تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 24 از 178 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

وقتی همه چیزه این دو ماشین به جز ظاهرشون یکیه, پس سیستمه سوخت رسانی هاشون هم یکیه و به یک اندازه احتماله آتیش گرفتن دارن. در ضمن وزن ربطی به سرعت نداره و فقط در شتاب گیری دخالت داره. که وزنه سمند بیشتره یعنی شتابش کمتره. ظاهرا سمند آیرو دینامیکه بهتری داره ولی در واقع به خاطر پهن تر بودن دماغه سمند نسبت به 405, مقاومت هوا رو این ماشین بیشتره و حداکثر سرعت هم پایین تره.
    خرج نگهداری 405 هم از سمند کمتره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی همه چیزه این دو ماشین به جز ظاهرشون یکیه, پس سیستمه سوخت رسانی هاشون هم یکیه و به یک اندازه احتماله آتیش گرفتن دارن. در ضمن وزن ربطی به سرعت نداره و فقط در شتاب گیری دخالت داره. که وزنه سمند بیشتره یعنی شتابش کمتره. ظاهرا سمند آیرو دینامیکه بهتری داره ولی در واقع به خاطر پهن تر بودن دماغه سمند نسبت به 405, مقاومت هوا رو این ماشین بیشتره و حداکثر سرعت هم پایین تره.
    خرج نگهداری 405 هم از سمند کمتره.
    وقتی میگم در سرعت بهتره حتما یچیز میدونم میگم . دیگه 405 از 130-140 کیلومتر کاملا میتونی لرزشهای ریز رو دراتاق حس بکنی و همینطورم بیشتر میشه با افزایش سرعت ولی تو سمند حقیقتا 120-130 تا با 170-180 خیلی فرقی نداره فقط صدایه موتور بیشتر میشه . سمندم از نظر امکانات کمی بهتره (شیشه های عقب برقی , زیر دستی جلو , ترمز ABS به عنوان آپشن , طراحی داخل دلچسب تر از 405 با رنگ کرم , زیر دستی صندلی عقب و کامیپوتر مثلا سفری و...) گرچه شاید چیزهای بزرگی بجز اون ABS نباشه ولی خوب جزو امکانات به حساب میاد دیگه در مورد آتش سوزی هم فعلا که کسی در مورد آتش سوزی سمند چیزی نگفته یا حداقل من چیزی نشنیدم ولی در مورد آتش سوزی 405 خیلی اتفاق افتاده پس حتما فرقی وجود داره . در مورد ایرودینامیک بودن بدون شک سمند بهتر از 405 هست نمیتونی یه ماشین طراحی سال 1987-1988 رو با ماشین 10 سال بعد مقایسه کنی درسته ایرانیه ولی حداقلش اینه که با ابزاری حداقل 10 سال بروز تر طراحی شده پس در ایرودینامیک تر بودن سمند شک نکن البته در مورد این مسئله باید یه کارشناس خبره نظر نهایی بده . در مورد خرج نگهداری هم شکی ندارم که فرق انچنانی ندارن چون خیلی از قطعاتشون که مشابه اونایی هم که نیست احتمالا همه در داخل تولید میشه . ما خودمون حدود 2 سال سمند داشتیم البته برای قبله ولی دروغه اگر بگم ناراضی بودیم تازه هر سالم کیفیت ساختش بهتر میشه اون زمانی که تازه ما داشتیم مشکلات زیادی داشت الان که خیلی بهتر شده . به نظر من مشکل بزرگش ترمزهاش بود که البته با 405 یکیه ولی به خاطر وزن بیشتر عملکرد بدی داشته که البته در سری های جدید میگن خیلی بهتر شده و بوستر ها رو تقویت کردن ABS هم که اضافه شده بعد دید تقریبا بدش بود و نکته دیگه هم به نظر من صندلیهاش تو مسافرت طولانی جالب نبود که البته این نظر منه , فرمونش البته در کل خوبه ولی یکمی به نظر نرم نیست مثلا فرمون 206 کاملا نرم تر از سمنده البته این تو 405 هم دقیقا همینه از اینم که هردقیقه ضبط قطع بشه یا رادیو انتن عقبش بالا پایین میرفت خیلی بدم میومد و مسخره بود به نظرم اون کامپیوترشم به نظرم بدترین چیزیه که در یک ماشین میشه پیدا کرد و خیلی مسخرست البته اینم نظر منه ممکنه نظر بعضیا فرق کنه .
    Last edited by milky way; 30-08-2008 at 00:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

