فیلمی از کمری گرند دارید بذارید ممنون![]()
فیلمی از کمری گرند دارید بذارید ممنون![]()
سلام بر دوستان گل!
سرتون رو درد نیارم اما قصه ی خوبیه پیشنهاد میکنم بخونید
جمعه گردهمایی خودروهای کلاسیک بود تو تبریز! اتفاقا بچه های تی تی هم اونجا جمع شده بودن!
در حین صحبت کردن بودیم که یک بی ام و 320 دهه 70 تقویت شده از بغلمون رد شد و پیشنهاد کورس داد و گفت تو شتاب از هر ماشینی جلو میزنه!
خلاصه ما هم از یکی از دوستان که ماکسیما داشت ازش خواهش کردیم که بیاد و باهاش کورس بزاره!
اینم کلیپَ
اینم کلیپ ریو و ماکسیما که بیشتر جنبه تفریحی داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافا ریو تو دنده 1 پای به پای ماکسیما میرفت! در ضمن ماکسیما دنده ای بود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshad bugatti; 18-05-2011 at 18:42.
سلام دوستان
نمیدونم شاید جاش اینجا نباشه ولی ...
من دنبال یه کلیپی هستم که توش هو مورسیه لگو باشه و هم r8 .همچین چیزی تا حالا دیدین؟
منتظرتونم
مرسی
ممنون از اطلاعات خوبی که دادی![]()
کمری گرند می خوای چیکار اینو ببینفیلمی از کمری گرند دارید بذارید ممنون
تو پیست مشهده!تویوتا سلیکا بود من اینجور که شنیدم موتور شورلت کامارو بوده و کمی تغییر توش ایجاد کرده.460 اسب بخار هم نیرو تولید می کنه!!!شتاب 0-100 هم به گفته ی خود صاحب ماشین که تست کرده قبلآ 3 ثانیه بود و جالبه 3 تا دنده هم بیشتر نداره!نیتروژن هم داشت!: دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
طرف نیسان gt-r داشت اینو دیده بود مارس مونده بود!: دی
احتمالآ هفته آینده اگر باز هم مشاهده شد تصاویر ازش قرار میدم(شاید مسابقه درگ بین این و gt-r!!!!)
Last edited by B.3.S.T; 16-07-2011 at 15:54.
سلام
میخواستم بدونم ماشین (پراید) چقدر راه میره که متوجه شدم
جاده یه خوره رو به پایین شیب داره و توی حداکثر سرعت کمک میکنه
آخرش هم که نزدیک بود جان به جان آفرین تسلیم کنم
بیشتر هم میشد رفت ولی یه پیکان نزدیک بود به کشتنمون بده و بستن جاده همان و کشیدن به شانه خاکی با ؟ (خودتون میبینین) سرعت همان
حجم : تقریبا 8 مگ
کیفیت : 480×640
فرمت : 3GP
فایل رو هم پیوست کردم ( چه امکانات خوبی داریم خبر نداشتم)
ادیت :
نشد که فایل رو پیوست کنم!!
لینک مدیا فایر :
خیلی ممنون
دستی کشیدم
خوب نمیچرخید ولی شد دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4MaRyAm,Actros,alex_pk,Amir..H,arash volvo,Atefeh.N,attractive_girl,B.J.U,caca_caca888,CATERPILLAR,Davood_titan,ehsan_wwe,Elahe Goddess,ELHAM3000,Erfan.,Hadi King,hadi665,Hasan.M,HOJ-JAT,isbn,Iᄃ乇 乃Ծリ,joe_satriani,Lady parisa,Mahdi/s,Malware,Mehran,mjorh,mohamad skystar,Mohammad King,pooria-ir,pouria_br,Puneh.A,R O O T,SA3EDLORD,sara_girl,SaЁeD,sinasignal,The Rover,tohidkh,total_overdose,virus2009,zr1,ЯΣZΛ
نمی دونی به خاطر تو با چه بدبختی دیدمشبه سختی دستی کشیدن بود
جالب بود مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)