شما را به شنیدن جدید ترین اخبار جلب می کنم:
آ.ه از اصفهان با رتبه 13 منطقه 1 پزشکی تهران نیاورده
شما را به شنیدن جدید ترین اخبار جلب می کنم:
آ.ه از اصفهان با رتبه 13 منطقه 1 پزشکی تهران نیاورده
گند زده شدن به پذیرش هیچ ربطی به منطقه نداره. گزینش 70 درصد بومی استانی بوده. در ضمن چرت و پرت هایی که توی دفترچه در مورد نحوه پذیرش نوشته بودد کشکه. چون طبق اون برای اکثر رشته ها گزینش کشوری باید می بود. در صورتی که نبوده. خدایا نسل این کاپشن پاره رو از رو زمین بردار.
سلام بر و بچ
مطمئن باش حق کشی شده دوسته من . بحث درصد و نمره نیست و بلکه بحث سره رتبه ای است که خودشون دادن
آخه یعنی چی 13 منطقه 1 تهران قبول نشه . پس کی بشه
خوشبختانه شنبه صبح پرونده من بررسی می شه مجدد . ( از توکلی قول گرفتم)
البته هیچ امیدی ندارم درست شه فقط تیری است در تاریکی
Last edited by Soheilvb; 05-09-2008 at 03:42.
راستی فکر کنم چون دانشگاه تهران خیلی سیاسیه و زیاد تظاهرات می رن . همه بسیجا رو انداختن اونجااااااااا
راستی یه چیزی یادم اومد واسه کسایی که میگن همیشه این طوری بوده و فقط امسال نیست:
حتما یادتون هست که قبل از انتخاب رشته اصلی روی سایت سنجش یه برنامه گذاشته بود که احتمال قبولی شما رو طبق پارسال نشون میداد. رتبه من 1052 منطقه 2 هستش. طبق اون برنامه احتمال قبولی من در برق و مکانیک صنعتی اصفهان بالای 70 درصد (رنک 3) و برای رشته های برق (الکترونیک مخابرات قدرت) شهید بهشتی 100 درصد (رنک1) بود. با اینکه همه اینها رو قبل از مکانیک جامدات اهواز زدم ولی اینجا در اومدم. خداییش اصلا فکر نمیکردم کار به اینجا بکشه. اگه میدونستم فقط رشته برق و مکانیک نمیزدم و رشته های دیگه مثل itو صنایع و مهندسی پتروشیمی و نفت رو هم میزدم.
arte جان این کاری که شما میخوای بکنی جابجایی محسوب می شه نه انتقال.![]()
آخه مگه می شه؟!!! شما 13 منطقه 1 آوردی و تهران قبوووووول نشدی؟!!!!!!!
Last edited by Giorgio Armani; 05-09-2008 at 04:57.
آقای soheilvb شما بعد از تهران شهید بهشتی و ایران و زدی یا بلافاصله اصفهان و زدی؟ فکر کنم دومیش باشه.چون با رتبه 42 منطقه 2 ایران قبول شده داشتیم و من با 120 منطقه 2 سر از پزشکی اصفهان در آوردم!
به آقای behnam_n80 هم به خاطر قبولی شون در رشته و دانشگاه بالا اون هم در شهر خودشون تبریک می گم.
واقعا دانشگاه صنعتی اصفهان فوق العاده است.در دامنه کوه هم واقع شده و بسیار زیباست.رستوران آزادش هم غذاهاش خیلی خوبه!!!
سلام. من مکانیک سیالات صنعتی ارومیه. این دانشگاه علم و صنعت
واحد اقماریه؟ راسته که میگن تو بعضی درسا استاداشون یکیه با علم
و صنعت تهران؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)