وقتی میگم در سرعت بهتریز ه حتما یچمیدونم میگم . دیگه 405 از 130-140 کیلومتر کاملا میتونی لرزشهای ریز رو دراتاق حس بکنی و همینطورم بیشتر میشه با افزایش سرعت ولی تو سمند حقیقتا 120-130 تا با 170-180 خیلی فرقی نداره فقط صدایه موتور بیشتر میشه . سمندم از نظر امکانات کمی بهتره (شیشه های عقب برقی , زیر دستی جلو , ترمز ABS به عنوان آپشن , طراحی داخل دلچسب تر از 405 با رنگ کرم , زیر دستی صندلی عقب و کامیپوتر مثلا سفری و...) گرچه شاید چیزهای بزرگی بجز اون ABS نباشه ولی خوب جزو امکانات به حساب میاد دیگه در مورد آتش سوزی هم فعلا که کسی در مورد آتش سوزی سمند چیزی نگفته یا حداقل من چیزی نشنیدم ولی در مورد آتش سوزی 405 خیلی اتفاق افتاده پس حتما فرقی وجود داره . در مورد ایرودینامیک بودن بدون شک سمند بهتر از 405 هست نمیتونی یه ماشین طراحی سال 1987-1988 رو با ماشین 10 سال بعد مقایسه کنی درسته ایرانیه ولی حداقلش اینه که با ابزاری حداقل 10 سال بروز تر طراحی شده پس در ایرودینامیک تر بودن سمند شک نکن البته در مورد این مسئله باید یه کارشناس خبره نظر نهایی بده . در مورد خرج نگهداری هم شکی ندارم که فرق انچنانی ندارن چون خیلی از قطعاتشون که مشابه اونایی هم که نیست احتمالا همه در داخل تولید میشه . ما خودمون حدود 2 سال سمند داشتیم البته برای قبله ولی دروغه اگر بگم ناراضی بودیم تازه هر سالم کیفیت ساختش بهتر میشه اون زمانی که تازه ما داشتیم مشکلات زیادی داشت الان که خیلی بهتر شده . به نظر من مشکل بزرگش ترمزهاش بود که البته با 405 یکیه ولی به خاطر وزن بیشتر عملکرد بدی داشته که البته در سری های جدید میگن خیلی بهتر شده و بوستر ها رو تقویت کردن ABS هم که اضافه شده بعد دید تقریبا بدش بود و نکته دیگه هم به نظر من صندلیهاش تو مسافرت طولانی جالب نبود که البته این نظر منه , فرمونش البته در کل خوبه ولی یکمی به نظر نرم نیست مثلا فرمون 206 کاملا نرم تر از سمنده البته این تو 405 هم دقیقا همینه از اینم که هردقیقه ضبط قطع بشه یا رادیو انتن عقبش بالا پایین میرفت خیلی بدم میومد و مسخره بود به نظرم اون کامپیوترشم به نظرم بدترین چیزیه که در یک ماشین میشه پیدا کرد و خیلی مسخرست البته اینم نظر منه ممکنه نظر بعضیا فرق کنه .
    اگر روزی روزگاری دیدی یه 405 تو سرعته بالا بدنش می لرزه, به جایه اینکه جویا بشی که تایر ها بالانس هستن یا نه و یا اینکه شاسی ضربه دار هست یا نه, مستقیما این اتحام رو وارد کن که همه این ماشین ها اینطورین.
    اگر منظور از ABS همون شیره فشار شکنه, باید عرض کنم که این سیستمه بدوی روی 405 هم نسب می شه و کیته ترمزه جدیدی رو سمند سوار نمی شه. وزن بیشتر علاوه بر ترمز ضعیف تر و پویایی پایین تر مصرفه سوخت رو بالا می بره. (با 200 کیلو اضافه وزن انگار که 405 همیشه 3 نفر مسافر داشته باشه).
    یه روز از یه سمند سوار پرسیدم چرا سمند دوست داری, گفت: چون شبیه وایپره!!!

