زنگ زدم دفتر فراسو قیمت گرفتم.
مدل fgp 660 با سیم ===>> 15000
مدل fgp 666 بی سیم ===>> 25500
زنگ زدم دفتر فراسو قیمت گرفتم.
مدل fgp 660 با سیم ===>> 15000
مدل fgp 666 بی سیم ===>> 25500
آقا ییخشید من انفدر سوال میکنم.
من میخوام برای داشتن امکانات دسته xbox 360 از دسته های فراسو نمیشه استفاده کرد؟
در ضمن دسنه xbox 360 با سیم از کجا میشه گیر آورد و چند تومان هستش؟؟
ممنون از راهنماییاتون
Last edited by h_starboy; 24-01-2009 at 15:43.
من یه دونه از این فراسوها خریدم ولی چون اکثرا اول شخص بازی می کنم این روزا به دردم نخورد البته برای بازی فوتبال هم خیلی خوش دست نیست من که حال نکردم زیاد باهاش باید دست بهش عادت کنه واقعا طرح ps2 یه چیز دیگه اس از کامپیوتر فروشی ها می تونی گیر بیاری مال فراسو هست این دسته ها قیمتاشونم حدود 14 15 تومنه
من یدونه از این دسته های گمنام و نشون دارم که شکلش دقیقا مثل ps2 هستش و مارکش Ucom هست و وقتی که درایورش را نصب میکنم تو ویندوز به اسم sinolite dual vibration joystick میشناسدش، تا حالا 4،5 تا بازی باهاش امتحان کردم تو همشون کار کرده بجز fifa 09 که اصلا تو بازی شناخته نمیشه، تو گوگل هم سرچ کردم چیزی به این اسم پیدا نکردم، حالا میخوام ببینم میشه براش driver دسته ی یک شرکت مشهور را نصب کنم که شکلش هم مثل همین باشه؟
نه عزیز هر گیم پد درایور مخصوص برا خودش داره تازه اشکالش اینه که شما برای فیفا 09 به Devdata متناسب با گیم پدتون نیاز دارید فیفا09 چند سالی هست خوب با این Devdata ش ملت رو سر کار گذاشته توی همین تاپیک چند تا واسه دانلود گذاشته شده ببین کدومش متناسب با گیم پدت هست باید دانلود کنی و بندازیش توی my document
با یه فایل excel بود براش devdata ساختم ولی بازم نشناختش!
مطمئنی درست عمل میکنی ؟
فایلی Devdata رو که ساختی می بری میندازی توی فولدر User که تو پوشه فیفا 09 (My Document) هست. بلافاصله میری جایی که بازی رو نصب کردی از توی فمولدر data بعد input 2 تا فایل هست یکیشم اسمش devdata هست اون دوتا را delete میکنی یا کات میزنی یه جا دیگه نگه میدار. همین روند رو میری دیگه؟
نه من فایل devdata را میذارم تو فولدر input بعد اونی که تو my document هست را پاک میکنم،حالا برم ببینم با این راهی که گفتی کار میکنه یا نه!
Last edited by m2stech; 25-01-2009 at 23:23.
قربونت برم از همونه دیگه برعکس عمل می کنی اون 2 تا فایل داخل فولدر input رو باس حذف کنی devdata جدید رو بندازی تو my documents
بازم نشناختش، از خیر لرزش و آنالوگ راست گذشتم،الان با xpadder دارم میرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)