چرا قیمت dv4-1050 از قیمت dv5-1060 بالاتر است آیا اولی هم داغ می کند
چرا قیمت dv4-1050 از قیمت dv5-1060 بالاتر است آیا اولی هم داغ می کند
تو سايت hp نوشته سري dv5t با دو نوع باطري ارائه ميشه:
1. 6 Cell Lithium Ion Battery
2. High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery
اگر ممكنه كسايي كه 1060 دارن به اين سوال من هم جواب بدن:
باطري اي كه همراه اين لپتاپ ارائه ميشه از كدوم نوعه و عمر واقعي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
اقایون بعد از کلی مطالعه (24 صفحه و 231 پست ) من هم تصمیم گرفتم DV5 1070 بگیرم .
اول تصمیم داشتم SONy FZ490NGB بگیرم ولی تصمیمم عوض شد .
فقط چند تا سوال داشتم که دوستان هم پرسیده بودن ولی کسی جواب نداده بود .
یکی اینکه اگه میشه بطور کامل بگین تو جعبه چه چیزهایی وجود داره ( البته فکر کنم یکی از دوستان که عشق person break هست قبلا جواب داده بود )
دوم بطور کامل بگین اگه خودم بخوام VISTA Ultimate Sp1 نصب کنم به چه چیزهایی احتیاج دارم و چکار هایی باید بکنم . لطفا اگه بکاپ گیری و دانلود نرم افزار یا درایور خاصی هست با لینک و کامل اموزش بدین .
سوم اینکه ایا با کیبورد غیر عربی هم می شود در بازار پیدا کرد .
و جا داره همین جا از تمام دوستانی که در اینجا به پربار تر شدن فروم و تاپیک کمک کردن تشکر ویژه کنم .![]()
باطری من که high capacity هست
در مورد عمرش واسه فیلم دیدن از روی هارد یه 2 ساعتی شد ( نمیدونم خوبه یا نه ، البته تا الان کلا 3 ، 4 بار بیشتر از باطریش استفاده نکردم )
عشق prisonbreak کجا بود؟یکی اینکه اگه میشه بطور کامل بگین تو جعبه چه چیزهایی وجود داره ( البته فکر کنم یکی از دوستان که عشق person break هست قبلا جواب داده بود )
خوب مگه جواب من کامل نبود؟![]()
خب از کجا فهمیدی high capacity هستش؟؟؟![]()
سلام،
جناب dynamics و dma فرمودند كه 1050 خريدند. اگر ممكنه يكي از اين عزيزان يا كسايي كه از 1050 اطلاع دارن هم به اين سوال من جواب بدن:
باطري اي كه همراه اين لپتاپ ارائه ميشه از كدوم نوعه (معمولي يا ظرفيت بالا) و عمر واقعي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
گرماي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين در مقايسه با 1060 چطوره؟
سلام به دوستان همیشگی .
Lo5t خواستم بپرسم از لپ تاپ راضی هستی و به نظرت با توجه به پولی که دادی چطوره ؟
Call Of Duty رو تموم نکردی ؟ من 12 روزه تمومش کردم .
راستی با سمت چپ دستگاه ( هارد ) مشکل نداری !!! داغ نمیکنه !!! شنیدم دکمه هاشم 1060 داغ میکنه !!! ( دستات اب نشه)
ولی لپ تاپ خوبیه
مبارکت باشه .
سلام عزيزم
جوابتو در مورد باطري l05t داد.
باطريشم ته تهش به 2 ساعت برسه (كه عمرا نميرسه)!
گرماشم با توجه به اين كه Cpu:AMD هست در حده ايده آله البته در زمان كاره عادي!در زمان بازي هم راستش نميدونم چون تا حالا بازي نكردم باهاش.
در مقايسه با 1060 هم نيدونم!چون من 1060 نداشتم ولي فكر نكنم زياد فرقي داشته باشه.
در كل لپتاپ،لپتاپه!همه لپتاپا داغ ميشن.اگه كسي براش مهمه (مثل خود من كه خيلي به نگهداريش حساسم)بعد 2 ساعت كار يه نيم ساعت بهش Off ميدم و ادامه كارم رو انجام ميدم
Last edited by dma; 28-09-2008 at 15:26.
آره راضیم ، خیلی میرزه( همه چیش توپه با گرافیکشم خیلی حال میکنم
، فقط هاردش کمه
اثر انگشتم خیلی روش میمونه - finger print
- همش باید پاکش کنی)
نه هنوز ، بیشتر now watching هستم، تازه cs هم میزنم
داغ که چرا یکم داغ میشه ( در حدیه که تخم مرغ روش آپ پز شه)!!! وقتی تو حس بازی هستم که متوجه نمیشم خیلی ، ولی در کل سمت چپ تاچ پد بیشتر داغ میشه ، زیر دکمه های a,s,d و اینا هم یکمی
( واسه زمستون خوبه ، بخاری لازم نیست) البته اینا موقع بازیه ، زیرشم یه چیزی گزاشتم ، الان کمتر داغ میشه.
آره توپه
سلامت باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)