بهتره جدا بشن یه سال cod بیاد یه سال waw.اصلا چیکار به اسمش داریم ما؟؟؟مهم اینه که بازی خوب باشه.
بهتره جدا بشن یه سال cod بیاد یه سال waw.اصلا چیکار به اسمش داریم ما؟؟؟مهم اینه که بازی خوب باشه.
مهم اینه که بازی جنگ مدرن باشه ... خیلی بیشتر حال میده تا جنگ جهانی دوم ...
کاملا تائید میشهمهم اینه که بازی جنگ مدرن باشه ... خیلی بیشتر حال میده تا جنگ جهانی دوم ...
دیگه روند بازی خیلی تکراری شده بود
درسته که هر نسخه یک سری نو آوری داشت ولی هیچ چیز خاصی نداشت
ولی modern warfare نسخه قبلش خیلی خوب بود و پتانسیل این که به یک بازی قوی تبدیل بشه رو داره
ولی به نظر من مثل سه بود حتی گرافیکش که البته بهتر شده بود...تنها ایرادش نارنجک های زیادی بود که همیشه زیر پات مینداختن نمیدونم این همه نارنجکو از کجاشون در میاوردن! در کل که کال های تریاچ هم همون حس کال رو دارن فقط ادویه یی که تریاچ استفاده میکنه فرق فوکوله...
احتمالا اسم کال رو از روی مادرن به این خاطر برداشتن که اینفینیتی قصد داشت رو یه آی پی جدید کار کنه و حتما اکتیویژن هم اینطوری رازیش کرده: دی
من که بازی رو با Veteran تموم کردم به جرات می تونم بگم 60 درصد مرگ هام بر می گشت به نارنجک :دي یهو 10 تا نارنجک می ریخت زیر پات :دي
هوش مصنوعی هم شوت بود ... ای کاش فیلم می گرفتم .. یارم داره از 20 سانتی دشمن رد میشه ولی هنوز داره به من شلیک می کنه ! :دي
قبل از بازی کلی تبلیغ کردن برای افکت آتیش ! ولی افتضاح بود ! در واقع به این نتیجه رسیدم تری آچ حتی اونقدر تبهر نداره که افکت آتیش درست حسابی بسازه ...
در کل بازیش یکی از بهترین FPS ها تو پارسال بود ولی خب از نظر ارزش یه اثر ، کم ارزش بود
قابلیت های جدید بازی بسیار جالب می باشد.
100 در 100. شک نکن اصلا" پسرم.آقا Modern Warfare 2 تو E3 حضور خواهد داشت؟
سلام
امروز جدید ترین تیزر از گیم پلی بازی نیز منتشر شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در 24 می نیز منتظر تیزر یا خبر جدید باشید!
واقعا محشره!!!!
فکر کنم با این نسخه دیگه اسم این شرکت و تو تاریخ بنویسند!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)