مبارکتون باشه اگر وایرلس آداپتور از همون مارک tplink بگیرید بهترین نتیجه را می گیرید معمولاً اگر از یک جنس باشند سازگاری بهتری باهم دارند.
مبارکتون باشه اگر وایرلس آداپتور از همون مارک tplink بگیرید بهترین نتیجه را می گیرید معمولاً اگر از یک جنس باشند سازگاری بهتری باهم دارند.
تکراری حذف شود
Last edited by wichidika; 20-04-2010 at 18:05. دليل: اشتب
بعد از مدلهای نه چندان موفق wag54g2 و wag160n
البته هم اکنون تولید مدل linksys wag54g2 متوقف شده است.
شرکت سیسکو
در روز 21 اکتبر 2009 29مهرماه 1388 در نمایشگاه جیتکس شرکت سیسکو دو مدل مودم وایرلس به نمایش گذاشت
مدل WAG120N و WAG320N
ودر 27 اکتبر 2009 5 آبان ماه 1388 به طور رسمی معرفی کرد.
wag 320n با قیمت حدود 160 دلار
wag 120n با قیمت حدود 90 دلار
-------------
مدل wag 120n هم اکنون در کشور مون وارد شده است.
اما ویژگی مودم wag320n
مودم wag320n امکانات و ویژگی های جدیدی دارد.
1- چهار پورت lan 1000mbs
2- پورت usb برای اتصال external memmory
برای به اشتراک گذاشتن فایل در homenetwork
3- مهمترین ویژگی جدید اون ویژگی dual band بودن اون هست که هم می تواند در
باند فرکانس 2.4ghz یا در باند فرکانسی 5ghz کار بکند.
----------
![]()
مدل 2520 دی لینک منظورم هستش
با سلام به دوستان
ممکن است نحوه فعال کردن Security code مودم D-Link 2640Uدر حالت وايرلس را از طريق Web browser را اعلام نماييد؟ بايستي به کدتم گزينه تنظيمات WireLess رفت؟ چگونه ميتوان از فعال بودن ان اطمينان حاصل نمود؟
با تشکر
سلام
من چند روز پیش رفتم مودم tp-link8811 رو بخرم که فروشنده مودم datasheen D902AC رو پیشنهاد کرد . حالا میخوام بدونم که کدوم واقعا بهتره.
ضمن اینکه من در مورد مدوم datasheen D902AC تو اینترنت زیاد سرچ کردم ولی به جز سایت خودش { www. D a t a s h e e n .com/D902AC.htm بدون فاصله} چیزی پیدا نکردم به نظر جدید میاد. تو سایتش هم توضیحاتش هست و هم نحوه نصب ولی چون من انگلیسی یاد ندارم نفهمیدم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان بتونه یسری اطلاعات بده. اگه بتونه نحوه نصبش را هم بگه عالیه.
پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم.
با سلام مجدد یکی از عزیزان اگه امکان دارو منو راهنمایی کنه
ست شماره 228 صفحه 24
درود
من یک مودم ای دی اس ال می خوام که پورت لن هم بره توش و هم adsl رو به صورت وایرلس در خونه پخش کنه
در حال حاضر خودم dlink 322t دارم
من از مودم d-link 2520u به همراه سرویس اینترنت مخابرات استفاده می کنم و بدون مشکل connect هستم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود می کنم سوالی که داشتم این بود که چرا چراغ اینترنت مودم من روشن نمیشه ولی بقیه چراغها درست کار میکنن چند روش هم امتحان کردم ولی جواب نداد از اساتید این بخش تقاضا می کنم کمک کنند.
only p30world
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود
و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد
سلام دوستان
من می خوام یه مودم ADSL بگیرم که ADSL رو به صورت وایرلس تو خونه پخش کنه که بتونم با گوشیم از اینترنت استفاده کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)