فیلمی سراسر تخیل برای ملتی عقب افتاده و برای رسیدن برخی افراد به اهداف شوم خودشون!
فرامرز قريبيان ( پدر )
افسانه بايگان ( مادر )
پوريا پورسرخ ( مسعود )
مهراوه شريفي نيا ( فريده )
ليندا كياني ( معصومه )
رحيم نوروزي ( دوست مسعود )
فیلمی سراسر تخیل برای ملتی عقب افتاده و برای رسیدن برخی افراد به اهداف شوم خودشون!
آقا (شایدم خانوم) حالا چرا عصبانی میشی؟ اگه پست منو بخونی میبینی که همش انتقاد با دلیل بوده نه فحش و ناسزا
در ضمن منظور من نظرسنجی سال پیش بوده نه امسال و از نظر من هم روز حسرت تو سریالای امسال با تمام نقصهاش باز از اون سه تای دیگه بهتر بود.
میشه شما این اهداف شوم رو بفرمایین. فک کنم بحث سیاسی میشه ولش کن.
ولی ملت ما عقب افتاده نیست ، عقب گذاشته شده است چه از داخل توسط عده ای مغرض و چه از خارج توسط یه عده دشمن دوست نما(گرفتین که !!!)
اما خداییش بازی این فرامرز قریبیان فوق العاده بود و میشه گفت یکی از معدود نقاط قوت این سریال بود.
Last edited by Inter; 06-10-2008 at 18:44.
موافقم![]()
هیات نظارت بر سریالهای صداوسیما که اینقدر نگران بد آموزی سریال طنز بزنگاه درباره اعتیاد بود ! چرا هیچ نظری درباره اینکه در روز حسرت ترک اعتیاد به مواد مخدر رو اینقدر آسون نشون داده بودند نداشت!!!
ولی دستشون درد نکنه خدایی دل ملت رو شاد کردند مخصوصا اونجا که پوریا پور سرخ ماشینو بغل کرد!![]()
چرا مسعود پس از سجده نمازش بلافاصله تموم شد و سلام و تشهد رو نخوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حامد هم که شده بود هاروي دنت D:
راستي اونقدري هم که شما ميگيد سريال بدي به نظر من نبود.
ببینید داود میر باقری یه سریال ساخت به اسم امام علی که تحسین جهان اسلام رو بر انگیخت ولی این سریال با بودجه کافی و در 5 سال تولید شد ولی همین میر باقری یه سریالم ساخت به اسم معصومیت از دست رفته که تولیدش فقط 5 ماه طول کشید و دیدیم که چقدر ایراد داشت,پس حالا میر باقری کارگردان بدیه؟نه باید وقت و امکانان و بودجه کافی هم در اختیار هنرمندان باشه.حالا میر باقری مختار نامه را هم داره میسازه که البته خیلی خرجش شده حدود 18 میلیارد وچند سالی هم تولیدش طول کشیده و حتما کار فاخری میشه.
این هم که میگید چرا جلوه های ویژه سریال خوب نبود یا ایرادهای دیگه باید در نظر بگیرید که برای ساخت قسمت آخر فقط 3 روز وقت بوده اگه وقت کافی داشتند رو جلوه های ویژه بیشتر کار می کردند و چیزه جالبترو حرفه تری از کار در میومد. و این متاسفانه سیاست صدا و سیما هست و تقصیر تهیه کننده و عوامل سریال نیست وقتی تلویزیون هزینه کافی برای پیش تولید نمیده و سریالی که تیر ماه کلید خورده ولی سکانس آخرش ظهر روز پخش آخرین قسمت ضبط میشه دیگه بیشتر از این ازش توقع نمیره.تازه اینا که سریاله این تله فیلمای بدبخت چی بگن که با باودجه اندک هفته ای 3 4 تا از تلویزیون پخش میشه.
راس میگی دمت گرم از روی ارباب حلقه ها برداشته بودن
ولی صحنه ی بعدش که مواد مذاب رو از بالا نشون میده فکر کنم از کنستانتین برداشتن یا همون مستند 5
سوتی اساسی بسیار مهم این فیلم :
همون قسمت که شاهین درایور () میخواست فریده رو زیر کنه دیدم که ماشینش دقیقا پشت ماشین مسعود
بود ولی وقتی شروع کرد به رانندگی نشون داده شد ماشینش 200 متر با ماشین مسعود فاصله داشته
نکته ی مهم:
چرا بچه ی مسعود 6 ساله به دنیا اومد ؟
سوتی فوق مدرن:
هر وقت مسعود رانندگی میکنه هیچ وقت فرمون رو تکون نمیده و سرش هم همش پایین هست
اون موقع که با فریده میخواستن برن آزمایشگاه اون عکسایه پشت ماشین دو بار عوض شد![]()
این فیلم پتانسیل بالایی داشت ........ حیف ....
یه 7 8 ساعت سر نزدم ، تایپیک 4 صفحه جلو رفت
این همه کارشناس تی وی داشتیم و خبر نداشتیم
همینه که میگن استعدادای مملکت داره تلف میشه دیگه!
حالا چقدر همدیگه رو می زنید؟
حالا همه اينا به كنار.........موسيقي سريال خيلي عالي بود.....آهنگ شروعش فوق العاده خوب.....موسيقي متنش هم خيلي عالي بود....(راستي فريده نوزاد هم خيلي بامزه بود)
آره این آریا عظیمی نژاد خیلی آهنگسازه خوبیه,آهنگساز او یک فرشته بود هم همین بود که واقعا موسیقی متن جالبی داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)