من که یک دونه بیشتر پیدا نکردم
با فرمت های wav,amr,mp4
من که یک دونه بیشتر پیدا نکردم
با فرمت های wav,amr,mp4
مطمئني؟؟ منظورم فون مموري نبودا....البته بعيد ميدونم اشتباه كرده باشي...121 مگ كه خيليه آخه...
دستت درد نكنه...بخش از اون مرتب تر كجا گير مياري؟چيش به هم ريختس؟ بيا يه تستي بزن ببين بازي ها نصب ميشن يا نه...
![]()
سلام
من 2 تا خریدم یکی زده چین یکی لیبل فنلاند.این لیبله یه کمی نسبت به چینه لق میزنه.قاعدتا لیبل با چین نباید فرق کنه چون جفتش چینه شاید حساسیت من باشه.نظرتون چیه؟
این لیبله ویدیو drift رو خاکستری نشون میده باید stop کنم 2باره اجرا کنم تا درست بشه امروز به ورژن 11.047 آپدیت کردم بازم همونطوره ولی بقیه ویدئو ها رو درست نشون میده.آیا مشکلی داره؟
ممنون
تو سایت نوکیا هم برای n85 و هم برای n79 نوشته میکروفون استریو دیجیتال بعد تو عکس های n79 دو تا محل میکروفون دیدم پس برای n85 هم باید همینطوری باشه!
یه سوال دیگه دارم.کیفیت صدا تو فیلم برداری و ضبط صدا در چه حدیه؟
ممنون
البته اینو هم بگم که باید از تو settings ، گزینه show memory in top رو انتخاب کنین تا مقدار فضای خالی مموری کارت ، فون مموری و RAM در بالای صفحه دیده بشه ......![]()
ممنون مجيد جون.
آقا طبق تحقيقات من 85 60-70 مگ بيشتر رام نداره...
سلام تو سایت نوکیا نوشته:
74MB internal dynamic memory
78MB internal NAND flash memory
فارسیش میشه:
تا 74 مگابایت حافظه داخلی پویا
تا 78 مگابایت حافظه موقت
Last edited by RA 2020; 06-12-2008 at 15:00.
دوستان ساده ترين راه نصب x-plore هست...نصب كنيد بعدش 0 رو بزنيد و 4 تا گزينه اول تيك بزنيد...حالا ببيني جلوي درايو D چقدر نوشته...![]()
من با نرم افزار handy taskman ver 2.01 چك كردم. البته 121 مگ رم داره كه بهد از روشن شدن گوشي ، 70 مگ اون خالي مي مونه.
آها حالا شد...پس 70 مگ در دسترس هست...واسه انگيج كه تقريبا" كافيه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)