نمی دونم آخه من الان u900 و n96 که دارم اینجوری نیستن فقط همینو دیدم اینجوری هست
نمی دونم آخه من الان u900 و n96 که دارم اینجوری نیستن فقط همینو دیدم اینجوری هست
سلام اتفاقا من هم u900 دارم البته u600 توی زوم از u900 بهتر هستش بعدا یه نمونه میذارم ببینید
آره . توی دی 600 هم اصلا با زوم کیفیت باپیین نمی اومد ! جی 810 هم دوتا پردازنده داره . یکی برای عکس برداری و یکی هم برای کارهای دیگه !
درسته توي u600 هم اگه با زوم گوشي عکس بگيري خيلي بهتر از اين در مياد که عکس بدون زوم رو تو کامپيوتر بزرگ کني.
البته توي جاي تاريک با زوم (مثلاً يه درجه زوم) عکس بهتري ميگيره.
قيمتش الان چنده؟؟؟
تو 5 مگاپيكسليها دوستاني كه با ساير دوربينها مثل سوني اريكسون ال جي يا نوكيا مقايسه كردن چطور بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خشته شدم اینقدر قیمت دادم ! جی 810 رو بی خیال بشید توی بازاز نیست ! اگه هم باشه حدود 420 تومن ! دوربینش عالیه !
سلام
دسته دوم این گوشی چنده؟
مرسی
سلام................
کلا قیمت گوشی دسته دوم به یه سری گزینه ها بستگی داره
1__ تمیز بودن گوشی
2__ انصاف اون طرف
3__ سالم بودن از نظر نرم افزار یا سخت افزاری
که با قیمت 430_40 این گوشی(اکبندش) البته کم هستش تو بازار دسته دو سالم وتمیزش 320__30 میارزه کمترهم پیدا کنی که خیلی خوبه
کسی کار کرده تمیز 810 سراغ داره ( یا کسی خودش فروشنده هست ؟) البته زیره 300 تومن باشه
آکش رو تا 385 قیمت دارم !
واقعا فاجعه هستش که یکی بخواد زیر 300 بفروشش ! من 500 تومن خریدم . 500 تومن هم میفروشم . میخوای :d ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)