تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 304

نام تاپيک: {آموزش} Stealth Patch کردن دیسک‌ها با برنامه‌ی abgx360

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

الان LT+ 3.0 هم زدم کماکان صفا دوباره دارم سعی و تلاش میکنم واس لایو :(
    آخه موضوع تو .باور کن عجیبه.
    خودت فکر کن.... کنسول تو هم تویLt+2همlt+3فایلdea.bimاش عوض شده و این باعث میشه بازی های ناقص اجرا نشن(که حالا با یسری کارا اجرا میشن کاری ندارم....)
    بعد تو هم بازی ناقص رو بدون هیچtuو کچ پاک کردنی اجرا میکنه که این کاملا عجیبه.
    و پچ کردن هم تو حجم بازی هیچ تاثیری نداره فقط بازی رو هماهنگ میکنه.
    راستی یه چیزی یادم اومد منم بازیace combatبا پچ و بدون بورنر مکس رو رویlt+3تست کردم اجرا شد از روی هارد ولی فقط اول هاش اجرا شد و بعد مثل بازی های دیگه شد...
    تو هم بازی که میگی روی هر فریم ویری هستی باهاش بازی کن برو جلو ببین حل میشه یا نه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد تو هم بازی ناقص رو بدون هیچtuو کچ پاک کردنی اجرا میکنه که این کاملا عجیبه.
    نه دیــ ــِه کشو پاک کردم... تایتل هم زدم واسه تکسچر ها... هم روی LT+ 3.0 مشکلی ندارم هم LT+ 2.0 ...
    فعلا تنها مشکل مودمه که برم لایو و اینا خلاصه
    +
    اسکایریم الان لول 7ــَم ;; )

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

نه دیــ ــِه کشو پاک کردم... تایتل هم زدم واسه تکسچر ها... هم روی LT+ 3.0 مشکلی ندارم هم LT+ 2.0 ...
    فعلا تنها مشکل مودمه که برم لایو و اینا خلاصه
    +
    اسکایریم الان لول 7ــَم ;; )

پسرم بابا زود تر میگفتی دیگه(این معنی شوخی میده!!!!!نمیدونم تو شعور شوخی معنی نده دیگه هیچی!!!!!!)
    من با این شرایط هم با aceمشکل داشتم بعضی وقت ها باtuو پچ و کچ و.... وقتی روی هارد نصب بود مشکل داشت و میپرید بیرون
    Last edited by s.j-rez; 13-01-2012 at 15:42.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پسرم بابا زود تر میگفتی دیگه
    با پاک کردن کش بدون مشکل اجرا میشد ، الانم واسه کیفیت تکسچر ها یه تایتل آپدیت زدم دیگه خدا شده
    و خداوند شعور را آفرید اما آن را از ساجد دریغ کرد :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز یا رایتر شما ایراد داره
    با اینکه سرعت رایت رو زیاد میزاری!
    با یک رایتر دیگه امتحان کن.
    سلام
    دوست عزیز من سرعت رایت رو 2x گذاشتم و در ضمن تا %50 رو بدون مشکل رفت فکنم رفت واسه لایه دوم ایراد گرفت از I\O ، آخه تو برنامه imgburn تو قسمت setting یه تنظیماتی مربوط به I\O وجود داره . نمی خواد تنظیمات خاصی رو اونجا انجام بدم . ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان اصلا یه سوال دیگه آیا بازی های پچ شده رو فقط با Imgburn میشه رایت کرد ؟ اگه با برنامه دیگه ای میشه لطفا بهم بگید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من سرعت رایت رو 2x گذاشتم و در ضمن تا %50 رو بدون مشکل رفت فکنم رفت واسه لایه دوم ایراد گرفت از I\O ، آخه تو برنامه imgburn تو قسمت setting یه تنظیماتی مربوط به I\O وجود داره . نمی خواد تنظیمات خاصی رو اونجا انجام بدم . ممنون .

سلام
    دوستان اصلا یه سوال دیگه آیا بازی های پچ شده رو فقط با Imgburn میشه رایت کرد ؟ اگه با برنامه دیگه ای میشه لطفا بهم بگید ؟
    سلام
    جواب این سوالام که موند . یه سوال دیگه دارم آیا برنامه دیگه ای واسه پچ کردن بازیها هم وجود داره که مثلا دستی باشه آخه با لپ تاپ خودم با لپ تاپ خودم که نشد ولی با برنامه abgx360 ورژن 1.0.6 و یه لپ تاپ دیگه NFS hot pursuit رو رایت زدم ولی بازم تو دستگاه میزارم نمیاره بازی رو آخه من LT+2 دارم . دوستان خواهشاً یه روش بگید که من این بازی رو رو دستگاه اجرا کنم آخه من اهل لایو نیستم و فعلا نمی خوام LT+3 بریزم . منتظر راهنمایی هستم .

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    جواب این سوالام که موند . یه سوال دیگه دارم آیا برنامه دیگه ای واسه پچ کردن بازیها هم وجود داره که مثلا دستی باشه آخه با لپ تاپ خودم با لپ تاپ خودم که نشد ولی با برنامه abgx360 ورژن 1.0.6 و یه لپ تاپ دیگه NFS hot pursuit رو رایت زدم ولی بازم تو دستگاه میزارم نمیاره بازی رو آخه من LT+2 دارم . دوستان خواهشاً یه روش بگید که من این بازی رو رو دستگاه اجرا کنم آخه من اهل لایو نیستم و فعلا نمی خوام LT+3 بریزم . منتظر راهنمایی هستم .
    دوست عزیز من نمیدونم شما چطور بازی رو فیسک میکن؛ یا مشکل از باز یهست یا کنسول دیگه!
    شما مطمئنی LT 2 روی کنسولت نصبه؟
    مطمئنی بازی خراب نیست و دیسک مشکل نداره؟
    شما مطمئنی بازی رو درست فیکس کردی؟

10. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    از این که دستگاه LT+2 هست که مطمئن هستم ( آخه NFS Run و ... رو راحت جواب میده ) و دیسک بازی هم که سالمه وقتی خود دیسک رو توی کنسول میزارم به محضی که می خواد بازی بیاد صفحه سیاه میشه من با Xbox_Backup_Creato از دیسک ایمیج گرفتم و با abgx360 ورژن 1.0.6 هم پچ کردم و با ImgBrurn هم رایت کردم و وقتی دیسک رایتی رو در دستگاه میزارم میزنه Open trye . شما مطمئن هستید که abgx360 ورژن 1.0.6 میتونه این بازی رو واسه LT+2 فیکس کنه ؟ اصلاً راه دیگه ای نیست ؟
    Last edited by amin200200; 18-01-2012 at 08:42.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    از این که دستگاه LT+2 هست که مطمئن هستم ( آخه NFS Run و ... رو راحت جواب میده ) و دیسک بازی هم که سالمه وقتی خود دیسک رو توی کنسول میزارم به محضی که می خواد بازی بیاد صفحه سیاه میشه من با Xbox_Backup_Creato از دیسک ایمیج گرفتم و با abgx360 ورژن 1.0.6 هم پچ کردم و با ImgBrurn هم رایت کردم و وقتی دیسک رایتی رو در دستگاه میزارم میزنه Open trye . شما مطمئن هستید که abgx360 ورژن 1.0.6 میتونه این بازی رو واسه LT+2 فیکس کنه ؟ اصلاً راه دیگه ای نیست ؟
    شما باید با ورژن 1.0.5 پچ کنی ..البته من هنوز امتحان نکردم بچه ها میگن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •