آره ، عزیز شما میتونی ، یه هاست بخری و بعد رپیدلیچ رو روش نصب کنی، اونوقت از هر جا که خواستی بهش انتقال میدی!! در ضمن رپیدلیچ فقط رو هاست های پولی جواب میده!!خواستی بگو تا یه جای ارزون بهت معرفی کنم!!
آره ، عزیز شما میتونی ، یه هاست بخری و بعد رپیدلیچ رو روش نصب کنی، اونوقت از هر جا که خواستی بهش انتقال میدی!! در ضمن رپیدلیچ فقط رو هاست های پولی جواب میده!!خواستی بگو تا یه جای ارزون بهت معرفی کنم!!
باتشکر لطفا بیشتر توضیح بدین منم اطلاعاتی در اینمورد ندارم
1-ببنید رپید لیچ میاد فایلی رو که شما لینکش رو بهش میدید با سرعت سرور (یعنی خیلی)، توی هاست دانلودش می کنه!! رپیدلیچ ورژن آخرش حدودآ 44 تا 50 تا سایت غیر مستقیم و همه لینک های مستقیم رو ساپورت می کنه، و Adrive رو هم ساپورت می کنه!! اگر شما همچین کاری بخواید بکنی و فقط هم برای استفاده ی خودتون باشه حدودآ به 500 مگی نیاز دارید، تازه هرفایلی رو بعد از این که انتقال دادی باید دان کنی و بعد از روی هاستت پاکش کنی!!
طریقه ی نصب هم خیلی آسونه ، شما برو یه هاست بخر، (پهنای باند خیلی مهم نیست چون فقط خودتون ازش استفاده می کنین) من بهتون آخرین اسکریپتش رو می دم (یه مشت فایل، خیلی نمی خواد توجه کنی چیه)!
فقط کافیه فایل ها رو تو سرورت آپلود کنی!!همین!! بعدش دیگه شما یه چیزی مثه humyo یا Adrive درست کردید ولی بهتر!!!
دوستان من میخوام یه اکانت رایگان از adrive بگیرم . ولی نمی دونم چرا موقع ساختن . هی ارور برای پسورد می ده !!!!!!!!!!!
اگر کسی میدونه مشکل از کجاست کمک کنه .یا راهنمای ساخت اکانت رو بگه .
اگر هم کسی می تونه برایم اکانت بسازه . ممنون میشم این کار رو برام بکنه .
با تشکر
راهنمایی که نمی خواد!!!مثه همه ی سایتها!! شما آدرس ایملتون رو بدید ، براتون ثبت نام می کنم!!
موفق باشید!!![]()
سلام
معرفي ميكنيد به من
ممنون
سلام
امروزه این adrive بعد از یه روز نمیزاه ادامه فایل رو دانلود کنیم !!
یعنی چه؟ چیش شده؟
اعصاب نزاشته![]()
میذاره مشکلش چیزه دیگست.
1- با idm دانلود کنید.
2-وقتی دکمه ی pause رو زدید و بعد خواستید دوباره start رو بزنید، 2 تا گزینه میاد ، که یه مشت چرت مینویسه، آخرش هم میگه میخوای از اول شروع کنم، شما بزنین نه!!!!!! و مشکل حل میشه!!
چرا از adrive دانلود می کنید؟؟ humyo گذاشن برای همین موقع ها!!
دوستان من هر فایلی كه تو adrive قرار میدم جمشا كم نشون میده مشكل از كجاست دانلودم كه میكنم اصلا بدرد نمیخوره
اینم عكسش
من تو humyo عضو شدم این كه مثه medifire عمل میكنهhumyo گذاشن برای همین موقع ها!!
موفق باشید
1-آره با بعضی از هاست ها این مشکل رو داره، مخصوصآ این لیچ ها.
2-منظورت از اینکه مثله مدیا فایر عمل می کنه چیه ؟ Humyo یه هاست شخصی برات درست می کنه واگر کسی بخواد ازش دانلود کنه، باید عضوش باشه.
در مورد تیکه ی دوم حرفت رو متوجه نشدم ، اگه میشه یه بار دیگه بنویس...
موفق باشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)