ممنون ، هدفون و ریموت چیه ؟
ویدئویی در مورد امکانات N79
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم همون هندز فری گوشی که به صورت دو تیکه هستش...
کسی در مورد کابلtvاین گوشی اینکه در بازار موجود هست یا نه اطلاعی نداره؟
منم خیلی دنبال جواب این سوال گشتم ولی جواب قطعی نگرفتم، ولی از لاحظ منطق باید باشه چون نوکیا و سونی اریکسون از برندایین که تقریبا همه چیش هست، اصشم نباشه حتما کابل تقلبی گیر میاد......
سلام رفقا من رفتم يه دونه ان 79 گرفتم راستي من برنامه ميخام روش بريزم ارور ساين ميده و من كلي مطلب در اين مورد خوندم ولي متوجه نشدم به نظرتون من از كدوم روش هك بايد استفاده كنم
ممنون ميشم
ّرو توی قسمت ان گیج و به بخش نصب کلاینت بر روی سری 9/3 اوجا شما تا مرحله ی هک گوشی پیش برو
فکر نکنم هک بشه ..... ولی شما اینجا رو نیگا کن :
اینم شاید بدردت بخوره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهم : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی از فروشنده ها میگن مال ما اصل فنلانده با گارانتی اتصالات به شرط اصل بودن هم میدیم ولی یکی از فروشند ه ها می گفت باور نکنید اونا لیبل فنلاند خوردن و اگر بخوای یک وقت بفروشیش سخت ازت می خرن واسه همین بهتره که همون چینیش رو بگیری که مطمئن باشی حداقل توی گوشی دست برده نشده.
سوال من اینه که مگه میشه که با گارانتی اتصالات باشه و لیبل هم باشه یعنی اصل فنلاند نباشه ؟ مگه اتصالات گوشی لیبل خورده رو هم می فروشه ؟
یکی از فروشنده ها می گفت اگه می خوای اصل فنلاند بگیری سراغ ان 79 نرو چون همه اش چینه و بهتره که به جای اون ان 82 بگیری که اصل فنلاندش هست . به نظر شما من چکار کنم ؟ ان 82 اصل فنلاند بگیرم یا ان 79 چین رو ؟
ببین دوست عزیز جعبه های اتصالات پلمب هست و غیر از برچسب اتصالات که رو جعبس برچسب خود گارانتی نوکیام باید رو جعبه باشه اگه تو سایت فارسی نوکیا بری می تونی لوگوی گارانتی نوکیارو ببینی اگه جعبت پلمه و این دوتا برچسب رو هم داری با این حال گوشی فنلانده، که خوب دیگه فنلانده ولی بعید میدونم...
من بودم سراغ همون n79 چینی می رفتم، خوب گوشی جدیدتر، سبک تر، با امکانات بیشتریه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)