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

موتور و گیربکس یکیه
    من ترتیب زیر رو میگم
    1- سمند ال ایکس
    2- پژو 405
    3- سمند معمولی

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سمند ال ايکس سال چنده؟
    سمند ال ايکس سال سفارشي که 16 تومنه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اگر روزی روزگاری دیدی یه 405 تو سرعته بالا بدنش می لرزه, به جایه اینکه جویا بشی که تایر ها بالانس هستن یا نه و یا اینکه شاسی ضربه دار هست یا نه, مستقیما این اتحام رو وارد کن که همه این ماشین ها اینطورین.
    اگر منظور از ABS همون شیره فشار شکنه, باید عرض کنم که این سیستمه بدوی روی 405 هم نسب می شه و کیته ترمزه جدیدی رو سمند سوار نمی شه. وزن بیشتر علاوه بر ترمز ضعیف تر و پویایی پایین تر مصرفه سوخت رو بالا می بره. (با 200 کیلو اضافه وزن انگار که 405 همیشه 3 نفر مسافر داشته باشه).
    یه روز از یه سمند سوار پرسیدم چرا سمند دوست داری, گفت: چون شبیه وایپره!!!
    تا اونجایی که من می دونم ، به صورت شرکتی ، سیستم ترمز ABS الکترونیکی رو سمند سوار می کردن .

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

405 خيلي بهتره . چون امتحانش رو خوب پس داده. البته به غير از اتش گرفتنش كه اونم ديگه بر طرف شده.
    سمند يكم پيرمرديه.

داره خودمونی میشه eblis2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

1 بابام یک سمند داره الان 500 هزار کیلومتر راه رفته مدلشم اخر 82 هست ولی هنوز مشکلی هم نداره اگه یک 405 تو این مدت اینقدر کار کرد و مشکلی نداشت خوبه . 2 چون سمند فوروشش بیشتر بشه قطعات بهتری روش میبندند 3 تو جاده که از پژو خیلی بهتره .

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام رفقا
    بين اين دوتا گير کردم واقعا موندم کدومش بهتره از لحاظ زيبايي -کم خرجي (که خيلي برام مهمه)-استهلاک - و...
    در ضمن به شتاب و سرعت هم زياد علاقه اي ندارم فقط از دوستاني که اين دوتا ماشين رو دارن يا اطلاعاتي درباره اين ماشين ها دارن بيشتر از هزينه نگهداري اون ها بگن
    راستي
    405 ديگه آتيش نميگيره؟

ممنون
    سلام.
    دوست عزیز چرا به تندر 90 فکر نکردید؟؟ تقریبا از هر لحاظ از این دوتا که هیچ، از همه خودروهای زیر20 تومن بهتره.
    تازه تیپ e2 هم توی همین رنج هست.

ولی از بین این دوتا
    سمند: امکانات بیشتر، به نظر من نرمی بیشتر، تاپ اسپید بیشتر، فرمانپذیری بهتر و ...
    405: تعصب من، شتاب بیشتر، به نظر من استهلاک کمتر، قابلیت های حرکتی بیشتر و ...

405 به دلایل زیر
    هندلینگ بهتر .
    میدان دید وسیع تر از عقب جلو و اطراف.
    شتاب اولیه بهتر
    استحلاک کمتر
    به جز هندلینگ بقیش قبول.
    به نظر من اگه هندلینگ سمند از 405 بهتر نباشه، بدتر هم نیست.

ممنون از دوستان
    سمند هاي 85 به بعد رو خيلي تعريف ميکنن چون ميگن مشکل به سر و صدا افتادن اتاق روحل کردن
    ولي هنوز نميدونم مشکل آتش سوزي 405 حل شده يا هنوز مدل هاي جديد هم آتيش ميگرن؟
    فکر کنم:
    مشکل صدای اتاق سمند 83 حل شد.
    مشکل آتش سوزی 405 ، 85 حل شد

به نظر من 405 خیلی بهتره.
    اگه Lx سمند رو بتونی بگیری خیلی خوبه.
    LX مطمئنا از هز دوتا بهتره ولی فکر کنم 2-3 تومن گرونتر باشه.

موتور و گیربکس یکیه
    من ترتیب زیر رو میگم
    1- سمند ال ایکس
    2- پژو 405
    3- سمند معمولی
    از بین این 3تا من هم پیشنهاد شما رو دارم

=======================
    ولی باز هم میگم توی این قیمت: تندر 90 تیپ E2

10. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حدود یک سال پیش از یک منبع نسبتا موثق شنیدم که قطعات بکار رفته در سمند کیفیت بالاتری داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •