این فرشگاه ساز ها هم همگی با هسته کامرس میباشد که پوسته هایش را عوض کردند...!!!!!
من خودم فروشگاهی به آدرس : diskshop.ir راه اندازی کردم... با همین هسته! با هزینه اندک!
این فرشگاه ساز ها هم همگی با هسته کامرس میباشد که پوسته هایش را عوض کردند...!!!!!
من خودم فروشگاهی به آدرس : diskshop.ir راه اندازی کردم... با همین هسته! با هزینه اندک!
طبق مطالب صفحه3(سایتهای واسطه خرید, از طریق پرداخت در محل با همکاری اداره پست)
کدام یکی از این شرکت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر خدمات می دهند با کدوم یکی کار کنیم فرشگاه موفق تری داریم ؟؟؟؟؟؟
اگر یک سایت بسازیم و با فرستنده کارکنیم بهترنیست؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پارس پیک یکی از بهترین شرکت هاست / و تا بحال شاکی ای تو اینترنت ندیدم که از پارس پیک ناراضی باشه
در کل جوابشو پس داده
مرسی
پارس پیک چگونه برای هر یکی از محصولات یک لینک میدهد یعنی ما خودمان باید به طور دستی محصولات را معرفی کنیم؟؟
در مورد این شرکتها چگونه می توانیم یک نظر سنجی قرار بدهیم لطفا یکی از دوستان حرفه ای این کار را انجام بدهد
1بیشترین خرید های اینترنتی شمازیر نظر کدام شرکتها انجام شده(مخصوص خریدارها)
2از کدام شرکتها از نظر پشتیبانی رازی تر هستید(مخصوص فروشندگان)
اگر مورد دیگری هم هست دوستان اضافه کننده
مرسی
شما برو تو کنترل پنلت وارد محصولات شو گزینه اضافه کردن محصول رو بزن محصولت رو ثبت کن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، واسه هر محصول نام و وزن و قیمتش رو وارد می کنید و بعد از اینکه ثبت کردید لینکش تو قسمت محصولات می تونید دربیاری
2 سوال دارم
يكي اينكه آيا ميشه يه فروشگاه اينترنتي رو به صورت رايگان ايجاد كرد ؟؟
و دومم اينكه اگه حتما بايد هزينه كنيم واسه اينكار فروشگاه مطمئني رو به من معرفي كنيد
يكي ديگه هم اينكه من محصولاتم رو بخوام بفروشم چيكار كنم تا بهتر جواب بده
با تشكر
اولا سلام
ثانیا:
من میخوام یه فروشگاه اینترنتی با کمترین هزینه را بندازم.فقط چنتا مشکل دارم.
1.تازگی ها انگار به جرایم اینترنتی اضافه کرده اند.برای فروشگاه باید مجوز بگیریم.میخواستم ببینم عملیه این قانون؟؟یا این جا ایرانه؟؟(1تا 10میلیون هم جریمه داره هاااااا)یه موقع میان میگیرن
...
2-هاستو میخواستم از 1mizban.com بگیرم.کسی خریده؟؟آپتایمش انگار 98.17 هست.بخرم؟؟(لطفا نگید جاش اینجا نیست.مربوط به فروشگاهه دیگه)
3-برای اینکه سایتم قابلیت اتصال به بانک سامان رو داشته باشه باید چه مراحلی رو طی کنم؟باید قرارداد ببندم؟؟یا نیازی نیست؟؟
4-میخوام با فرستنده قرارداد ببندم.خوبه؟؟
ولی از همه مهمتر مساله ی مجوز هست.میخواستم ببینم باید مجوز بگیرم؟(میخام فیلم های به روز خارجی +کلی نرم افزار بفروشم.انگار مجوز نمیدن)
ممنون
Last edited by ata_e; 13-02-2010 at 18:11.
از اول سال جدید ظاهرا قانون قراره اجرا بشه
برای سامان باید یا شرکت باشید یا مغازه
مجوز هم باید بگیرید ... که مجوز هم نیاز داره سربازی رفته باشی ... یه جایی داشته باشی .. یعنی یا مغازه یا شرکت و یه سری چیزهای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)