من یه مشکل بزرگی دارم
گوشی n79
صفحه نمایشم زود خاموش میشه وقتی دست بهش نزنم و مخصوصا توی نرم افزارها که میرم 3 ثانیه ای خاموش میشه !!!!! با اینکه هر دوتا time out هاشو رو 40 ثانیه گذاشتم
مشکل از کجاست ؟
من یه مشکل بزرگی دارم
گوشی n79
صفحه نمایشم زود خاموش میشه وقتی دست بهش نزنم و مخصوصا توی نرم افزارها که میرم 3 ثانیه ای خاموش میشه !!!!! با اینکه هر دوتا time out هاشو رو 40 ثانیه گذاشتم
مشکل از کجاست ؟
باز هم سلام
این گوشیه ما رو دیوونه کرد هر روز داره به چیزهاش اضافه میشه
دوستان 2 تا مشکل دیگه هم پیدا کرد
ovi
رو تازه نصب کردم خیلی خوب بود عالی و لی وقتی اومدم از اینستالر استفاده کنم بلافاصله بعد از باز شدن برنامه مزبور که باز هم نشد کامی ریست شد
و بعد از اون دیگه گوشیم به کامی وصل نمیشه
حتی اون پیغام چگونگی اتصال هم تو گوشی نمی یاد
و مشکل دیگه : موزیک پلیر گوشیم آهنگ های تو گوشیمو شناسایی نمی کنه
و این تی تی پاد هم اون آهنگ ها رو ناجور پخش میکنه هی بینش مکث ایجاد میشه (تو اکسپلور مشکل نداره)
ودر ضمن بگم که دیگه این تی تی پاد هم باز نمی شه وارور سیستم میده
Last edited by dimah2005; 05-05-2009 at 19:54.
fpمخفف کلمه ی future pack هست و گوشی های جدید مثل گوشی شما جز این سری هستن.
لیست چند تا fp2
n96
n85
n79
n78
6220
5320
ببخشيد ديوان حافظ ميخواستم ؟ جاوا بايد نصب كنم يا ..؟
سلام
من نمی دونستم که برنامه ی X-plore ورژن 1.30 درست کرک نشده و نصبش کردم. حالا وقتی پاکش کردم و ورژن 1.22 رو نصب کردم، وقتی برنامه رو باز می کنم می گه :
You need to get newer version و بعد هم می گه : Check for newer version now? وقتی no رو انتخاب می کنم از برنامه میاد بیرون. حالا باید چیکار کنم که همین ورژن (1.22) رو بتونم نصب کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من n73 دارم هر كار ميخوام انجام بدم همش اين ارور رو ميده كه Memory Full , Delet Some Data
و روي مموري ديتيل هم كه ميرم فقط 100kb خالي داره و 44MB پر هست . در حالي كه من تو فون مموري هيچ چيزي ندارم
ميخواستم بدونم امكانش هست كه از ويروس باشه ؟
در ضمن وقتي ميخوام با PC suit از اطلاعات بك آپ بگيرم از بعض اطلاعات مثل Contact هام بكآپ نميگيره . لطفا راهنمايي كنيد
کانتکت ها رو مارک آل کن بعد کپی تو مموری کارد کن. بعد با کد #7370#* ریست کن.
از تو خود گوشی هم میشه بک آپ گرفت. به مموری کارد برو Option>Backup Phone memory .
فکر نکنم این کار جواب بده چون با ریستور کردن مثل اولش میشه. همون راه اول رو انجام بده.
بازی های جاوا تو گوشیم بدون صدا اجرا می شن. البته من صدای بازی رو روشن می کنم ولی باز هم صدا ندارن.
گوشیم 5320 هستش.اگه لطف کنید راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تا صداش درست شه ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)