تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 90 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ، من سرویس سپنتا گرفتم ، اما تو قرار نوشته که 13 اسفند وصل میشه ، یعنی اکانت من تا 13 فروردین هست ، من زنگ زدم شرکت گفتن که این عیدی مال پارسال بوده ، امسال معلوم نیست عیدی داشته باشیم یا نه ، می خواستم بدونم که این عیدی اگر بر قرار باشه ، که از اول تا 15 فروردین هست به ما که نامحدود ماهیانه هستیم تعلق نمی گیره؟ یعنی آیا به ما 15 روز بیشتر سرویس می دن؟ (منطقیش اینه البته)

دوم اینکه الان وقتی من مودمم رو روشن می کنم led مربوط به قسمت adsl مودمم بعد از یه مدت کوتاهی که چشمک می زنه روشن میشه( سبز رنگه) ، تا اونجایی که می دونم این یعنی ارتباط برقراره ، اما کانکت نمیشه و این پیغام رو می ده

eror769:the especified destination is not rechable

تنظیمات tcp /ip رو هم انجام دادم

سوم اینکه این user name و password رو به ما می دن ، یا اینکه طبق کاتالوگ مودم همون admin رو وارد کنم

(اطلاعات : مودم tp-link 8810
    2 روز به برقراری قانونی با isp سپنتا باقیمانده )
    من به یک سری از سوالاتت جواب میدم
    والا عیدی رو که باید بدن ( ندن از میریم تو کار اعتراض ) ولی خیلی بعید میدونم ندن
    اگه عیدی بدن و شما هم به سایت بدهکار نباشی به شما هم تعلق میگیره اصلا جای نگرانی نیست
    ببین ما دو نوع یوزر و پسورد داریم یکی برا مودم یکی برا کانکت شدن
    اونی که برا مودم هسم همون ادمین هست ولی برا کانکت شدن باید زنگ یزنی تا اونها برات بخونن
    فقط پسوردت رو میدونم عکس شماره تلفنت هست

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام ، من سرویس سپنتا گرفتم ، اما تو قرار نوشته که 13 اسفند وصل میشه ، یعنی اکانت من تا 13 فروردین هست ، من زنگ زدم شرکت گفتن که این عیدی مال پارسال بوده ، امسال معلوم نیست عیدی داشته باشیم یا نه ، می خواستم بدونم که این عیدی اگر بر قرار باشه ، که از اول تا 15 فروردین هست به ما که نامحدود ماهیانه هستیم تعلق نمی گیره؟ یعنی آیا به ما 15 روز بیشتر سرویس می دن؟ (منطقیش اینه البته)
    عزیز بله اگر عیدی بدهند به شما هم تعلق میگیره
    دوم اینکه الان وقتی من مودمم رو روشن می کنم led مربوط به قسمت adsl مودمم بعد از یه مدت کوتاهی که چشمک می زنه روشن میشه( سبز رنگه) ، تا اونجایی که می دونم این یعنی ارتباط برقراره ، اما کانکت نمیشه و این پیغام رو می ده

eror769:the especified destination is not rechable

تنظیمات tcp /ip رو هم انجام دادم

سوم اینکه این user name و password رو به ما می دن ، یا اینکه طبق کاتالوگ مودم همون admin رو وارد کنم
    عزیز اگر چراغ لینک ثابت میشه که خط شما رانژه هست و میتونید وصل بشید
    البته باید تماس بگیرید و یوزر پسورد رو بگیرید از شرکت
    والا عیدی رو که باید بدن ( ندن از میریم تو کار اعتراض ) ولی خیلی بعید میدونم ندن
    عزیز اگر عیدی به کاربران بدهند که خیلی لطف میکنند
    اگر هم ندهند هیچ جای اعتراضی نیست چون هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه و اصلا" هیچ جای قرارداد همچین چیزی نیومده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض وصل شدیم

بالاخره منم کانکت شدم ، البته برای دوستانی که می خوان سرویس سپنتا بگیرن چند نکته می گم

1) من رو 3 روز زودتر از زمانی که گفته بودن کانکت کردن ، قبلا جایی شنیده بودم که رانژه کردنشون خیلی طول میکشه ، باید بگم عملا طول که نکشید هیچی زودترم کانکت شدم

2) چون در قسمت ppoe مشکل داشتم و به طرز عجیبی Explorer جواب نمی داد . به پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتم خب الان حتما میگن 5000 تومان از جیب مبارک بدین شما که نمی تونین بیان براتون وصل کنن ، اما پیشتیبانی حدود 20 دقیقه از پشت تلفن من رو راهنمایی کرد تا مشکل حل شد ، خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه

3) اصلا تا الان که قعطی نداشته

اما دو تا سوال از بزرگواران

سرعت دانلود من الان روی 6 یا نهایتا 7 هست ، خواستم با speedtest چک کنم ، راستش چیزی ازش بارم نیست .

1) باید چطور بفهمم که سرعت واقعیم چقدره؟

2) اگر سرعت واقعا اینقدره (که افتضاحه) باید چی کار کرد چون من 14 تا 16 رو شنیده بودم در ضمن من سرویس 128 گرفتم

(از پاسخ های قبلی دوستان عزیزم ممنون)

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 َ.

این سئوال رو من از پشتیبانی پرسیدم گفت برو به این آدرس:

sepanta.net/test.exe

ببین این فایلو با چه سرعتی دانلود می کنی اگه بالای 12 باشه که عادیه اگه نه تماس بگیر.

5. این کاربر از shef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بالاخره منم کانکت شدم ، البته برای دوستانی که می خوان سرویس سپنتا بگیرن چند نکته می گم

1) من رو 3 روز زودتر از زمانی که گفته بودن کانکت کردن ، قبلا جایی شنیده بودم که رانژه کردنشون خیلی طول میکشه ، باید بگم عملا طول که نکشید هیچی زودترم کانکت شدم

2) چون در قسمت ppoe مشکل داشتم و به طرز عجیبی explorer جواب نمی داد . به پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتم خب الان حتما میگن 5000 تومان از جیب مبارک بدین شما که نمی تونین بیان براتون وصل کنن ، اما پیشتیبانی حدود 20 دقیقه از پشت تلفن من رو راهنمایی کرد تا مشکل حل شد ، خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه

3) اصلا تا الان که قعطی نداشته

اما دو تا سوال از بزرگواران

سرعت دانلود من الان روی 6 یا نهایتا 7 هست ، خواستم با speedtest چک کنم ، راستش چیزی ازش بارم نیست .

2) اگر سرعت واقعا اینقدره (که افتضاحه) باید چی کار کرد چون من 14 تا 16 رو شنیده بودم در ضمن من سرویس 128 گرفتم

(از پاسخ های قبلی دوستان عزیزم ممنون)
    اولا بهتون تبریک میگم که به جمع کاربران اینترنت پرسرعت پیوستین

1. نه تنها سپنتا بلکه بقیه شرکتها هم همین هست...چون بخش مهمی از نصب سرویس شما به مخابرات بستگی داره..حالا بسته به مخابرات ممکنه زودتر و یا دیرتر وصل بشه(این قسمتش هیچ ربطی به شرکت نداره..کاربرانی از شرکتهای مختلف دیده شده که 1 ماه خطشون در انتظار بوده)

2. من در نکته دومتون با این قسمتش شدیدا مشکل دارم (مطمئن باش شما بعدا متوجه خواهید شد الان اولشه)
    خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه
    3. خیلی عالیه

اما سوالای شما(هردو سوال را باهم جواب میدم)
    موقع دانلود به شرطی که لینک مستقیم استفاده کنید و اینکه از دانلود منیجر...
    سرعت شما باید همون بین 14 تا 16 باشه اگه همین بود که هیچی وگرنه فکر میکنم باید درخواست قطع کردن سرویستون را بدین

7. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

2
    . من در نکته دومتون با این قسمتش شدیدا مشکل دارم (مطمئن باش شما بعدا متوجه خواهید شد الان اولشه)
    مهدی جان از نظر ادب و برخورد مشکلی ندارند (اگر دوست داشتی من یکی از مکالمه هایی رو که داشتم برات آپلود کنم ببین با چه لحنی باهاشون صحبت کردم و اونها چطوری جواب دادند ) اما موضوع اصلی این هست که پشتیبانی سپنتا از نظر فنی ضعیف هست
    البته چند وقت پیش که تماس گرفته بودم صداهای جدید به گوشم میخورد که انگار یه چیزهایی هم بارشون بود

9. 2 کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من اشتباه کردم باید اون قسمت دوم جملشونرا قرمز میکردم
    (پشتیبانیشون عالیه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید خوب دانلود منیجر dap که نمی تونه Tester خوبی باشه (از نظر من ) ] ، چون سرعت رو بهینه می کنه ، اما حالا با orbit که چک می کنم ، الان ساعت 7 شب هست ، با orbit بین 8 تا 12 شدیدا در نوسانه و یه حالت نرمال نداره . اون فایلی که دوستمون به پشتیبانی زنگ زده بود چک کردم با dap انگار اعصاب نداره میشه 8kb/s یهو میشه 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما avarage همون 12 تاست ،

1) آیا این نوساتان در سرویس شما که سپنتایی وجود داره و اینکه اصلا در همه isp ها یک چیز طبیعیه؟
    2) آیا با تغییر DNS تغییری در سرعت داده میشه ؟
    3) من با speedtester چک کردم عدد 98 رو بهم داد این عدد یعنی چی اصلا؟
    Last edited by pourya62; 02-03-2009 at 19:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من اشتباه کردم باید اون قسمت دوم جملشونرا قرمز میکردم
    (پشتیبانیشون عالیه)
    اولا چخه پاشو برو تو تاپیک خودت
    دوما باربد جان اینها بیجا میکنن عیدی ندن این همه پول زور از مردم میگیرن میخوان عیدی ندن
    سوما باربرد جان یکی از اون مکالمات خودت رو بزار ببینیم چه جوری صحبت کردی

13. این کاربر از شهرام_ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببینید خوب دانلود منیجر dap که نمی تونه Tester خوبی باشه (از نظر من ) ] ، چون سرعت رو بهینه می کنه ، اما حالا با orbit که چک می کنم ، الان ساعت 7 شب هست ، با orbit بین 8 تا 12 شدیدا در نوسانه و یه حالت نرمال نداره . اون فایلی که دوستمون به پشتیبانی زنگ زده بود چک کردم با dap انگار اعصاب نداره میشه 8kb/s یهو میشه 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما avarage همون 12 تاست ،

1) آیا این نوساتان در سرویس شما که سپنتایی وجود داره و اینکه اصلا در همه isp ها یک چیز طبیعیه؟
    2) آیا با تغییر DNS تغییری در سرعت داده میشه ؟
    3) من با speedtester چک کردم عدد 98 رو بهم داد این عدد یعنی چی اصلا؟
    1. نوسان نباید داشته باشی
    2. فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشه
    3. اون 98 کیلوبیت هستش ینی به جای اینکه 128 باشه الان 98ه(ولی در نظر داشته باش که این سایت اصلا معتبر نیست...بهترین راه حل اینه که شما دانلود فایل رو تست کنید)
    با توجه به اینکه سرعتتون پایینه زنگ بزنید پشتبانی وقتی هم نتونستن حلش کنن بهترین راه حل اینه که درخواست خروج را بدین(چون اگه مشکل داشته باشین 2 راه بیشتر ندارین:
    1. مشکل را تحمل کنید
    2. درخواست خروج بدین)

(فکر اینکه پشتیبانی بیاد براتون مشکل رو حل کنه و پیگیری که و .... از سرتون بندازین بیرون)

==============
    تذکر: برای دانلود از idm استفاده کنید(internet download manager) برای تست سرعت هم برین به سایت مایکروسافت و یکی از فایلهایی که داره رو دانلود کنید....
    حال سرعت دانلودتون را بسنج ببین چقدره؟

15. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •