آقا دیشب یه پروژه استاتیک بهم خورد تا صبح انجامش دادم حالا اگه هنوز وقت هست که هیچی منم بازی اگر هم نه که انشالله دفعه بعد. فقط زبان انگلیسیه و قراره یه وب سایت لینکدونی آنلاین بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دیشب یه پروژه استاتیک بهم خورد تا صبح انجامش دادم حالا اگه هنوز وقت هست که هیچی منم بازی اگر هم نه که انشالله دفعه بعد. فقط زبان انگلیسیه و قراره یه وب سایت لینکدونی آنلاین بشه.
میگم جریان چیه همه دارن مینالن آدم میاد تو این تایک یاد بدهکاری هاش میفته![]()
سلام.
همه جاش بده.
اتفاقا از تو خیلی باحاله، خاصیت گرافیکی خیلی باحاله آدم هر چفدر توی سایت باشه، خسته نمی شه!
پس مشکل از منه.
مطلب، تا دلت بخواد هست، ولی نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟!؟!؟!!؟
چه می شه کرد فعلا این شتره دره خونه ی من نشسته.
مرسی داریوش جان![]()
نتايج امشب يا فردا صبح اعلام مي شه
به به آقا ترکونده بعد میگه اعتراض دارم
خیلی خوبه که پسر پس تو به چی میگی خوب؟
فقط یه چند تا ایراد کوچیک مثلا ID تکراری توی سورس هست یا بنظرم فونت Tahoma بیشتر به متن هدرهای باکسات میخوره تا Arial.
بقیه ش خیلی خوبه.
بارکلا پسر احسنت![]()
کار شما هم جالب بود. شاید ایرادش فقط استفاده از Table باشه. مطمنا اگه Tableless کار بشه بهتر از اینها هم میشه.
خسته نباشی
برای تجربه اول CSS خوبه بنظر من. شاید بهتر باشه یه مقدار بیشتر از تصاویر و آیکونهای گرافیکی استفاده کنی. اینجوری وب سایت روح بیشتری پیدا میکنه. ولی در کل خسته نباشی کارت باحاله.
طرحت خیلی قشنگ و جالبه. رنگبندی و استفاده از تصاویر خوبن فقط اگه یه مقدار هم به تمیزی سورس دقت کنی و کمتر از استایلهای اینلاین استفاده کنی و بری سمت استفاده از فایلهای CSS دیگه حرف نداره کارت.
شمام خسته نباشی.![]()
آقا شماها هم نظر بدین ببینم چیزی ازم در میاد یا دارم جون الکی میکنم.![]()
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط zibatarin nam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا نامردیه که !
همتون جا زدین؟
من تو 3 روز سایت را هم داینامیکشو هم استاتکیشو با مکافاتهای ته چندانی ابری . نیمه ابری بسی ابری (اینا تاثیرات جام رمضانه قاط زدم) تموم کردم
اینم آدرس طرح منه فقط جان من نخنیدن .
اون چیزی که میخواستم و اول تو فکرم بود نشد .
این آدرسش:
HTML کد:
طرحت خیلی قشنگ و جالبه. رنگبندی و استفاده از تصاویر خوبن فقط اگه یه مقدار هم به تمیزی سورس دقت کنی و کمتر از استایلهای اینلاین استفاده کنی و بری سمت استفاده از فایلهای CSS دیگه حرف نداره کارت.
شمام خسته نباشی.
در مورد سورس باید بگم که من اولش اومدم با فایل css کار کردم(اگه دقت کرده باشد اکثرdiv ها اولشون اونجوریه) ولی دیگه آخراش فرصت فکر کردن پیدا نکردم چون داشت تعداد کلاسهام زیاد میشد و منم قاطی میکردم و این روش را اتخاذ کردم (ادبیات فارسی رو داشته باشین) که اول بیام کلاس div ها را اینلاین استفاده کنم بعد همشونو ببرم تو فایل css ولی آخرش دیگه دیدم کافی نت ها دارن بسته میشن و هنوز یکم داینامیکم مونده(چون با این سرعت ذیققی 31 یا 24k آدم اشکش در میاد آپ کنه بماند که آخرش هم اومدیم خونه باز با این سرعت آپ کردیم) و دیگه وقت نکردم ببرمشون تو فایل css.
ولی ایشالاه تو مسابقه بعدی سعی میکنم از این بهتر باشه.
در مورد طرح هم شما لطف دارین ولی من اولش گفته بودم من از آخر اولم میخواستم سر به سر بچه ها بزارم میگفتم خودم اولم.
راستی از بچه های دیگه چه خبر اونایی که آپ کردن آدرس رو نمیزارن آهان یادم نبود خود محسن خان قراره بزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)