ميتواني اين گوشي راكه نه با بيل بلكه با فرقون توش امكانات در حد عالي ريختند را نخري و بجاش بري 350 هزار تومان بدي 5800 نوكيا كه نصف ويوتي امكانات ندارد تازه دوربينش هم 3 مگاپيكسل است البته سوتفاهم نشود منظورم فقط مقايسه دو برند است
    درضمن اگر ميخواهيد انساني زنده باشيد و نه دور از جانتان ببعي هيچ وقت هرچي كه همه مردم گفتند خوبه شما بدون تعقل و تحقيق نگوييد خوبه تا به اميد خدا كشورمان باز هم پيشرفت به سوي تمدن را ادامه دهد...

11. 4 کاربر از mehranahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه calliop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میشه یکی کمکم کنه؟
    من نمی تونم از گوشیم بک آپ بگیرم.35 فایل recive میکنه بعدش disconnect می شه و عملیات fail می شه.
    چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی
    از این جسارتم در حضور اساتید عذر میخوام ولی
    قرار بود اینجا به مکانی برای قرار دادن تم و نرم افزار و بازی برای ویوتی باشه تا ارزش واقعی ویوتی بیشتر مشخص بشه اما متاسفانه در صفحات آخر کمتر به این موضوع پرداخته شده است .دوستانی که تم نرم افزار بازی و ... جدید و مناسب دارن رو کنن تا این تایپیک جان تازه ای بگیره .
    ممنون از همگی
    --------------------------------------------
    ای کاش همه ملت های دنیا به یک چشم و ان هم چشم انسانیت دیده میشدند.مرگ بر نژادپرستی

14. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام به همگی
    از این جسارتم در حضور اساتید عذر میخوام ولی
    قرار بود اینجا به مکانی برای قرار دادن تم و نرم افزار و بازی برای ویوتی باشه تا ارزش واقعی ویوتی بیشتر مشخص بشه اما متاسفانه در صفحات آخر کمتر به این موضوع پرداخته شده است .دوستانی که تم نرم افزار بازی و ... جدید و مناسب دارن رو کنن تا این تایپیک جان تازه ای بگیره .
    ممنون از همگی
    انریکو جون راست می گه
    من این تاپیک رو ایجاد کردم برای تم و آهنگ زنگ و والپیپر و ترفند و ازین حرفا. خوبه که نقد و بررسی هم باشه، ولی خواهش می کنم حداقل یه دو تا چیز هم بگذارین...

16. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خدا خيرتون بده كسي ميتونه بگه كجا ميشه تمهاي cyl رو در گوشي درست نصب كنه وفريم وير گوشي رو آپگريد كنه
    درضمن در مورد گوگل مپ اگر كسي اطلاعاتي داره كه چطور جاي شخص رو نشون ميده لطفا راهنمايي كنه

18. این کاربر از mehranahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •