تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 43 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 428

نام تاپيک: سيستم عامل كاملا ايراني . نه اينكه لينوكسو يا ويندوز رو فارسي كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه netspc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب معلومه درست كردن يه سيستم عامل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

اقا يكي ما رو روشن ميكنه بي زحمت
    جريان اين تاژيك چيه
    ممنون ميشم
    موفق باشيد...
    اگر يك زحمت بكشي تايپ رو از اول بخوني كل ماجرا دستگيرت ميشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

داشتيم در مورد امضا صحبت مي كرديم نظرتون رو گفتين نت و مستر عزيز ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

13 زياد جالب نيست

سلام
    ويندوز يا لينوكس دارن مثل بنز كار ميكنن . ما اگه بخوايم يه چيزي شبيه ويندوز 95 بسازيم حدود 10 سال وقت لازمه.
    بنابراين نبايد وقت رو تو اين زمينه تلف كرد . بايد از امكانات موجود براي توليد محصولات جديد استفاده كرد نه اينكه
    راه رفته رو دوباره طي كرد.

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_bjt
    سلام
    ويندوز يا لينوكس دارن مثل بنز كار ميكنن . ما اگه بخوايم يه چيزي شبيه ويندوز 95 بسازيم حدود 10 سال وقت لازمه.
    بنابراين نبايد وقت رو تو اين زمينه تلف كرد . بايد از امكانات موجود براي توليد محصولات جديد استفاده كرد نه اينكه
    راه رفته رو دوباره طي كرد.
    مهدی جان ما راه رفته رو نمی ریم . ما راهی رو داریم می ریم که تا حالا کسی تو ش قدم نذاشته . شما فک می کنی اگه کسی مثله ما ئنبال نو اوری نبود این همه وسایل دورو بر خودت می دیدی . نمونش ماشین . میبینی که اول یه 4 چرخ بی مصرف بود که شرکتهای معدودی اونو می ساختن اما بعدش ورق برگشت و تکنولوژِ ی زنده شد . ما اگه بتونیم حتی یه چیزی مثله ویندوز 95 رو بسازیم می دونی به چه موفقیت عظیمی دست پیدا می کنیم . علاوه ر اومن مسلما ما بهتر از اون میسازیم چون مواردی که ما درنظر داریم برای ساخت سیستم عامل مبتنی بر تکنولوژی هست که در ویندوز Xp وجود داره . یه چیز دیگه . ما ایرانیا به چه چیزی معروفیم و اونم اینه که ما پرش میزنیم . قدم به قدم نمی ریم و کاری رو که دیگران با صرف هزینه های سرسام اور و تعداد بیشماری ادم انجام می دن ما به تنهایی انجام می دیم . و همیشه بهترینها کار ما بوده . فقط باید قدم تو ی اون رشته بذاریم تا توانایی خودمونو اثبات کنیم .

داشتيم در مورد امضا صحبت مي كرديم نظرتون رو گفتين نت و مستر عزيز ؟
    لاو جان من که نظرمو گفتم . یه چیزی که هم تمدن گذشته ی ما روو نشون بده مثلا یه عدد 2500 که نشانگر تمدن ما هستش (البته بیشتره ) بعد یکی که نشانگر کشور ما باشه و بعدشی اینکه نمادی از اینده و تکنولبوژی اون باشه که فقط در دستان ماست .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام مهدي عزيز
    ببين طراحي سيستم عامل در واقع در تمام دنيا يعني اينكه چرخ رو بايد از اول طراحي كني.
    ولي يه مزيت داره امكان داره چرخي كه طراحي ميكني بهتر از بقيه باشه و يا حتي بدتر از بقيه و يا حتي در كارهاي خاص بشه از اون استفاده كرد.
    خب ما هم در واقع هدفمون طراحي يك سيستم عامل جديد هست براي اينكه (حداقل من يكي) ميخوام بدونم يك سيستم عامل واقعي با چه مشكلاتي روبرو هست و چه جوري ميشه توي اون مشكلات رو حل كرد.
    درضمن با گفتن اينكه 10 سال طول ميكشه و كار بايد بوسيد گذاشت كنار مشكل هيچ كس حل نميشه.
    يه مثال واست ميارم.
    مطمئنم تو كار شبكه زياد نيستي يا حداقل مثل من خوره نيستي ولي شايد اسم يه شركتي بنام سيسكو بگوشت خورده
    اين شركت حدود 20 سال پيش با 3 نفر آدم شروع بكار كرد اين 3 نفر كه دانشجوي دكتري كامپيوتر بودن اومدن نسل دوم و سوم شبكه رو ابداع كردند چه جوري؟
    طرح اوليه اونها مبتني بر اين بود كه بتوان دو شبكه ناهمگن رو بهم وصل كرد (يعني روتينگ امروزي) بعد براي اينكه بتونند اين كار رو انجام بدند اين فقط سخت افزار نبود كه بايد كار رو انجام بده (شايد هم ميتونستند با طراحي مدارات پيچيده اين كار رو بكنند ) بلكه يك نرم افزار ميباست وجود ميداشت تا اينكار انجام بده اسم اون نرم افزار هم سيستم عامل بود البته سيستم عاملي كه تحت اون سخت افزار و براي كارهاي خاص طراحي شده بود.
    خب منظور؟
    منظور اينكه سيستم عامل فقط در كامپيوترهاي كه ما پشت اون نشستيم نيست در يخچالهاي امروزي در ماشين لباسشويي در ويدئو در تلويزيون در تمام وسائل الكترونيكي يك مركز كنترل وجود داره كه اسمش سيستم عامل هست.

خلاصه كلام اينكه:

آقا مهدي با حلوا حلوا كردن دهن هيچ كس شيرين نشده چرا اصلاَ چينيها رو نميبينيد؟ اونها همين الان سيستم عامل دارن.
    در ضمن سيستم عامل بعنوان يك كالاي استراتژيك در دنياي امروز مطرح هست ميدوني چرا چون همون نيروگاه اتمي بوشهر اگر نرم افزار نباشه اون سخت افزارها انسان رو نابود ميكنند چون اصلاَ انسان نميتونه خيلي جاها مستقيماَ دخالت كنه پس بايد يك سيستم عامل امن و مطمئن باشه كه بتونه اونجا رو كنترل كنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خوبي مهدي جان ؟
    در اين مورد دوستان به اندازه كافي توضيح داده اند
    اما من يك سوال ازت دارم چرا خودت برنامه نويسي بازي مي كني كاري كه تو ايران در مقابل كارهاي ديگه درامدي نداره ؟
    شما چرا راه رفته رو دوباره طي ميكني ؟
    مگر ما بازي ساخته شده با بهترين كيفيت رو در دسترس نداريم ؟ پس چرا شما اينقدر به خودت فشار مياري و يك بازي ميسازي اون هم با اين همه درد سرش
    من بهت جواب ميدم
    1 - به بازي سازي و بازي علاقه خيلي زيادي داري
    2 - اگر 1000 تا بازي جود داشته باشه باز مي خواي خودت يك بازي بنويسي و از نوشتنش لذت مي بري و مي خواي ببيني يك بازي رو چطور مي نويسن حتي اگر كيفيت بازي (از همه لحاظ) پايين باشه و در جمع بازي هاي ديگه اصلا بازي به حساب نياد

در مورد ما هم همين طور هست هدف ما مادي نيست كا با اينكار يك پولي گيرمون بياد
    هدف بالاتر بردن سطح علم برنامه نويسيمون هست اگر هم اين كار به اون حد برسه كه بشه به فروش بره كه خوبه اگر هم نشه كه بازه هم خوبه چون چيزي كه از ندست ندايم بلكه كلي هم به بار علمي مون اضافه شده

مهدي جان به نظرت اگر ما تو اين 2-3 ماه كه اين كار رو شروع مي كرديم اين كار رو نمي كرديم و بيكار تو سايت پي سي ورلد مي چرخيديم چيزي بدست مي اورديم ؟
    من كه تو اين مدت چيز هاي جديدي ياد گرفتم مطمعنم نت و مستر هم چيز هاي ياد گرفتن و اگر اين طور نبود كار ادامه پيدا نمي كرد

ره رو آنست كه آهسته و پيوسته رود
    موفق باشي
    _Love_Coder_

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض نت

نت جان نظرت رو در مورد امضا نگفتي
    مقالاتي كه دوستان ترجمه كردن و برات فرستادم چطور بود نظرت رو در موردشون بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12

نقل قول نوشته شده توسط _LOVE_CODER_
    سلام
    خوبي مهدي جان ؟
    در اين مورد دوستان به اندازه كافي توضيح داده اند
    اما من يك سوال ازت دارم چرا خودت برنامه نويسي بازي مي كني كاري كه تو ايران در مقابل كارهاي ديگه درامدي نداره ؟
    شما چرا راه رفته رو دوباره طي ميكني ؟
    مگر ما بازي ساخته شده با بهترين كيفيت رو در دسترس نداريم ؟ پس چرا شما اينقدر به خودت فشار مياري و يك بازي ميسازي اون هم با اين همه درد سرش
    من بهت جواب ميدم
    1 - به بازي سازي و بازي علاقه خيلي زيادي داري
    2 - اگر 1000 تا بازي جود داشته باشه باز مي خواي خودت يك بازي بنويسي و از نوشتنش لذت مي بري و مي خواي ببيني يك بازي رو چطور مي نويسن حتي اگر كيفيت بازي (از همه لحاظ) پايين باشه و در جمع بازي هاي ديگه اصلا بازي به حساب نياد

در مورد ما هم همين طور هست هدف ما مادي نيست كا با اينكار يك پولي گيرمون بياد
    هدف بالاتر بردن سطح علم برنامه نويسيمون هست اگر هم اين كار به اون حد برسه كه بشه به فروش بره كه خوبه اگر هم نشه كه بازه هم خوبه چون چيزي كه از ندست ندايم بلكه كلي هم به بار علمي مون اضافه شده

مهدي جان به نظرت اگر ما تو اين 2-3 ماه كه اين كار رو شروع مي كرديم اين كار رو نمي كرديم و بيكار تو سايت پي سي ورلد مي چرخيديم چيزي بدست مي اورديم ؟
    من كه تو اين مدت چيز هاي جديدي ياد گرفتم مطمعنم نت و مستر هم چيز هاي ياد گرفتن و اگر اين طور نبود كار ادامه پيدا نمي كرد

ره رو آنست كه آهسته و پيوسته رود
    موفق باشي
    _Love_Coder_
    سلام
    شما درست ميگيد . ولي ساخت بازي خيلي آسونتر از نوشتن سيستم عامله . در ضمن من مثلا براي نوشتن بازي
    نمي يام كه دوباره يك تابع Blitter بنويسم كه چون شايد تا 3 4 سال هم اگه كار كنم نتونم بنويسمش . در واقع بعضي
    ها علم را تا يه جاهايي درست پيشرفت دادند و ما بايد از كار و زحمت اونا استفاده كنيم .
    من تاپيك رو كامل نخوندم . شما چه عيب هايي تو سيستم عامل هاي موجود مي بينيد كه به اين فكر افتاديد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام لاو
    در مورد امضا خب فكر كنم اگه يه امضاي ساده باشه و آدرسهاي كارامون هم توش باشه بد نيست.
    در مورد مقاله واقعيت وقت نكردم بخونم آخه اومده بصورت عكس كار كرده ولي سعي ميكنم بخونم و غلط گيري كنم و بفرستم دارم بخش دوم حالت حفاظت شده رو ترجمه ميكنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •